Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Kitron - Offisiell åpning i Ningbo, Kina


46715 fcras 26/9 2011 17:08
Oversigt


Published: 08:52 CEST 26-09-2011 /Thomson Reuters /Source: Kitron ASA /XOSL: KIT /ISIN: NO0003079709

Kitron: Offisiell åpning av Kitron Electronics Manufacturing i Ningbo, Kina

(2011-09-26) I dag, 26. september 2011, går den ofisielle åpningen av Kitron Electronics Manufacturing i Ningbo, Kina av stabelen. Mer enn hundre personer fra kunder og andre samarbeidspartnere deltar på åpningsseremonien på fabrikken.

Kitrons fabrikk i Kina har spesialisert seg på hele verdikjeden rundt produksjon og montering av elektronikkprodukter. Markedssegmentene omfatter medisinsk utstyr, Industri, Energi, Offshore/Marine og Telekom.

Kitrons fabrikk i Ningbo tilbyr kontraktsproduksjon og relaterte tjenester til eksisterende og nye kunder i de asiatiske markedene, samt konkurransedyktige produksjonstjenester til Kitrons virksomhet i Norge, Sverige, Litauen og Tyskland.

Kitrons mål i Kina er å tilby komplekse produkter ved å kombinere et moderne produksjonsanlegg, dyktige medarbeidere med høyteknologi-kunnskap og tilgang til et allerede etablert leverandørnettverk for komponenter.

Kitron mener at det grunnleggende fundamentet for suksess ligger i de ansatte. Tiltak er iverksatt for å sikre ansattes kompetanse ved å fokusere på ledelse og opplæring. Ansatte innen produksjon, tekniske tjenester, innkjøp/logistikk og andre funksjoner har bakgrunn fra elektronikkproduksjon i Kina eller har blitt hentet inn fra andre Kitron-fabrikker i Europa. Alle deltar i veiledning og opplæring av nye medarbeidere.

"Lederopplæring innen produksjon av komplekse produkter i små serier er en kontinuerlig oppgave. Det er noe helt annet å produsere 10 ulike avanserte produkter i løpet av én dag i forhold til å ha det samme produktet gjennom SMT-linjen hver dag, som er mest vanlig i Kina i dag. De ansatte er blitt lært opp i å forstå viktigheten av å være innovative og kreative, TA eierskap, utfordre status quo og foreslå forbedringer. Det er avgjørende å kunne kombinere den nordiske kulturen (innovasjon/kreativitet) med den kinesiske (hastighet og kundeservice)," sier Kitrons administrerende direktør i Kina, Yvonne Wenzel.

For ytterligere informasjon kontakt:

Jørgen Bredesen, konsernsjef Kitron ASA, tlf. +47 48 25 25 84 eller e-post jorgen.bredesen@kitron.com

Yvonne Wenzel, adm.dir. Kitron Electronics Manuafacturing, tlf.: +86 188 6865 5865 eller e-post yvonne.wenzel@kitron.com

Kitron er et av Skandinavias ledende foretak innen produksjon av elektronikk og relaterte tjenester for bransjene Energi, Forsvar, Industri, Medisinsk utstyr, Offshore/Marine og Telekom. Konsernet har virksomhet i Norge, Sverige, Litauen, Tyskland, Kina og USA. Kitron omsatte for om lag 1,6 milliarder kroner i 2010 og har om lag 1.100 ansatte. www.kitron.com

Denne opplysningen er informasjonspliktig etter verdipapirhandelloven §5-12

website
http://www.kitron.com/

KIT.OL

KIT.OL




TRÅDOVERSIGT