Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
      

Genmabs regnskab onsdag aften ikke faldet i markedets smag !


48061 MaxProfit 3/11 2011 11:29
Oversigt


Genmabs regnskab onsdag aften er ikke faldet i markedets smag. I den første time af torsdagens handel er aktien faldet 10,5 pct. til 28 kr., efter selskabet kom ud med en negativ bundlinje og nedskrev værdien af sin fabrik i Minnesota til under det halve.

Desuden ventes fabrikken ikke solgt i 2011, som ellers var den udmeldte forventning inden regnskabet.

Alligevel fastholder Danske Banks analytikere en Køb-anbefaling på Genmab-aktien, om end de dog skærer i kursmålet. Det hedder nu 75 kr., hvor det før var 90 kr.

Det udgør dog stadig et kurspotentiale på næsten 200 pct. i biotekaktien, der tidligere var en del af C20-indekset og i 2007 var oppe at røre ved kurser på mere end 400 kr.3/11 2011 11:54 Sukkeralf 348063Der bliver selvfølgelig delt tæv ud i dag og med rette - faldet i tossetime er som altid uforståeligt.

Nu har jeg fuldt biotekselskaberne herhjemme siden NS blev børsnoteret - i mine øjne så er Genmabs køb af fabrik den største enkeltstående bommert til dato. Med rette skal det dog siges, at fadæsen ikke udelukkende er Genmabs skyld, men at tilfældighederne også har spillet ind.

Det havde selvfølgelig set anderledes ud, hvis fase III for Arzerra i NHL og Zalutumumab fase III havde nået primær endpoint.

Sådan gik det ikke og at Genmab tilsyneladende dengang var på forkant viste sig at være en bagkant af de helt store.

Endnu mere uheldigt er det så, at finanskrisen raser efterfølgende, så fabrikken i den grad taber værdi.

Pt har den nu tabt 3/4 af købsværdien, så er det vel på sin rette plads at spørge, om Genmab i sin tid ikke betalte en alt alt for høj pris for The Minnesota Facility Nightmare.

Jeg tror det !!

Mvh
Sukkeralf3/11 2011 12:15 troldmanden 148066Ja det var et mærkligt køb allerede den gang de fortog det. SÅ mange penge flere år før deres første stof overhovedet havde mulighed for at komme på markede. Det var som at bruge 1 mia på at købe lotto sedler.

Det har p aale mulige måder været en dyr investering for Genmab. Og med den sidste nedskrivning så er der ikke mange værdier i fabrikken længere. Og derfor får den nogle stryg i dag. Også retfærdigt.

MEN selskabet har under den nye ledelse forstået at skære forretningen meget mere til og fokuse på det de er gode til. Og DET kan jeg godt lide.3/11 2011 12:42 troldmanden 048069ABG Sundal ude i en stor nedjustering af Genmab. Fra 69 til 31


http://www.proinvestor.com/finansnyhed/10320746/Genma..3/11 2011 12:45 DriftKing 048070De har nu også præsteret andre store bummerter, som kandiderer til at være den værste i dansk biotek:
En gang for mange år siden satte de et dyrt fase III forsøg i gang inden endelige data forelå fra fase II... Men der var dårligt nyt fra fase II resultaterne og aktien faldt 60-80%. En lille måned for inden var jeg blevet Genmab-aktionærer for første gang!
Optimismen har aldrig fejlet noget i selskabet!3/11 2011 12:58 troldmanden 048072Nej Lisa tog en række uhensigtsmæssige beslutniner. Derfor var jeg osgå kun aktionær i en kort periode fra IPO og frem. Stolede ganske enkelt ikke på hende. Og jeg ved fra mange forbindelser i proff miljøet at de havde den samme opfattelse. Derfor var det også en lettelsens suk da hun blev skiftet ud med Jan. Og mener faktisk at han har gjort meget af det rigtige siden da.TRÅDOVERSIGT