Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Bekræftelse på salgspris på Max Bank


47265 AnalyseThat 14/10 2011 04:39
Oversigt

http://finanswatch.dk/Finansnyt/Pengeinstitutter/article1016032.ece?referer=jp&aid=2575590&sid=2186

Ja, overskrifter kan stadig trække læsere.

Der kommer nok et efterspil omkring Sjællanske Sparekasses uvillighed. Der er for mange lig fejet ind under gulvtæppet hos Finansiel Stabilitet p.t., der er et Finanstilsyn uden succes og med en ny politisk leder som nok ikke vil risikere sin politiske fremtid på den slags fortællinger.

Så mon ikke der snart bliver rullet op for en skandale i Finansiel Stabilitet af de store, når man får at vide at Max Bank er solgt for under 1/20 af hvad man må kunne forvente en så ren kundemasse koster, og hvad den kan indtjene.

Jeg afventer, måske kommer der et aktionærsøgsmål med forklaring på hvad der er foregået og om det i et demokratisk samfund med et retssystem og en fornemmelse for moral, alene skal være vennetjenester i bankverdenen som gør at 23.000 små aktionærer, de fleste af dem er kunder, bliver frarøvet aktier i nattens mulm og mørke, og de gode bidder solgt til spotpris. Ikke engang som borger i denne stat vil jeg være tilfreds.

Mon ikke vi burde kræve åbenhed i denne slags situationer og kræve en undersøgelse?



14/10 2011 08:08 collersteen 047266



Hurra: "Henrik Bjerre-Nielsen meldte tidligere på dagen ud, at salget af Max Bank blev besværet af at banken havde undladt at oprette en nødplan for afvikling, der blandt skulle give hurtig adgang til kundedata."

http://finanswatch.dk/Finansnyt/Pengeinstitutter/article1016029.ece



14/10 2011 09:00 AnalyseThat 047269



Nu kom løsningen, hvor tyveriet undgåes frem. Lidt for sent for Max Bank aktionærerne, men klart noget som skal implementeres hurtigst muligt...
http://borsen.dk/nyheder/finans/artikel/1/217345/finansforbund_banker_skal_reddes_af_nyt_statsselskab.html

og løsningen er lige så simpel som den er fair - altså forudsat det ikke er ræven som igen vogter får, og forudsat det ikke er vennetjenester og indspisthed som afgør beslutningerne.

Lad nu de staten lave den fond, lad de andre banker byde op også, og lad de private sætte prisen... sådan fungerer markedet jo - altså undtagen lige i bankverdenen...



TRÅDOVERSIGT