Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Ny vaccinekandidat CVAC-301 indliceteret


47021 Alberto 6/10 2011 13:22
Oversigt

Det særdeles gode forhold mellem Bavarian Nordic og de amerikanske myndigheder bærer igen frugt! Specielt NCI-samarbejdet, der tidligere har resulteret i indliciteringen af det lovende fase III projekt PROSTVAC, ekspanderer med denne aftale: http://da.web.bavarian-nordic.com/investor/announcements/2011-28.aspx

Som jeg læser meddelelsen, er den nye kandidat CVAC-301 så lovende og studiemæssig fremskreden, at den måske overhaler MVA-BN HER2, som vi jo snarest venter endelige data fra i fase II brystkræftstudier. Den er også bredere, idet den med hele to antigener retter sig mod ikke alene brystkræft, men også bla. lunge- og æggestokscancer.

Jeg synes, det virker som en rigtig god nyhed! Ikke alene et nyt stof og en solid styrkelse af cancerporteføljen, men samtidig en konfirmering af og udvidelse af det meget frugtbare samarbejde mellem Bava og NCI (og de amerikanske myndigheder som sådan). - Jeg har skrevet det tidligere og vi har diskuteret det ved andre lejligheder, men: Det samarbejde Bava har med NCI og amerikanske myndigheder generelt er en guldgrube........ Bavarian Nordic er efter min mening i lige høj grad et dansk som amerikansk selskab og nyder sin største bevågenhed i det store land, hvor andre har så svært ved overhovedet at få et ben til jorden. Det er svært at spå om fremtiden - ikke mindst i det nuværende finansielle klima, men det skulle ikke undre mig, hvis vi med en horisont på 1/2 til 3/4 år, så den store koppe-option udnyttet! - Gad vist om den overhovedet er afspejlet i den nuværende kurs? -Nej vel!
TRÅDOVERSIGT