Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Kan det lade sig gøre med danske politikere også? Obama.


47610 AnalyseThat 25/10 2011 09:14
Oversigt

Obamas sideprojekt med at få bedre udnytte af lave renter, ved at give statsgaranti for specielle kreditklemmer ser fra min side ud til at være både en brugbar og genial løsni g vi kan bruge i Danmark også.

Tænk hvis man i 2006 købte et hus med 6 procent realkreditlån i 80 procent af huset. Siden er lånet faldeti rente, så det idag ville kunne optages til 4 procent, men fordi BRF-kredit ikke har flere penge, så siger de nej. I kke fordi de reelt skal af med flere penge, men fordi et nyt lån skal afspejle virkeligheden,og hvis det ikke afspejler virkeligheden, så skal BRF-kredit af med nogle penge i kagekassen til sikkerhed.

Hvis man som stat gik ind og lavede nogle refinansieringstilbud, tvunget ned over realkreditten så folk reelt gad indhente tilbud, så kunne de mange realkreditpantebreve i det mindste blive billigere og som helhed rent faktisk være mere værd, da kredittagerne jo er mere kreditværdige hvis de udgør en mindre del af indkomsten.

win win, ja, men med kreditklemmen er det kun muligt med statens hjælp. Lidt ligesom euroland hjælper grækenland med at få 5 procent statslån, kunne den danske stat hjælpe danske boligejere med at få. billigere lån, udlukkende ved garantier. Det er her fællesskabet kan hjælpe, og med en socialdemokratisk regering, er det også politisk korrekt.

Utroligt at Helle Thorning ikke tager dette kort op. eller de Radikale, som jo er boligejernes parti.



TRÅDOVERSIGT