Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Vestas, hvor er bunden?


47393 HeyimnotCram 19/10 2011 03:11
Oversigt

Det er meget spændende at følge debatten om Vestas aktien, for engagementet er meget stort. Det minder lidt om høns, der med stor begejstring og højlydt velbehag kunne fortære en flamingokasse i mit barndomshjem. Nuvel, de var høns og de havde sandsynligvis ingen anelse om, at de ikke fik noget næringsholdigt måltid ud af deres festmåltid. Men alle jer Vestas entusiaster er jo mennesker med en veludviklet cortex og der burde da bare være en af jer, som kan anstrenge sit sind blot en lille smule også erkende at Vestas aktien er i dyb nedtrend. På linje med hønsene får I ikke noget næringsholdigt ud af at debatere Vestas aktien. Vestas aktien er ikke nogen faldende kniv. Vestas aktien virker mere som et faldende klaver som der åbenbart er mange, der gerne vil gribe. Hvor er bunden så i Vestas aktien? Mit bud er, at vi finder bunden når alle de begejstre Vestas fans rundt omkring på forskellige debat sites begynder at trykke på salgsknappen. Vi er der ikke endnu.
Vh. Jørgen.



19/10 2011 07:48 HRmunk 247395



...Det er meget spændende at følge debatten om Vestas aktien, for engagementet er meget stort. Det minder lidt om høns, der med stor begejstring og højlydt velbehag kunne fortære en flamingokasse i mit barndomshjem. Nuvel, de var høns og de havde sandsynligvis ingen anelse om, at de ikke fik noget næringsholdigt måltid ud af deres festmåltid. Men alle jer Vestas entusiaster er jo mennesker med en veludviklet cortex og der burde da bare være en af jer, som kan anstrenge sit sind blot en lille smule...

Hvor charmerende...



19/10 2011 11:21 troldmanden 847397



Jeg har ikke en klaphat forstand på TA. Så det med at det er faldende knive eller her et faldende klaver bruger jeg ikke til noget. Jeg ser på hvad selskabet gør, ordre situationen herunder de ordre der er "linet "op og branchen i helhed.

Ja der er bestemt punkter hvor det endnu ikke ser lyserødt ud. Og hvis man tror hele verden skal ned i et dybt hul så vil vestas også blive ramt. Men med den indsigt jeg har i ovenfor nævnte punkter og det faktum at den pt handles til en PE omkring de 7 for 2011 ogomkring de 5 for 2012 så er det svært at argumentere for den er dyr. Med mindre som sagt man tror på at hele verden skal i hullet så man dermed har trukket sig ud af alle aktier.

Hvor bunden er har jeg ikke nogen ide om. Alle Aktie kan satens falde yderliger også uden verden går i hullet. Men hvis jeg ser Vestas over de næste 3 år så ser jeg muligheder for ganske signifikante stigninger.

Mht dit sidste afsnit så HAR synet på vestas jo netop ændret sig siden sidste års nedjustering. Der er ikke mange analytikere der har en positiv indgang til vestas længere.For 2 år siden var de alle super optimister. Jeg tror vi vil se dem vende igen over de næste 12 mdr. Igen under forudsætning af veden ikke går i hullet



19/10 2011 14:49 Moneyloss 047408



sjovt at der ikke er nogen service kontrakt på dagens ordrer. Det er trods alt en V112.

Mht. ovenstående debat.....det er sjovt at se hvordan kloge-åger altid dukker op når en Aktie er faldet meget. Og lige så lidt som folk havde ret i at aktien skulle i 1000, lige så lidt har folk ret i at man bør kunne købe hele Vestas for 10 mia kr.

Alene service afdelingen omsætter jo for 700 mio årligt og giver ca. 100 mio i EBIT svarende til 800 mio kr. Så det er jo helt skørt når folk snakker om at enden er nær for Vestas.



TRÅDOVERSIGT