Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

DSV endnu en handelsstrategi eller...


47201 fmads 11/10 2011 21:27
Oversigt

Mit første indlæg så bær over med mig...

Jeg har oprettet denne tråd i forbindelse med en tråd som CHjort bragte for et par dage siden, hvor han skrev om en handelsstrategi i rederiet Torm.

Jeg har de seneste par dage oplevet en nogenlunde lign. situation i DSV. Mandag d. 10/10 bliver DSV handlet op fra morgenstunden, derefter bliver kursen handlet lidt ned igen, men kun til kurs 97, da der på dette tidspunkt ligger en stor ordre på ca. 13.000 stk. Hver gang der bliver handlet i kurs 97 er det UBS som køber og når de 13.000 stk. er væk bliver endnu en ordre på 13.000 stk. lagt ud. Dette fortsætter i noget tid, hvor efter de går ned til omkring 6.000 stk. men på intet tidspunkt lukker kursen under 97 (5 min chart).

Se evt. første billede, og vedlagte chart.

Tirsdag d. 11/10 skete det så en gang til og igen ved kurs 97. Tror ikke UBS ønsker at kursen kommer under kurs 97. De bruger i hvert fald mange penge på at holde den over. Kigger man på handelsloggen fra mandag, ses det, at UBS køber nærmest alt, hvad der sælges af aktier til kurs 97, hvilket er en del.

Tirsdag kommer kursen kun lige ned og rør kurs 97, læg især mærke til volumen inden kurs 97 på vedhæftede chart. Se også ordre og handler på kurs 97.

Set på afstand (dagschart) er DSV i en faldene trendkanal, hvor den har løftet sig fra bunden af kanalen og op til midten, volumen er dog væsentlig aftaget. I kan evt. selv tegne kanalen og se efter.

Billeder og charts skulle gerne ligge i kronologisk rækkefølge.

PS. dette er ikke en anbefaling om at købe eller sælge DSV-aktier, blot mine tanker omkring UBS og DSV.

Venlig hilsen FinansMads

DSV, DSV.CO

DSV, DSV.CO

DSV, DSV.CO

DSV, DSV.CO
15/10 2011 09:32 Beckster 047299Hej Mads.

Det her er paste copy fra Investtech. Ved ikke om du kan bruge det til noget. Det er ud fra den korte bane.

DSV ligger i en faldende trend og videre nedgang indenfor denne indikeres. Har nået objektivet ved 97.53 efter brud på en rektangelformation. Kursen er nu steget noget igen, men formationen indikerer videre nedgang. Aktien nærmer sig modstanden ved ca. 100 kroner, noget der kan give en reaktion ned. Volumentoppe og volumenbunde korresponderer dårligt med toppe og bunde i kursen. Dette bekræfter trendbilledet. RSI-kurven viser en faldende trend, hvilket understøtter det negative trendbillede. Aktien anses samlet set teknisk negativ på kort sigt.

Vh Beckster
15/10 2011 17:01 fmads 047303Er helt enig i at DSV er i faldende trendkanal som jeg også skriver til sidst i mit indlæg.

Men var man hurtig, kunne man lave et par gode intraday handler. Dagen efter mit indlæg var kursen nede og kysse 97,45 hvorefter den forsvandt opad.

Tror også efter de seneste par dage at DSV har vendt sin "lille optrend" og vil fortsætte nedad bakken.

Synes dog volumen korresponder godt med toppen, idet vi har set faldende volumen men stigende kurs, hvilket ofte betyder at de smarte penge ikke har interesse i at løfte kursen højre op.

Men nu må mandagen vise hvilken vej vi skal, og det bliver spændene at se om der bliver modstand i kurs 97 eller om den bare drøner forbi.

Vh Mads

DSV, DSV.CO
TRÅDOVERSIGT