Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

BioPorto Q&A session - spørgsmål


46114 Thomas 6/9 2011 14:52
Oversigt

Hej alle Bioporto med-investorer (og andre interesserede)

PI har været skarpe og fået arrangeret en Q&A session med Bioporto d. 20 sept. Godt arbejde

Jeg synes det ville være en god ide at alle os investorer satte os sammen og fik lavet lidt hjemmearbejde til dette arrangement, så vi kan få så meget klarhed over hvad der er op og ned i det her firma, som det nu kan lade sig gøre.

Denne tråd er oprettet for at vi alle kan bidrage med spørgsmål og for at alle folk ikke går rundt og forbereder de samme 2-3-4 spørgsmål og vi dermed hurtigt løber tør.

Jeg har selv lige sendt de fleste af mine egne spørgsmål afsted til BioPorto i går aftes på mail, men jeg kan godt starte med at bidrage med et par stykker.

- Synes BioPorto selv det er optimalt at uddele warrants/optioner FØR vi er i mål? Det tror jeg der er mange der er utilfredse over. Jeg mener en klart bedre fremgangsmåde ville være at belønne medarbejderne SÅFREMT vi skulle komme i mål og jeg er sikker på at der også ville være bred opbakning til en kæmpe bonus, skulle det være tilfældet.

- Der bliver i Q2 nævnt at testen forventes lanceret i Kina medio 2012 OG at man forventer et efterfølgende stort salg, mere eller mindre lige efter lanceringen. Hvad er det der konkret gør at BioPorto har de forventninger? Det må være man basere på noget konkret.

- I Q2 bliver der nævnt at bl.a. Tjekkiet forventes at inddrage NGAL-testen i rutinediagnostikken fra Q4, sammen med andre lande. Kan de andre lande præciseres?


Kom frisk :−)



7/9 2011 10:40 046134



Det er et rigtigt godt initiativ. Jeg vil tilbyde jer at PI samler spørgsmålene sammen - f.eks de top 5 og sende dem til BioPorto forinden Q&A, så er de godt forberedt.




7/9 2011 11:51 BiopOrBust 046139



Da jeg sandsynligvis ikke selv har mulighed for at deltage i Q&A har jeg et par spørgsmål jeg godt kunne tænke mig at få stillet:

Hvordan forholder Bioporto sig til påstanden om manglende opfindelseshøjde?

I mine øjne bliver det argument særdeles kompetent modsagt af Bioportos amerikanske advokat i svar til USPTO.

Er det korrekt forstået at problemstillingen er den samme hos USPTO og hos EPO, med hensyn til opfindelelseshøjden - og i givet fald, kan svaret til USPTO ikke bruges til at gendrive påstanden om manglende opfindelseshøjde hos EPO også?



12/9 2011 11:20 Doctor 146266



1) CCH har fået et patent på krydsmåling med NGAL og creatinin. I praksis vil disse 2 målinger ofte tages samtidig. I skriver, at i ikke anser dette som en forhindring til salg af NGAL test, men ser I det ikke som en konkurrent? Og i hvilken grad?

2) En helt afgørende faktor for The NGAL tests udbredelse er indførslen i internationale guidelines. Hvordan vurderer du mulighederne for dette, hvornår i givet fald, og har i kontakt til ERA/KDIGO omkring dette?

3) Hvor længe vurderer du, problemerne i FDA vil vare? Dvs, hvornår forventer du en godkendelse i USA?

Mvh Doctor.



14/9 2011 09:37 dustin 046355



Hermed mine spørgsmål til Bioporto's Q&A session den 20 september;

1. Hvad tror ledelsen er realistisk ift udfaldet af patentindsigelserne fra de store producenter?

2. Hvornår forventer selskabet at kunne informere om forventninger til NGAL salg i 2012?

3. Hvor stort et beløb stiler ledelsen imod at indhente ved den forestående emmission? Forhåbentligt nok til at skabe arbejdsro indtil slutningen af 2012....

4. I hvilken forstand er Dako involveret ift udbredelsen af NGAL? Kun i salgsmæssig forstand eller også ifb med kontakt til de forsk. institutioner eller organisationer, som arbejder med at lave guidelines til brug af NGAL på hospitaler, etc.

5. Hindrer eller forsinker patentindsigelserne i EPO processen med at underskrive aftaler med globale (store) diagnostiske producenter?

6. Hvad sker der i APC-PCI forløbet?

7. Har bestyrelsen overvejet at definere, og forfølge, en klar aktionærpolitik, som tager hensyn til investorer, der aktivt støtter firmaet i dets bestræbelser på at indfri forventningerne?


Mvh
Dustin



TRÅDOVERSIGT