Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Genmab aktien og ATP.


47567 HeyimnotCram 22/10 2011 21:12
Oversigt

Warren Buffett vil kun investere i aktier og virksomheder som han forstår. Med det mener han, at han tydeligt kan gennemskue, hvor aktien og virksomheden befinder sig efter en længere tidsperiode. Genmab og Genmab aktien har ganske sikkert været svær at forstå for mange. Genmab aktien har dog gennem de sidste mange år talt et tydeligt sprog, hvor den kun er blevet billigere og billigere. Dette er noget som ATP har bemærket, og de har benyttet kursfaldet til at købe op i Genmab aktien. På ATP´s hjemmeside kan man finde ultimo lister for ATP´s portefølje af børsnoterede danske aktier. Deraf fremgår det, at ATP ultimo 2008 havde 2,34% af aktiekapitalen i Genmab. Ultimo 2009 havde ATP 4,6% af aktiekapitalen i Genmab. Ultimo 2010 havde ATP hele 9,5% af aktiekapitalen i Genmab. Sådanne tal er i min optik spændende, da jeg har den overbevisning at ATP er en dygtig investor. Derfor bliver det også meget spændende, at se ultimo listen for 2011 når den kommer. Det skal være sagt, at jeg ikke forstår mig på Genmab. Men at jeg er villig til at følge efter en investor, som er langt klogere end mig. Dertil kommer, at muligheden for at erhverve Genmab aktier i et for mig fornuftigt kursniveau som forefindes netop nu, hvor aktien handles meget tæt på mængden af kontanter som findes på deres balance sheet.

Nu er alting imidlertid ikke godt i virksomheden Genmab og der er åbenlyse grunde til, at nogen vælger at afhænde deres aktier på disse kursniveauer. Her er to argumenter:
1) Man kan frygte, at fabrikken i USA ikke bliver solgt, og den dermed forsat vil være en klods om benet på Genmab.
2) Man kan frygte, at Genmab ikke får skabt et ordentligt forhold mellem indtægter og udgifter. Og dermed ender i en situation, hvor en Emission bliver en nødvendighed.

Det var så lidt skriveri om Genmab aktien og ATP. Jeg er køber, selvom den gode Warren Buffett nok ville fraråde det.23/10 2011 12:03 akademikeren 147569Ja det er rigtigt interessant at ATP øger i Genmab, og jeg synes også - ud fra et samfundsmæssigt synspunkt - at det er vigtigt at pensionskasserne investerer i Dansk Biotek, som måske ikke er langt fra sit egentlige gennembrud, selvom det vel ret beset kursmæssigt aldrig har set sortere ud.

Men kigger vi på hvor vi er henne ift. udviklingen af lægemidler befinder Genmab sig et rigtigt interessant sted da de som en af de eneste har et produkt på markedet. Og det endda på det dyreste markedet af dem alle - kræftmarkedet.

Hvor interessant Genmab er får vi en indikation på i næste uge, hvor GSK kommer med Q3 regnskab og vanen tro salgstal for Arzerra. I øjeblikket bliver al biotek underkastet et kritisk blik fra investorernes side, så der skal meget til at overbevise dem om at biotek formår, som du siger, at skabe en balance mellem udgifter og indtægter.

Jeg har før påpeget at udviklingen for Arzerra faktisk er ganske god og overstiger alle analytikeres forventninger. Men i og med at NHL fejlede i fase 3, så er der længere vej til resten af indikationerne end vi havde forventet.

Vi begynder at indtræde i et territorium for salget hvor noget af støjen i salgstallene bør tage af, men jeg vil godt lige flage at kvartalssalg altså også kan gå ned!

Man er jo næsten blevet ekspert i uptake efter at have fulgt de her medicinal produkter. Så støjen består i følgende faktorer.

1. først er der "salg" til eksperimental behandling på hospitaler og universiter.

2. Så rykker det delvist ud i klinikkerne, hvor der er et samspil mellem dem, patienterne og forsikringsselskaberne omkring j-code og reimbursement.

3. Så er der et marketingmæssigt prekært område hvor behandlingen skal gøres kendt.

4. Så er der konferencerne hvor lægerne befinder sig for at høre om de kliniske resultater (ASCO etc.)

4a. Så er der hele det ukendte og unævnelige off-label salg, som faktisk står for halvdelen af salget i eksempelvis Rituxian.

5. Så er der udrulningen i andre lande, med alle punkterne 1-4a rullet igennem igen i en ny regulatorisk virkelighed.

Ve den der kan overskue og fremskrive dette
23/10 2011 15:04 Sukkeralf 047570Hej Aka

Har du link eller lignende til off label salg af rituxan - eller hvor har du at halvdelen stammer fra off-label salg ?

Mvh
Sukkeralf23/10 2011 15:34 akademikeren 047571Hej Sukkeralf,

Jeg har det fra en meget pålidelig kilde i branchen, mere kan jeg ikke sige.

Iøvrigt kom der en ruling på det patent slagsmål der kører d. 17.oktober. Det ligner en sejr for GSK. Jeg vedhæfter den lige.
pdfarzerra_claim_construction.pdf23/10 2011 18:23 Sukkeralf 047573Tak for vedhæftningen - den vil jeg kigge igennem en af de kommende dage.

Synes 50% off label lyder af meget, men det er svært at støve den slags viden op. De praler jo formentlig ikke selv med det

Mvh
Sukkeralf23/10 2011 20:56 HSK 047577ATP ejer også en temmelig stor del af BAVARIAN - det kan jeg fortælle dig at de har fortrudt idag...
Står der noget om hvilken gnsn-kurs man har erhvervet GEN-aktierne til ?
Har der været en meddelelse om at man er gået over de 10% ? Ellers kan vi vel konkludere at de formentlig ikke har købt yderligere op i GEN i løbet af 2011...TRÅDOVERSIGT