Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Åbent brev til PI


46321 Conner 13/9 2011 15:22
Oversigt

Jeg vil gerne hermed rose PI, og hele holdet bag for dette site. Det er enorm opgave at løfte, at bygge en sådan side op, men alle de undersider og features der findes her. Samtidig udvises der en stor entusiasme, og et udtalt og dybfølt ønske om at være brugervenlig. Vi som brugere kan komme med ønsker, og er der nok med samme ønske, så går den igennem. Der bliver altid holdt en god tone, det sker på baggrund af en kultur der er bygget op. Kulturen er bygget op af holdet bag, ikke os brugere.

Og kære aka, selv om vi ikke altid er enig, så gør du det ganske fremragende - intet mindre.

Lad mig også benytte lejligheden til at rose Euroinvestor, for at være til stede tilstede, da det skærper med konkurrence :−)

Kunne jeg ikke bare have sendt en mail til PI ?, jo, men jeg regner med at dette åbne brev, luner mere end en flad mail.

Mvh13/9 2011 16:03 Kristensen 146323Helt enig! Det er sjældent at organisationen er så flad, at brugerne kan være med til at påvirke sitet.13/9 2011 21:16 AnalyseThat 246332Enig, aka gør det fortrinligt, og det hold der er bag ham. Man kan næsten mærke at arbejde og hobby er smeltet sammen hos akademikeren, og at han er placeret det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Hvis vi så ser på skyerne der lurer, og drister os til at komme med forslag som kan lade sig gøre, så er de ofte undervejs, eller i bunken af to-do allerede.

Jeg har egentlig kun småting som jeg ville fokusere mere på, så et klart 12-tal herfra, og med mulig pil op hvis den chat og bundbaren en dag kommer til at fungere på en ipad.. he he.13/9 2011 21:26 Thure 046333Gad vide hvad Saxo Bank tænker på siden de ikke rydder op i den rotterede på den anden kanal? ProInvestor får ikke bedre vækstbetingelser end det.

Personligt glad for ProInvestor, men megen seriøs aktiedebat går tabt i chatten.

(og hvor er de finske kurser henne?)13/9 2011 21:47 akademikeren 546334På vegne af Team PI takker jeg mange gange. Jeg sendte rosen rundt med det samme til alle medarbejderne. Det gør en stor forskel at vi har så dedikerede brugere, hvor vi skal leve op til både egne og deres ambitioner.

Der er fortsat langt vej endnu, men vi bevæger os i den rigtige retning. Bundbaren hænger fx. Ikke længere i bunden, men nu kan man ikke se chatten ordentligt ( sidder selv på en ipad om aftenen)

Vi glæder os rigtigt meget til allerede i denne uge at løfte sløret for vores til dato største satsning.

Investering og Innovation ligger mit hjerte nært og derfor er PI på mange måde en drøm at være med til at udvikle, men også et mareridt at få alle hensyn til at mødes. Det kommercielle og communitiet. Det unikke og det generelle. Det er sjældent at man går til køjs sorgløs. Vi er oppe mod pengestærke konkurrenter, der gør alt for at gøre livet surt for os. Vores styrke er og bliver vores community.

Jeg er glad for at Conner også nævner tonen, og den er jeg både glad og stolt over at vi kan holde - også i valgkampen.

Jeg synes PI'erne er nogen fantastisk spændende folk, hvor man godt kan mærke at ikke mange behøver at stive deres selvtillid af ved at nedgøre andre. Det er et styrketegn.

Men som tråden også slutter af med så er der ting der mangler, ting der skal gøres og ordnes. Imorgen er atter en dag. Jeg er virkelig glad for opbakningen. Tak.
13/9 2011 21:52 Thure 246335Klap dig selv på skulderen og tag en enkelt sorgløs nats søvn. Det har du fuldt fortjent.
13/9 2011 22:00 akademikeren 046336Og hvad angår Saxobank, så har de ansat rigtigt mange på EI nu til at eftergøre os. Så din "bøn" bliver hørt Thure13/9 2011 22:04 Thomas 046337Thumbs up for PI.

Det er herligt at have et dansk investor-forum, med en ordentlig tone, der tilmed har samlet et væld af kompetente mennesker, så man som uerfaren investor kan suge viden til sig.21/9 2011 17:33 le 046563jeg er meget enig og beklager at jeg ikke har haft så meget tid til at skrive på det sidsteTRÅDOVERSIGT