Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Opkøbscases


4924 akademikeren 18/3 2009 12:04
Oversigt

Lad os få nogen på banen.

På min liste har jeg:

Genmab !
Yahoo
Medarex

Har i nogle bud.....rygter er også gode coller har SUN
18/3 2009 12:10 Sonku 04927


18/3 2009 12:20 collersteen 04929Evighedscasen Danisco kan man vel også stadig putte på. Om ikke andet må de seneste par mdr. udvikling vel komme som sendt fra himlen til de folk og fonde der måtte have kigget på den..... Hvis de altså ikke blot er imaginære skikkelser.

DSV måske også - selvom alliancen med Lauritzen nok sætter den case lidt på hold pt.18/3 2009 13:18 ghi 04934Prøv lige at forklare igen, hvad der skulle få en virksomhed til at købe Medarex?

Teknologien kan man jo få licens til - efter sigende til moderate royalties. For 10 år siden fik alle de store jo adgang til humane antistoffer via Medarex eller Abgenix, alternativt een af de andre teknologier, så der er nok ikke meget mere at komme efter i den sammenhæng.

Pipelinen ser stor ud men det er jo i vidt omfang partnernes projekter som tager udgangspunkt i teknologilicenser med heraf følgende marginale milestones og royalties.

Medarex egne projekter i pipelinen er næppe nok til at til at udløse en overtagelse.

Vi kan være enige om at kursen er lav, markedsværdien er overkommelig, men spørgsmålet er hvad det egentlig er man får for sine penge? En virksomhed der brænder relativt mange penge af, men ikke rigtig kommer ud over rampen og skaber værdi.

Man kunne argumentere for at BMS kunne være interesseret i at nulstille sin profitsharing til en billig penge, men det vil jo nok først ske den dag, der er endegyldige tegn på at produktet virker; ellers risikerer det jo at være spildte penge når man kaster gode penge efter dårlige. Min subjektive vurdering er, at det synes at lade vente på sig.

PS, vil du ikke nok lade være med at argumentere med at Carl har købt 300.000 aktier sidste år... ha ha18/3 2009 13:35 akademikeren 04937Det er faktisk ikke noget dårligt argument at Carl Icahn går ind i en aktie for så ved vi da at der sker alt det der overhovedet er muligt.

Medarex synes at være meget langt nede i pris, god pipeline og burde være en klog strategisk satsning for Big Pharma. Jeg tror der kommer masser af opkøb i medicinalindustrien i år.TRÅDOVERSIGT