Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Genmab


46595 gentogen 22/9 2011 09:08
Oversigt

Hvis det måtte interessere nogen, så er der et webcast på Genmabs hjemmeside fra præsentation i New York i går. Det antydes blandt andet en ikke helt opgivet mulighed for regional aftale om zalu (europæisk antager jeg)og aftale om Dara næste år er nu et klart mål med specifik plan for Genmabs del (kombinationsstudier)og eventuel partners del. Fabrikken er det sædvanlige cirkus.Og ellers er der vist ikke noget nyt. Der er dog lidt tal om GSK aftalen sat op på en ny måde. Det oplyses at de snart forventer mere end 100 ofatumumab studier.22/9 2011 09:47 akademikeren 146598Det nye Genmab tager så småt form. Og så har Roche forsøgene fået et nyt navn og lidt flere specifikationer, interessant nok. Vi er nu i september og Genmab holder stadig fast i salg af fabrikken og det lød måske som om det var rimelogt tæt på. Jeg bed også som dig Gentogen, mærke i at de forhandler regionalt om zalutumumab, og i det hele taget fik jeg for første gang et indtryk af at der skabes masser af værdi i virksomheden, nu skal det så bare munde ud i partnerskaber og produkter.22/9 2011 10:44 Sukkeralf 146604Synes også Jan lød en anelse mere positiv angående salg af fabrik - man må jo have en eller flere som er pænt interesserede, når man stadig holder fast i 2011 salg. Det spændende bliver så prisen.

Der er penge nok til 2,5-3 års drift ved udgangen af 2011 (forudsat at fabrikken er solgt) - dvs i hvert fald indtil vi ser data i de to fase III studier i CLL.

Det ville dog være rart hvis der hurtigst muligt kom penge ind således, at Genmab var sikret til og med fase III data i FL (2015/2016), for her ligger milestones og venter samt mulighed for godkendelse i nye indikationer senere hen.

Mulige indtjeningskilder i mellemtiden er nok primært aftale på Daratumumab (vigtigst) og nye R&D aftaler -
desuden måske en lille joker i Zalutumumab. Desuden vil Arzerra salget selvfølgelig stige, men tror ikke Genmab kan klare sig alene på det.

Mvh
Sukkeralf22/9 2011 11:11 akademikeren 046605Efterhånden har de fået bygget et ret godt partnerskabsnetværk op med både lundbeck og roche, så der kan også komme noget derfra. Det gode vil være en hurtigere partnerskabsstrategi i stoffer på et tidligere stadie. Når fabrikken sælges ryger der 50 mill om året i udgifter, zalu minus 80-1000 og så er de stadig lige lidt effekt inden vi ser fuld gennemslag på afskedigelserne.

Der er også en del milestones i onkologi tilbage.

Så der er en del kilder til flere penge, det lyder som at hensigten er at konstant have mellem en milliard og halvanden i kassen.22/9 2011 13:58 gentogen 046610Nyt ofatumumab studie:
Ofatumumab With or Without Bendamustine for Patients With Mantle Cell Lymphoma Ineligible for Autologous Stem Cell Transplant
This study is currently recruiting participants.
Verified on September 2011 by Memorial Sloan-Kettering Cancer Center


First Received on September 19, 2011. No Changes PostedTRÅDOVERSIGT