Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Noreco - Skimtes der stabilitet?


49354 Fisker 3/12 2011 16:14
Oversigt

Noreco har haft et uroligt år, men ledelsen har nu ryddet op i porteføljen, strømlinet organisationen og forbedret sikkerheden omkring den financielle situation.

Men det har også været et hårdt år for Noreco.

I foråret 2011 var der stor optimisme. Der var forhandlinger med et kinesisk firma om at købe Noreco, men da dette faldt til jorden styrtdykkede aktien fra NOK 18 til under det halve. Kort efter kom så den dårlige nyhed om "Siri" feltet der måtte lukkes ned pga alvorlige fysiske problemer. Aktien dykkede igen.

Man har så rydet op. Andelen af "Siri" feltet er solgt til Dong (og der er samtidig forsikrings claims) med virkning her fra Q4. Også "South Arne" blev solgt til Hess, og med disse indkomster samt løbende salg af olien har Noreco nu likviditet til at overholde deres forpligtelser og færdiggøre nuværende nye projekter hvoraf der allerede er lavet salgsaftale for 2012 for de nye "Zidane" gasfund.

Med frasalgene er produktionen så faldet til ca 3500 tønder/dag og det forventes at vedblive deromkring indtil de nye "Oselvar" og "Huntington" felter starter i H1 og H2 2012. Til gengæld sælges olien til en god pris. Det er selvfølgelig en alvorlig nedgang når man i 2010 havde 10.000 tønder pr dag, men jeg mener ledelsen har gjort det rigtige og taget de nødvendige tiltag.

På deres site kan man se porteføljen for licencer i Nordsøen, og jeg syntes egentlig det ser fint ud da der er god risiko spredning.

Over efteråret har Ståle Kyllingstad (Chairman of the board Noreco) via sit IKM Industri-invest AS så løbende indkøbt aktier i Noreco og sidder nu på 9 %.
Skagen invest har iøvrigt uforandret 2 %.

Lige nu handles aktien i NOK 4,75. Der er et stor Spread (4,66 - 5,00) så hvis man vil handle kan det være klogt at lægge en pris ind og så se hvad der sker.

Jeg syntes aktien handles billigt og undrer mig over der ikke er flere købere på banen.

Årsregnskabet er 29 februar 2012, og det vigtige heri er vel deres forventning til fremtiden.

Er der nogen derude der har yderligere information - eller tanker - omkring Noreco?


3/12 2011 16:22 Nippon1976 049357Hej fisker

Jeg har tidligere handlet NOR og som jeg husker det var det støtter og modstand meget rundet tal, hvildet gjorte den let at handle.
Så tegn et par streger og læg ordre ind efter det. Det virkekede fint for migTRÅDOVERSIGT