Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Topotarget verkar ha något stort på gång!


48932 Gorm 21/11 2011 10:26
Oversigt




21/11 2011 10:44 Gorm 048933



Vad vi hittills vet:

"A patient with CUP (3 prior chemotherapy
regimens) had disease control during 29 months of treatment."

http://investor.topotarget.com/releasedetail.cfm?ReleaseID=530988



21/11 2011 11:29 Gorm 048934



Från Redeye idag:


"Topotarget: fördröjning tolkas positivt och stärker caset I fredags levererade Topotarget sin niomånadersrapport som siffermässigt inte innehöll någon påtaglig överraskning. Kassan uppgick per den sista september till 132,1 miljoner danska kronor, vilken vi räknar med ska räcka för att täcka verksamhetens kostnader till åtminstone slutet av nästa år exkluderat potentiella milstolpsersättningar från partners. Innan vi är där ska för bolaget två mycket avgörande studier rapporteras, dels CUP-studien (cancer utan känt ursprung) och dels PTCL-studien (form av lymfkörtelcancer).

I CUP-studien ges belinostat tillsammans med de väletablerade cellgifterna karboplatin och paklitaxel under namnet (BelCap) i ena studiearmen. Tidpunkten till dess att bolaget räknar med att de första resultaten för CUP-studien ska presenteras flyttas återigen fram i rapporten och nu heter det att resultat ska kunna presenteras under första halvåret 2012. Anledning till framflyttningen är det faktum att inte tillräckligt många patienter i studien ännu uppvisat sjukdomsprogression (PFS). Vi anser att förseningen i CUP-studien inte kan tolkas på något annat sätt än som en mycket positiv signal för BelCap-kombinationen och för att sjukdomen inte fortskrider som man kan förvänta sig för denna typ av patienter när de ges enbart karboplatin och paklitaxel. CUP är dock en grundläggande svår indikation givet det faktum att man faktiskt inte vet vad för typ av underliggande cancer som behandlas. Detta kan påverka resultaten och det går heller inte att utesluta att det är patienterna som ges placebo som uppvisar bättre än väntade resultat. Med dessa reservationer återgår vi till den kvalificerade gissningen att det faktiskt är belinostat-armen som utvecklas mycket bra. Givet att studien var fullrekryterad i slutet på förra året bör vi minst nått 12 månaders PFS vid årsskiftet. I relation med andra studier genomförda på denna typ av patienter med läkemedelskombination paklitaxel och karboplatin ligger vanligen PFS på mellan 5-8 månader.

Oddsen för bra resultat i CUP-studien har definitivt ökat i och med ännu en framflyttning av tidpunkten tills när CUP-data kan presenteras. CUP är en relativt stor indikation på omkring 80.000 patienter årligen i EU och USA och det saknas idag godkända läkemedel för den, vilket innebär en stor kommersiell potential vid ett godkännande. Givet möjligheten att belinostat kan nå marknaden redan inom 12-18 månader för indikationen PTCL finns även en potential för inledningsvis så kallad "off-label"-försäljning till CUP-patienter bedömer vi. Utöver detta får CUP-studien anses som en konceptteststudie för att kombinera belinostat med paklitaxel och karboplatin. Bra resultat skulle ge en indikation om potential inom flera andra indikationer där läkemedelskombinationen används så som lungcancer, äggstockscancer och urinblåsecancer med flera. Med andra ord så kommer ett positivt utfall öka intresse och värde för intresserade partners.

Kortsiktighet och obefogad rädsla för att förseningar är lika med bakslag satte press på aktien som backade efter rapporten. På nuvarande nivåer anser vi inte att marknaden på långa väger tar hänsyn till potential för belinostat och förhållandevis närliggande kommersiella möjligheter. Vi återupprepar vår positiva inställning till aktien, som är upp med knappt 15 procent sedan vi inledde bevakning i september, och räknar med att aktien kommer spekuleras upp inför CUP och PTCL-resultaten under våren 2012..."

http://www.redeye.se/under-luppen-transcom-topotarget-getupdated-dibs



21/11 2011 17:27 Sukkeralf 148938






21/11 2011 17:28 Gorm 048939



Intressant! Vilket genombrott!



22/11 2011 17:53 benny 048967



Ja - Hold da helt op. Hvor blev jeg lige glad for min lille portion Topo. Hvornår helt nøjagtigt er denne video/nyheden fra. Kan ikke rigtig forstå, at aktien slet ikke er rykket i dag. Mon ikke der skal købes ind i morgen ? Hvad tænker I andre.



22/11 2011 18:52 collersteen 048969



PasteurPrisen 2011 overrækkes på Fondens årlige netværksdag den 9. november 2011 af Højteknologifondens bestyrelsesformand Jørgen Mads Clausen (Danfoss A/S).

http://hoejteknologifonden.dk/netvaerk/pasteurprisen_2011/



22/11 2011 19:36 benny 048970



Tak coller. Kunne heller ikke forstå, der ikke skete mere. Men flot alligevel og sikke et potentiale i kræftbehandlingen. Lad os håbe det slår godt an humant også.



TRÅDOVERSIGT