Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Esbjerg Fodbold klub noteres på GXG


49233 30/11 2011 14:17
Oversigt

EfB Elite A/S tager 30. november et historisk skridt: For første gang bliver det muligt for tilhængere, fodboldelskere og privatpersoner at blive medejere af EfB ved at købe børsnoterede aktier og dermed tilkendegive, at de også økonomisk bakker op om topfodbolden i Esbjerg og hele Sydvestjylland.

EfB's notering på børsen GXG Markets har været forberedt længe, og prospektet for aktiesalget er nu godkendt i Finanstilsynet. Dermed indledes tegningsperioden, der strækker sig fra 30. november til 16. december og foregår i et samarbejde med samtlige Esbjergs pengeinstitutter.

- Aktietegningen er et stort og vigtigt skridt i EfB's redningsplan, der skal hjælpe os igennem følgerne af nedrykningen og skabe balance i regnskabet i 2013. Vi har mærket en fantastisk opbakning på stadion med over 5.000 tilskuere i gennemsnit til kampe mod ikke særligt kendte modstandere, og spillerne har gjort den bedst mulige reklame for vores produkt ved at lægge sig i position til at vende tilbage til Superligaen. Nu er det op til fodboldtilhængere i Sydvestjylland at vise, at I ønsker nye fodboldoplevelser på topniveau i Esbjerg i de kommende år, siger adm. direktør Søren Poulsen.

Kampagnen for aktiesalg har overskriften "Følg hjertet - køb EfB-aktier", og den vil blive foldet ud via www.efb-aktier.dk, Facebook, direct mails, brochurer, postkort og plakater. Desuden holder EfB to salgs- og informationsmøder i Carlsberg Lounge på Blue Water Arena. De foregår 1. december kl. 16.30 og 8. december kl. 19.30, og alle er velkomne til møderne, hvor det foruden EfB's ledelse er muligt at møde spillere.

Det er muligt at investere i EfB med både opsparede penge og midler fra en pensionskonto. Den nominelle stykstørrelse er på 250 kr. pr. Aktie, og forventningen er, at hovedparten af EfB's folkeaktionærer vil investere i adskillige aktier. Men ud fra devisen "Mange bække blå" er det muligt at blive medejer af sin hjerteklub for et beskedent beløb.

- En investering i EfB er som i alle andre fodboldaktier i højrisiko-kategorien, og vi foregøgler ikke vore kommende medejere, at de vil få store udbytter af at købe EfB-aktier. De skal have hjertet og følelserne med, når de beslutter sig. Vi tror, der er så mange blå hjerter i vores landsdel, at vi når målet om at sælge aktier for 10 mio. kr., siger Søren Poulsen.

EfB har siden 2004 haft indtægter på salg af spillere på gennemsnitligt 7,8 mio. kr. årligt, men i den økonomiske redningsplan frem mod 2013 er lagt et budget uden indtægter fra spillersalg. På den baggrund forventede EfB at kunne udnytte et udskudt skatteaktiv på 8,5 mio. kr. Finanstilsynet, der i de seneste uger har haft EfB's børsprospekt til gennemsyn og godkendelse, har imidlertid gjort gældende, at EfB ikke kan aktivere den udskudte skat på egenkapitalen. Skatteaktivet er følgelig nedskrevet til nul i EfB's regnskab, men EfB forventer fortsat at kunne udnytte det i fremtiden. Det nedskrevne skatteaktiv har ikke betydning for EfB's likviditet, og EfB Elite A/S lever fortsat op til DBU's kapitalkrav.

Gå ind på www.efb-aktier.dk og få mere at vide om, hvordan du bliver medejer af EfB.



1/12 2011 01:41 HSK 049244



AKA - har du interesse for (eller i) EfB ?
Jeg har faktisk en lille stak af de gode gamle papir-aktier liggende. De er udstedt som 1000-kr aktier, men aktiekapitalen er blevet nedsat (halveret) to gange, så idag er de 250-kr aktier...
Denne investering kunne også kaldes et sponsorat ! :−)



TRÅDOVERSIGT