Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Samsung nu verdens største mobilproducent


47843 30/10 2011 11:40
Oversigt

Kampen mellem samsung og Apple bliver virkelig en titanernes kamp, for som en tyv i natten har Samsung nu overtaget Apples position som den største mobilproducent, med en marketshare på 23,4 %.

Og vigtigst af alt, så kan de ogaå tjene penge. Det er kombinationen af deres globale distribution, android styresystem og så deres store produktions kapacitet der gør dem farlige for Apple.

For 2 år siden var samsung blot lige begyndt på mobilsatsningen, så hurtigt går det på det her multimilliard marked.

Af negative ting i deres Q3 regnskab er at de fortsat ser nedgang i deres skærm forretning. Men jeg synes den ser spændende ud på den lange bane.



30/10 2011 11:47 nohope 147844



"Mac Brugere er Rigere og mere produktive"

ok - nu har du bevist punkt 2. hvad så med punkt 1 ?

nohope



30/10 2011 11:50 047845



Hahaha. Ja der gik lidt IPad crazy i mine indlæg. Sorry. Hvad angår punkt 1, kommer der an på værdisætningen af visse svært omsættelige aktiver, men jeg har en fornemmelse for at det nok skal gå



30/10 2011 16:54 Spekulant.dk 147848



Der er vel plads til dem begge. I betragtning af at Samsung sælger langt flere forskellige modeller og har en langt bredere målgruppe end Apple, er det egentlig ikke så underligt at deres marketshare er opadgående. Nogle skal være markedsleder for Android, og det blev så måske helt berettiget Samsung af flere vægtige årsager.

Tror dog personligt stadig en del på Apple, de lader i den grad til at have styr på deres "økosystem". Hvis de kan flytte dette over på TV-markedet også, har vi måske en nyt Apple-guldæg. Udover sikkert at være i stand til at tjene mere på hardwaren end konkurrenterne, vil man sikkert også kunne tjene styrtende på TV-apps, streamet indhold m.v. forudsat at man kan lave hele brugergrænsefladen mindst ligeså "lækker, glidende og brugervenlig" som man formåede med iPhone/iOS. Steve Jobs påstod at han nåede at knække nøglen til dette segment også, inden han gik bort.

Faldt forleden også over denne artikel:
http://www.recordere.dk/indhold/templates/design.aspx?articleid=5797&zoneid=3

I og med at Apple har færre modeller, er det også nemmere at supportere og opdatere til disse, imens Android-brugere med gammel hardware i et hav af forskellige telefoner risikerer at blive syltet.

Umiddelbart tror jeg ikke Apple skal frygte Samsung, Apple har høj brugerloyalitet og mange nye kommer til; derimod tror jeg Samsung m.fl. godt kunne begynde at få panderynker, hvis Apple for alvor gik ind på TV-markedet. Det kan dog tilgengæld blive et hamrende dyrt eventyr, hvis man fejler. Det har Apple tilgengæld så også råd til, selvom jeg tror de har ret gode odds for at lave noget, andre ikke formåede.

--
Aktier og investering ' http://www.spekulant.dk
Guide til investeringsbøger ' http://www.aktieplus.dk/boger.php
Guide til Daytrading med Kozok ' http://www.spekulant.dk/kozok



30/10 2011 19:36 047850



Der er selvfølgelig rigelig plads til både samsung, htc og apple og en masse flere.

Det der bliver spændende at følge er om samsung kan holde trit med apple fremadrettet for så ligger der en spændende investering og venter der.



TRÅDOVERSIGT