Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

BioPorto Q4


46688 fillandkill 25/9 2011 16:29
Oversigt

Vi lavede en stor fejl da vi havde muligheden for at chatte "live" med Thea Olesen, CEO for BioPorto. http://www.proinvestor.com/aktieanalyser/112/QogA%2020.%20September

Vi vidste på forhånd at vi "kun" havde en time, og istedetfor at fyre alle vores spørgsmål af, som vi lidt naivt troede vi ville nå, burde vi istedet kun ha valgt 1 eller max. 2 spørgsmål hver, eller på anden måde ha kategoriseret spørgsmålene, så de af størst interesse var blevet stillet. Der var særlig et spørgsmål jeg gerne ville ha haft svar på, nemlig hvorfor BioPorto kun modtager 2/3 af de penge, som de blev tilbudt ved den nyligt overståede Emission. - Svaret kunne være, at de rent faktisk forventede salg i Q4 af the Ngal test men ville gerne ha hørt den fra thea selv.

Jeg ved at BioPorto læser med her på PI, og vil dermed ytre et meget stort ønske om at gentage Q/A efter Q3- 24 November, hvor en del nyt må formodes.
-

Jeg kan ikke finde ret mange årsager til at jeg har lyst til at sælge mine BioPorto aktier lige pt. Patentsagen hos EPO hører vi først om til Februar, og inden da vil der komme en del andre kurstriggere. Vi vil sandsynligvis snart høre om en godkendelse, eller en udsættelse hos de Amerikanske patentmyndigheder, USPTO.
Kina´s patentmyndigheder bør også snart lade høre fra sig, og disse 2 patenter, er faktisk de eneste vi mangler, for at have en globalt cutoff patent.

Denne præsentation fra April,http://www.bioporto.com/content/download/978/29839/version/31/file/2011+April+presentation.pdf
fortæller på side 19 om hvilke myndighedsgodkendelser til salg af The Ngal test vi kan forvente i 2011, hvis alt går efter planen, dvs. hvis vi undgår udsættelser, som eksempelvis FDA der kræver et større studie, udført "on US soil."
FDA godkendelse tror jeg ikke på, før slut 2012, eller starten af 2013.

Derimod er Indien, Taiwan, Rusland og Korea stadig i spil, til godkendelse i 2011, registrering i Kina, hørte vi i Q2 at det forventes medio 2012.

Rusland og Indien tror jeg på kommer i 2011. Ser man på BioPorto´s distributørnet, så vil den opmærksomme se at Russiske Anakoh, (hvem BioPorto har et eksklusivt samarbejde med, mht. Elisa tests) har fået udvidet sortimentet, til nu også at omhandle den homogene Ngal test. til distribution i både Rusland, Kazakhstan og Belarus, det er ca. 140 mio indbyggere. Distributionsnetværket i Indien er ligeledes på plads.

Vi har hele tiden hørt at det første egentlige salg ville ske i 4. kvartal, det fik vi faktisk allerede afvide i 1 kvartal, men mon ikke vi alle har troet at det ville starte lidt før, og blevet skuffet, da vi fandt ud af at det gjorde det ikke.. Vi blev ihvertfald skuffet over at det ikke kom før, trods det faktum at BioPorto allerede havde fortalt det..
Det salg vi har hørt om til dato, tror jeg alene omhandler Studier i Ngal, da vi må formode, efter at have læst Q2, at strategien har været at uddele gratis test t.o.m Q3, for at få flest mulige laboratorier igang med at bruge testen.

I Q/A sessionen, er der faktisk kun 2 ting, som jeg bider mærke i, den første er at Thea fortæller med et simpelt ja, at de forventer 1 eller flere licenser/aftaler i år.

den næste er at hun fortæller at over 100 evalueringer/studier med Ngal pt. er igang, hvor de er direkte involveret i 70. Dernæst fortæller hun at ca. 400 TNT kits er givet til evaluering siden lanceringen. og ca. 40 laboratorier har gennemført evaluering indtil videre, og disse er herefter ved at etablere retningslinier for testens anvendelse.

(Det ville jo være rart om de forskellige laboratorier ikke skulle bruge tid på at etablere retningslinier for brug af testen, - ville være bedre om disse retningslinier kom fra Kdigo)

Så for mig at se, så ligner det at vi står lige midt i det hele..
jeg tror at tidspunktet hvor man som investor i BioPorto, skal holde ved... er nu..



TRÅDOVERSIGT

46688 BioPorto Q4
25/9 16:29 fillandkill 8