Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Et godt regnskab fra If-forsikring i Norge kan være.....


47994 MaxProfit 2/11 2011 13:32
0
Oversigt


Et godt regnskab fra If-forsikring i Norge kan være et forvarsel om ligeledes en god udvikling for den danske forsikringskoncern Tryg på det norske marked.

If har i Norge næsten fordoblet det forsikringstekniske resultat i tredje kvartal til 88 mio. Euro fra 49 mio. Euro i samme kvartal året før, og det forsikringstekniske nøgletal combined ratio, der sætter erstatninger og udgifter i forhold til præmieindtægter, er forbedret til 79,6 fra 91,0 i tredje kvartal 2010

- Man skal selvfølgelig være varsom med at tolke alt for meget på det, men jeg er enig i, at der er en positiv tendens for IF i Norge, hvilket man formentlig også vil kunne genfinde i regnskabet fra Tryg, siger aktieanalytiker Christian Hede fra Jyske Bank til Ritzau Finans.

Det norske forsikringsmarked kan ifølge Tryg opgøres til 43,0 mia. nkr. Gjensidige er størst på markedet med en andel på 27,2 pct., mens If har en markedsandel på 25,3 pct. og Tryg en andel på 16,9 pct.

Tryg kommer onsdag den 9. november med sit regnskab for tredje kvartal. I andet kvartal 2011 opnåede Tryg et forsikringsteknisk resultat i Norge på 203 mio. kr. og en combined ratio på 90,6 pct.



3/11 2011 19:09 MFKA 048103



If har tidligere på året også overtaget alle Sundhedsforsikringerne fra IHI på det danske marked så det bliver spændende at se hvor mange spir det kaster af sig når året er omme. Dernæst vinder de flere og flere af de udbud de er med i om sundhedsforsikringer til firmaerne grundet deres billige pris. Et minus er dog skattefradraget forsvinder med finansloven. CEPOS har lavet en undersøgelse der viser 1/3 vil opsige deres sundhedsordninger af den grund. Det kan så også betyde en knap så stor tilbagegang for If som for deres konkurrenter da deres ordninger er væsentlig billigere og kunder der stadig vil have ordningen til deres medarbejdere uden fradragsret nok vil se mere på prisen og måske netop skifte til If så noget af det tabte fradrag kan hentes på prisen.

sent from iPhone



TRÅDOVERSIGT