Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Julegaveønsker


49344 faurschou 3/12 2011 13:42
Oversigt

Kære PI

Jeg har skrevet en lille men måske ikke helt beskeden ønskeliste, som I kunne pakke ind og komme under juletræet (fra alle jer til alle os).

Jeg kunne godt ønske mig

1. Et skribentfilter (der kun fjerner en skribents indlæg - ikke de efterfølgende indlæg).

2. Færre copy paste indlæg

3. Flere indlæg med indhold.

Det er selvfølgelig herligt med de mange nye brugere af PI, men det har ikke hævet antallet af indlæg med indhold - uden at have opgjort det statistisk, så siger min fornemmelse mig, at det vist er gået i modsat retning.

faur3/12 2011 13:57 Conner 049345Du kan, hvis du ikke har gjort det, give filterforslaget en stemme under feedback, og evt komme med kommentarer dertil.

Bortset fra det, så ønsker jeg også kvalitet frem for kvantitet.
Nu har man så løftet sig selv op på et højere niveau, men lad mig understrege, at jeg ikke føler mig bedre end nogen anden.

Mvh3/12 2011 14:43 faurschou 049347Filterforslaget er 4 mdr. gammelt i feedback, og jeg valgte at skrive det her, fordi det ikke kun skal tænkes som feedback men også som oplæg til debat.
Mvh.3/12 2011 15:04 cykling 049350Censur der fjerner de værste indlæg findes jo i forvejen.
omkring debatens kvalitet så er det vel sådan at man deltager ,argumentere og læser afhængigt af hvor man står og netop det gør vel at debatten bliver mere nuanceret.Hvis debatten skal hæves til et mere akademisk niveau så kan den meget let blive lidt unuanceret.3/12 2011 15:18 faurschou 149351Hvis man læser og argumenterer efter bedste evne, så skal man absolut ikke høre et ondt ord for det. Jeg forbeholder mig dog retten til at tro, at det ikke er tilfældet for alle indlæg.
Jeg deler dog ikke din opfattelse af, at et akademisk niveau gør debatten unuanceret. Men jeg mener ikke dermed, at det akademiske er en betingelse for at deltage i debatten.3/12 2011 15:00 akademikeren 449348Jeg forstår godt dit ønske Faurschou, og det er den tilbagevendende kvalitetsdiskussion vi har herinde og som er vigtig at holde vedlige.

Vi er i hastig vækst. Alene i sidste måned voksede vi 40% ovenpå aktiespillet. Det betyder at PI idag bliver besøgt af mere end 60.000 unikke besøgende, hver måned.

Det presser vores organisation til det yderste.

Men det betyder ikke at vi har ændret fokus eller målsætning.

Vores mål er at PI skal være det bedste mødested for uafhængig debat om investeringer.

Hvad er godt?

1. Jeg synes vi kommer tættere og tættere hen på det PI jeg godt vil have, sådan ret teknisk og featuremæssigt. Det er et stykke vej endnu, men ikke forfærdeligt langt.

2. Jeg synes PI har leveret en række usete innovationer indenfor IR, hvor vi bringer virksomheder og private investorer digitalt tættere på hinanden. En bedrift som PI nu er anerkendt for i udlandet - i Danmark not so much.

3. Vi har vækst.

Det er 3 ting som jeg som direktør er umådelig stolt over. Jeg er stolt over at vores team kan levere innovation på en så konsistent facon over de sidste 2 år.

Det har været hårdt skal jeg hilse og sige, for alle de store modarbejder os på formiddabel vis og det kan jeg siden uden den mindste tøven eller paranoia.

Hvad er en kontinuerlig udfordring?

Så er der det sidste, vores community, vores hjerte barn og det der gjorde PI et interessant sted at være.

Det vil jeg gøre alt for at vi holde fast i. At PI er stedet hvor de mest interessante debatindlæg bliver skrevet, men vejen har været lang og snørklet. Nogen har forladt os og andre kommet til. Den eneste måde vi kan fastholde den gode brugerdrevne debat er at holde fast i diskussionen om hvordan. Blive bedre til at præmiere de indlæg man synes er gode. Det er tit blot en thumbs up der skal til. Og så også selv gå forrest med de indlæg man gerne ser flere af.

Jeg er her stadig. Jeg har ikke skiftet holdning eller solgt ud. PI er præcis det samme som da vi begyndte. Men jeg har måske ikke så meget tid til at nurse communitiet som tidligere, det beklager jeg. Jeg skriver heller ikke så meget længere. men vil bare opfordre at vi så breder det ud på hinanden og at vi aktiverer hinanden bedre hvis det kan løse udfordringen.

Jeg vil godt sige tak til alle de aktive loyale skribenter igennem de sidste 2 år. Jeg sætter stor pris på jeres passion. Jeg sætter også pris på jeres kritik.

Uden jer var PI ikke det samme.

3/12 2011 15:42 faurschou 749353Jeg er bestemt imponeret over, hvad PI's team har leveret. Men leveringen er måske foregået andre steder end den kerneydelse som PI slog sig op på - kvalificerede debatindlæg fra debattørerne uden så meget fnidder.
PI er i dag mest chat, Aktiespil og virksomhedsportal. (Hvis jeg skal sige det rigtig kynisk). Det giver mange besøgende og hæver helt sikkert PI's værdi. Men jeg, der er en 'grumpy old man' overvejer helt klart mit (+) og måske endda min aktive deltagelse (som da også klart har været for nedadgående). Måske skal jeg bare tage konsekvensen og gøre som mange af de andre jeg startede sammen med på PI - lukke og slukke for aktiviteten. Men, men, men det er jeg så alligevel ikke helt klar til.
3/12 2011 20:25 Mumtaz 049370Du har ret i det du skriver -:)

Jeg savner også flere debat oplæg hvor der diskuteres aktier som TÁ mæssig eller FA mæssig er gode at købe

Flere anbefalinger af aktier man skal købe eller ikke

Aktier med udbytte som er faldet meget fortum sampo hvor jeg selv har svært at vurdere hvornår det godt køb etcsent from iPhone4/12 2011 12:40 akademikeren 349395Hej Faur, der er jo visse ting vi ikke er herre over og kvalitetsindlæg fra debattørerne er en af dem.

Hvad har vi forsøgt at gøre på kvalitetssiden på PI i 2011?

Vi har introduceret vores analyse modul, hvor vi bruger penge på at få dygtige analytikere til at gennemgå forskellige aktier. Klart kvalitetsløft i mine øjne.

Det handler både om tekniske analyser, fundamentale analyser og trading notes som faktisk har ramt plet allesammen.

Vi vil godt lave nogle model valueporteføljer, som er undervejs med helt præcise kriterier for køb og salg.

Vi har samarbejde med Investering og Tryghed om ugentligt nyhedsbrev. Investering og tryghed er alment anerkendt som nogle af de bedste forvaltere i Danmark.

Men vi er jo fanget i at når væksten sparker ind, så drukner det andet relativt set, selvom vi i absolutte termer har løftet kvaliteten af PI - på vores side - i 2011.

Men jeg kan sige at vi aldrig har brugt flere penge på at skabe kvalitetsindhold end vi har gjort i 2011.4/12 2011 15:06 faurschou 049399Hej Aka. Det var noget af en spin-indledning, og jeg kan selvfølgelig ikke argumentere for, at man kan være herre over det hele, men man kan prøve på at gøre sin indflydelse gældende. Og analysemodulet flytter fokus fra debat til envejskommunikation, og nogle af analyserne kan man vist kun tilgå, hvis man har (+). Læg mærke til at der næsten ingen kommentarer er under analyserne.
Jeg skal slet ikke være dommer i en kvalitetskonkurrence, jeg har blot altid troet på, at den frie argumenterende meningsudvekling skaber mere viden og indsigt end broadcastede analyser.5/12 2011 12:38 Gobe 049437Kære AKA, - jeg synes du skal bruge et par minutter på at gennemtrawle chatten under aktiespillet, - så vil du få en meget klar fornemmelse af hvilke uvorne og ubegavede unger, der skal have skriveadgangen fjernet !

Gobe5/12 2011 14:17 akademikeren 249440Jeg har set det nu og vi går igang med krabasken og fratagelse af skriveadgang med det samme!5/12 2011 18:53 Gobe 149448Tak AKA !

En gang i mellem skal man, for at forstå skriften på væggen, stå med ryggen mod muren !

:D

Gobe5/12 2011 21:13 akademikeren 049455Den skrift stod vist med braille, så selv aka kunne føle den :)3/12 2011 18:15 Kristensen 649366Jeg er meget enig mht. de copy/paste indlæg i efterhånden dagligt postes i debatten uden væsentligt indhold. Og når der så skrives gode indlæg af skribenter, forsvinder disse i mængden pga ovenstående. Skriver man et indlæg i debatten, er min holdning at skribenten som minimum selv forholder sig til indholdet, som danner grundlag for netop debatten. Kvalitet frem for kvantitet.4/12 2011 11:59 Nippon1976 449389Det handler vel om hvor man vil hen. Og PI de har helt sikkert en vision om at blive større, hvilket ikke harmonere med en høj faglig debat. EI er vel det bedste eksempel på det.

jeg har før hørt skrivebegrænsninger for nye PI´er - God ide.
Skal der være et filter? Måske - Men mener ikke at PI er så store endnu at det er nødvendigt, men på sigt kunne det være en god ide, så man ikke skal klikke på på en masse indlæg for at notere dem som læst.
Censur fra PI - Rigtig god ide. Simpelhen slette usaglige indlæg og hypeindlæg, som "Vestas stiger 15 procent i dag" eller "så er der rally i dag"
Hvis man fjerner sådanne intetsigende indlæg højner man i hvert tilfælle dabatten og fjerner irritations momenter.
En anden ide jeg fik var, om det måske var muligt at have interaktive charts alla stockcharts.com som jeg bruger. Her kunne man så tegne nogle streger, der kunne føre til debat. Folk ville så også selv handle på setups og følger dem. Det ville i hvert tilfælde være lærrigt for nye og kunne give nogle gode debatter.
God weekend,
Thomas4/12 2011 12:29 TeamGarlic 149392Kan undertiden være svært at finde tid til debat-indlæg. Jeg savner også mere debat, men kan se at chatten tit foretrækkes. Jeg magter ikke at følge chatten omend jeg anerkender den hurtige form og tit gode bemærkninger.

sent from iPhone4/12 2011 15:14 Conner 249400Hvad med et thumbs down filter. Når et indlæg har fået x antal thumbs down stemmer, så ryger det ind i en mappe, hvor udstemte indlæg ligger ?

Ytringsfrihed og bruger censur. Ideen er lidt farlig, men en mulighed.5/12 2011 11:28 Fiskemanden 549428thumbs down har været prøvet her og som jeg mindes bidrog det kun til at skabe fnidder og endnu mere useriøsitet da ingen kan lide ubegrundet kritik ,at bare kunde lide eller ikke stemme op er nok i min optik !
Dog kunde jeg vel nok ønske at visse skribenter bidrog med det bedste efter evne og at det ikke bare var,at søge opmærksomhed om sin person.
PI's linje er jo ellers "sagen" og ikke personen!
Så lidt mere argumentation bag visse indlæg.
Selv er jeg mere "vurderingsmand" end analytiker og respekterer dem som virkelig sætter sig ind i ting og sager,men alligevel kan de fleste godt bruge bare nogle flere linjer til at uddybe deres meninger,det ville give en skarpere debat !
Meningsløse kortfattede meddelelseer om næsten ingenting er ret intetsigende og trættende i længden !
Og efterhånden lærer man jo hvem som tit leverer sådan noget,så hopper jeg bare over det ,men efterhånden hopper jeg mere og mere over,desværre5/12 2011 11:32 Conner 049429Lige netop derfor er ideen farlig6/12 2011 03:49 actdk 049477Synes vi skal have lavet et koncept der hedder TA medfoerer FA og FA medfoerer TA. Forstaaet saaledes at naar en FAer opretter et indlaeg med en analyse skal en TAer smide sit syn - naturligvis er der det problem at man ser tingene forskelligt. Tror dog at grundideen kunne give noget edge for de fleste private!
Ved ikke helt hvordan det kan saettes i vaerk, men maaske noget med "debat-cases", hvor man kan tilfoeje info til det oprindelige indlaeg.

Mange chat-diskussioner kunne i oevrigt godt munde ud i rigtig gode debatindlaeg.. Det er bare lige det med at faa det gjort..TRÅDOVERSIGT