Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

US Army - licitation urin Ngal test


47634 Henning 25/10 2011 15:42
Oversigt

For at komme resultatet af US Armys Ngal-licitation lidt nærmere (svarfrist udløb i fredags), så har jeg korresponderet lidt med Thea i dag. Det kan være Instrumentation Lab., som er deres amerikanske samarbejdspartner.

Att. Thea Olesen.

Jeg skriver til dig i min egenskab af aktionær I Bioporto. Det har jeg været i en længere årrække, og jeg er i dag ejer af knap x (tal slettet her) aktier. Nok om det.
Jeg skriver til dig af 2 grunde. For det første så har US Army har udskrevet en licitation om udvikling af en mobil udgave af Ngal testen (Triage). Som jeg forstår licitationsteksten, så ligger det jo lige til højrebenet for Bioporto at byde ind på denne opgave.
Jeg vil i denne forbindelse gerne spørge dig, om hvis (når) Bioporto vinder denne licitation, vil der så tilgå markedet en børsmeddelelse herom.
Den anden grund til min henvendelse er, at vil jeg gerne rose Bioporto for de resultater, som er opnået. Nok mangler vi de endelige banebrydende nyheder indenfor Ngal, men ser man på organisationens udvikling og aktivitetsniveau rundt omkring i verdenen, så synes jeg det næsten er imponerende, hvad der er opnået med de relative små økonomiske midler, som er til rådighed. Så fra min side skal der lyde en stor ros for godt og veludført arbejde.

Med venlig hilsen

Henning


Kære Henning,

Det er rart at se at vi har gode langsigtede investorer - men især at bemærke at der rent faktisk er aktionærer der kan sætte BioPortos aktiviteter og opnåede resultater i det rette perspektiv, således disse vurderes ud fra selskabets størrelse og ressourcer. Tak for de rosende ord, som jeg skal sørge for bringes videre i organisationen.

Vedrørende US Army's licitation om udvikling af en POC (Point of Care = patientnær) NGAL test, har vi ikke budt ind på denne udviklingsopgave, idet vi ikke har tilstrækkelig know how omkring POC teknologien eller har adgang til det nødvendige POC udstyr. Dette er en medvirkende årsag til at vi som en del af vores NGAL strategi udlicenserer rettigheder til vores NGAL patenter, med henblik på andre selskabers udvikling af heterogene POC NGAL tests. Vi forventer dermed på sigt licensbetaling fra det selskab, der har vundet licitationen, når den nye POC NGAL test er færdigudviklet.

Venligst,

Thea Olesen
Chief Executive Officer




25/10 2011 21:05 troldmanden 047641



Hej Henning

Tak for at være med til at opklare det. Så er der lagt låg på rygterne.

Vh
T.



26/10 2011 06:57 fillandkill 447651



Vi var jo ikke helt sikre på noget overhovedet, og jeg må sige at jeg faktisk troede at BioPorto ville byde ind på denne licitation, og jeg var faktisk endda sikker på at Bioporto også ville vinde den, da jeg synes den lå lige til højrebenet.

Nuvel, efter at have læst Thea´s svar, så er der jo rent faktisk ingen af dem vi kender, der kan levere det som US Army ønsker.

Abbott kan levere en halvautomatisk urintest, til deres egen Architect maskine, men endnu ikke en POC test, ihvertfald ikke hvad vi ved af. Alere kan levere en POC test, men ikke urin, kun blod/plasma.

BioPorto kan levere en fuldautomatisk Ngal test, til alle større maskintyper, inkl. Abbotts, de kan levere Ngal Elisa til både urin og blod, og denne skal US Army sikkert også have, da de snakker om at den test de ønsker skal krydstestes med Elisa. Men BioPorto kan heller ikke levere urin POC test.

Nå.. men hvor står vi så?? US Army skal bruge en POC urin test.... den er der ingen der har.. pt.

Det eneste vi med sikkerhed ved er på vej, er en POC test fra BioPorto´s amerikanske licenstager, Instrumentation Laboratory, er de virkelig ved at udvikle en urin POC test?

det synes jeg er meget interessant...

Alt andet lige, set i bagklogskabens klare lys, så er det eneste selskab der kan vinde den licitation, et selskab der har en urin POC test på vej. så må vi jo se hvem der viser sig på banen.. et oplagt spørgsmål til Thea, ville være om IL arbejder på dette..

Thea skriver at de på sigt forventer licensindtægter fra det selskab der vandt licitationen, - BioPorto HAR jo fået godkendt et patent i Europa, der dækker nyreskade ved traumer i krig og naturkatastrofer, og samme patent er under behandling i USA. Så ret beset, så håber jeg næsten ikke at det er IL, det var bedre de sloges med Alere på en blodtest, og vi så istedet fik en ny licenstager i USA..

Fill




26/10 2011 11:02 Druen 047657



Nu tror jeg heller ikke at det som er krævet er at en kontrakttager kan levere det som de ønsker med det samme. Tror at de i samarbejde skal udvikle den test som det er at US army ønsker, hvorfor at projektet er alt for stort for Bioporto.
Det skal dog ikke afholde nogen af de andre for at prøve, og de kan allesammen udvikle præcis den test i den "bodily fluid" de ønsker. Når testen så er udviklet, så skal de bare betale for at anvende målingen af NGAL til noget en licensbetaling til Bioporto. Hvem det så er er for så vidt ligegyldigt, da Bioporto har meddelt at alle kan få en licens på de samme vilkår som IL.



TRÅDOVERSIGT