Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Dendreon - Massehysteri, manipulation eller reel kursværdi?


46979 fistandanti 4/10 2011 19:04
Oversigt

Efter DNDN tog et gevaldigt kursdyk i august, har aktien gradvist tabt værdi og gårsdagens dyk fik kursen i samme niveau som før godkendelsen. Dette virker umiddelbart fuldstændigt forrykt, at et selskab som har et produkt med blockbuster potentiale på markedet, skal miste så meget værdi. Spørgsmålet er så om det er berettiget, eller om det skyldes massehysteri eller manipulation, som DNDN i forvejen er så berygtet for??

Provengesalget går fremad, estimaterne for 2011 er lige over 200 mio. dollars. Selskabet gennemfører besparelser og regner med break-even når provenge når et årligt salg på 500 mio. dollars, hvilket evt. vil kunne ske i 2013. Cash beholdning skulle vare til ca. 6 kvartaler endnu med nuværende burn-rate, men burn-rate skulle blive mindre da DNDN er færdige med omstruktureringen og etableringen af produktionsfaciliteterne. Gold Mithcell har udtalt at antallet af provenge-aktive konti hos private, nu er flere end antallet hos de akademiske medicalcentre.

Alt i alt burde nuværende kursleje være en attraktiv købsmulighed, men det store spørgsmål er og bliver om Provenge opnår blockbuster status og i så fald hvor stor. Der er stadig en del skepsis pga. reimburshment og evt. også manglende tiltro til produktets effektivitet m.m, samt bliver der lanceret flere medikamenter på prostata-cancer markedet på kort/mellemlang sigt.

Det er svært at afgøre om aktien er attraktiv nu eller ej, har efterhånden fået meget respekt når en Aktie tager sådan en nedtur, især efter Genmab-forløbet. Hvad siger I??

Her er en artikel fra Yahoo, tjek kommentarerne, bla. end som nævner eksempler på reimburshment-issues

http://seekingalpha.com/article/297308-dendreon-revisited-what-management-is-saying-about-provenge?source=yahoo#comments_header



4/10 2011 19:21 troldmanden 146980



Jeg finder den i udgangspunktet også interessant på dette niveau. Men så igen det er der meget jeg finder pt når man har de lange briller på.

Spøgsmålet er om de sælger de europæiske rettighheder og får en masse penge ind upfront eller om de skal ud at hente nye penge. Det kan måske godt skræmme lidt nu



5/10 2011 18:33 fistandanti 046999



Da DNDN kunne gå på vandet var planerne selv at etablere produktionsfaciliterne i Sydtyskland, det er nu lagt på hylden og istedet ønsker de at udlicitere produktionen til anden part. DNDN leder efter en partner til kommercialisering af Provenge i EU. så de ønsker at sælge en part af rettighederne.
Hvis US markedet går som DNDN forventer det, skal de ikke ud og hente penge til driften her. EU-markedet kommer i anden række og DNDN lægger det nok på is, hvis midlerne skulle mangle.
De forventer godkendelse i 2013, så der vil man være blevet en del klogere mht. Provenge-potentialet i US.



8/11 2011 15:26 collersteen 048341



Jeg faldt lige over denne artikel som virker lidt interessant, selvom den muligvis er lidt biased. Og så skal man være varsom med at bruge "cash-beregningen" til sidst, for mht. biotekselskaber er det jo en vigtig pointe at der er godt med ild i pengestakken og man kan derfor næppe forvente at kontanter repræsenterer tilnærmelsesvis deres fulde pålydende værdi.

http://seekingalpha.com/article/305878-dendreon-market-mania-in-action

Når det er sagt er jeg selv begyndt at købe en lille smule DNDN her på det sidste. 6,80 tror jeg gav.



TRÅDOVERSIGT