Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Positiv omstrukturering


49564 cyber 8/12 2011 12:34
Oversigt

Topo har tilsyneladende skåret helt ind til benet, og endelig gjort op med den øvrige pipeline..Topotarget maintains its development capabilities regarding the ongoing further development of belinostat in oncology..Al fokus er rettet på belinostat og dets mange indikationer.

SPPI betaler 70% af udviklingsomkostningerne på belinostat, og sidder derfor reelt på Topo, så mon ikke de tager helt over på et belejligt tidspunkt.

Jeg har aktier i både SPPI og Topo, og anbefaler køb af begge.8/12 2011 14:30 actdk 049573Hurtigt billede, ikke så mange kommentarer andet end jeg godt kan lide brud af modstand med backtest samt absolut ingen volumen, som kunne tyde på ingen gider sælge til den pris..
Omvendt bør der være en del modstand opad. Ugen er ikke slut, men ligner da lidt en hale opad, og det er jo ikke så spændende..

Mulige entrys?

Måske mellem 2,20 og 2,40 hvis den finder noget support.
Måske test af den tynde grønne linje, som er tynd fordi det ikke er sikkert den er gyldig. Ville være et godt entry hvis den finder support.

Har også selv i øvrigt.

TOPO.CO
8/12 2011 14:31 cyber 049574


8/12 2011 16:27 cyber 049582Ingen garantier fra ledelsen, og så røg der nogle lemminge i sækken. Belinostat-casen intakt.8/12 2011 16:55 cyber 049587Jeg anser stadig BelCaP i CUP for at have en god mulighed for godkendelse efter fase 2. PFS stiger dag for dag, men ledelsen holder kortene tæt til kroppen. Bare et ekstra godt ord fra dem om CUP, og kursen ville have rykket vanvittigt mod nord. Nu skete det modsatte, men det bekymrer heldigvis ikke Topo-ledelsen.8/12 2011 17:29 Sukkeralf 349589Tror nu du skal se omstruktureringen lige modsat ! Det er selvfølgeligt min egne tanke om hvorledes dette hænger sammen, så man skal tage det for hvad det er ! Jeg fornemmer at det hænger sådan sammen, at CUP studiet ikke bliver redningen og man derfor stramme helt ind til benet, så man kan holde den gående til PTCL data og milestones kommer.

Hvorfor så det ?

Den 18. november siges der på Q3 CC, at man er meget tæt på at have de 68 events i CUP studiet som gør, at randomiseringskoden afblændes. FM siger at det sker i løbet af få uger til måneder.

Jeg har undervejs været i kontakt med Topo med spørgsmål angående CUP studiet - Annette har skrevet at hun kiggede på dem, men pludselig hedder tilbagemeldingen i går morges, at de ikke længere svarer på spørgsmål angående CUP

Om eftermiddagen kommer så omstruktureringsplanerne - der er pænt store og ikke hænger voldsomt godt sammen med, at man med gode data i CUP vel skulle til at sætte mere skub i belinostat pipelinen.

Dette sker altså ca. 3 uger efter FM udtalte at de var meget tæt på at knække og kædet sammen med, at man ikke længere udtaler sig om CUP studiet, så er det bestemt ikke utænkeligt.

Når en sådan kode knækkes, får de helt nære folk hos Topo resultatet - dette er formentligt Lars og Francios. Herefter træder der en række procedurer i gang - dette tager normalt op til 2-3 måneder før, at alt checket igennem, de rette personer er informeret, de rigtige konklusioner er drages o.s.v., for herefter at orientere markedet !Kender ikke procedurerne nærmere, men har fået det bekræftet af folk der arbejder med klinisk udvikling.

Omstruktureringen kunne sagtens ha´ været en plan B der lå klar i det tilfælde, at CUP så skidt ud !

I de udmeldelser der kommer fra Topo handler det mest af alt også om PTCL - der skrives endda, at PTCl dikterer worst eller best case !!

Så jeg mener at man ud af gårdagens omstrukturering kan læse mellem linierne, at CUP ikke bliver redningen på kort sigt !

Dermed ikke sagt, at der ikke kan være gode data at hente i CUP studiet - jeg tror bare ikke vi ser fase III i CUP med belinostat.

Mvh
Sukkeralf8/12 2011 18:01 cyber 049590Topo har jo ikke skåret i staben, der står for den videre udvikling: Topotarget maintains its development capabilities regarding the ongoing further development of belinostat in oncology8/12 2011 18:11 Sukkeralf 049591Kan du så sige mig hvad de folk har lavet det sidste halve år ! Det er jo længe siden, at man skar ind til benet og kun ville fokusere på belinostat !

Vi ser når CUP data kommer - mit gæt er de offentliggøres i februar 2012.

Mvh
Sukkeralf8/12 2011 18:22 cyber 049592Nu refererer jeg til et Topo-citat, aner da ikke hvad folk render rundt og laver, piller næse måske. Seriøst, de har sikkert skåret det sidste af pipelinen, såvidt jeg husker var der lidt arbejde tilbage.11/12 2011 08:02 Doji 049688Jeg vil sige med det samme, jeg er ikke biotech expert, men mener dog at man med sund fornuft og logik kan komme langt. Jeg har TOPO aktier og kan se potentiale i den, både på kort og langt sigt.

Med udgangspunkt i dit første indlæg sukkeralf, må jeg sige jeg er uenig med dig.

Hvis vi starter med den meddelelse fra d. 7. december kan jeg ikke, uanset hvor mange gange jeg læser den se noget negativt. Min konklusion hver gang er positiv.

De reducere deres omkostninger, det er jeg altid som aktionær glad for at høre, så det er et plus. De fokusere på deres bedste "heste", det da logisk og fornuftigt, alt andet ville være forkert. Jeg kan også fornemme de mangler penge i kassen og derfor reducere deres udgifter, netop for at være sikker på de kan komme i mål med deres bedste "heste". Det ville jo være en kæmpe fiasko, at løbe tør for penge 2 meter før målstregen.

Nå så springer jeg så ud på det dybe vand, her har du sukkeralf måske nok mere styr på det, men her er mit input så.

Du snakker så om CUP studiet og de 68 events i CUP studiet som gør, at randomiseringskoden afblændes og at Topotarget pludselig ikke vil tale om CUP studiet mere.
Kan man ikke her går ud fra, at de for længe siden har besluttet, at når de 68 events indtraf, så sætter vi omstrukturering planen i værk. Det har sikkert været planlagt længe, at skære bemandingen når de kom i den situation. Jeg ville så også mene, at når man går ind i den fase hvor de skal evaluere data og drage deres konklusioner, at man i denne fase af gode grunde ikke mere kan komme med udmeldinger om CUP.

Det er så her jeg ikke kan se det mærkelige i, at de ikke vil tale om CUP mere og ser det heler ikke som en plan B.

Det med at læse mellem linjerne, skal man også passe på med for man kan sagtens drage forkerte konklusioner og er det så ikke bedst at forholde sig til hvad de faktisk siger i stedet for at tro noget andet.8/12 2011 23:20 Banksteren 049623TOPO-tosserne fatter endnu ikke, at selskabet intet er værd, men de er blevet svindlet af lovord fra bankerne og bestyrelsen.

Aktien går i NUL.9/12 2011 00:04 Fiskemanden 2149629Nu svarer jeg på dette indlæg,men kun denne ene gang !!!!!!
For jeg gider helt enkelt ikke bruge tid på sådan en stil :
Dette her passer måske på et andet forum som andre besøger ( EI ,muligvis ?)
Men begrebet tosser bruges ikke af mine bekendte og meddebattører omkring vores interesse for investeringer !!
At banalisere andresmseriøse tidsforbrug og pengeinvestering på denne overdrevent provokerende måde tilfører ikke en seriøs debat noget ,så stop venligst med det .
Normalt ville jeg tage dette op som personlig meddelelse,men menr at det er blevet et generelt problem og tager det derfor op i passende forum,og jeg opfatter desuden ikke indlæggende som om at det ville lede til noget at forsøge med at påvirke ,personligt ?
Topo,samt mange andre investeringer er muligtvis diskutable og usikre på mange måder men ikke ensbetydende med at man som investor er tosset, jeg vil gerne frabede mig denne type af indslag i en debat
Fiskemanden !!

9/12 2011 10:18 akademikeren 649635Ja. Jeg har givet banksteren en advarsel. Vi deaktiverer hans profil9/12 2011 10:55 cyber 049636Topo: Der er for mange underlødige kommentarer til gårsdagens meddelelse. Man skal skrive sig bag øret at: Topo fortsætter undersøgelserne i solide tumorer i eget regi, og belinostat i PTCL har en rigtig god chance for at blive godkendt. Med en ORR på 33% i fase 2 må det forventes, at de klarer kravet om en ORR på 20% i det afsluttende pivotale studie.9/12 2011 11:13 Sukkeralf 349637Præcis - man bør i samme sekund også skrive sig bag øret, at men en reduktion af medarbejderstaben på 40% kan Topo ikke udføre samme arbejdsbyrde som før. Ergo fokusere man mere og mere, hvilket specielt er godt hvis der ikke er andre muligheder, men det øger også risikoen, hvis det man fokuserer på går galt (altså PTCL).

Angående de 20% - Lars sagde på sidste PI præsentation, at der skal opnås en ORR på 20% for, at FDA accepterer NDA´en, men at det selv med en SPA i hånden ikke er ensbetydende med en godkendelse.

Det skyldes jo bl.a. at der siden den aftlae blev indgået er godkendt to lægemidler i denne indikation.

Som Anders Hedegaard fra BN ligeledes sagde på en PI præsentation, så er et nej fra FDA et nej og et ja fra FDA et måske !!

Mvh
Sukkeralf9/12 2011 11:34 cyber 049638Jeg hælder til det positive, og sælger ikke mine aktier. Der har været over 700 patienter igennem PTCL-studiet, og FDA har været med hele vejen, så mon ikke der er ret gode chancer for den holder vand. Du har også før udtrykt din positive holdning til PTCL, er det fordi du nu har solgt, at du vender den anden kind til, om jeg må spørge, men der er selvfølgelig mange vinkler. CUP: I går harcelererede du mod, at alt var gået i stå uden at nævne, at Topo rent faktisk fortsætter i solide tumorer. De 14 personer der bliver fyret, har tilsyneladende ingen indflydelse haft på den udvikling, det kan jo være administrativt personale. Jeg synes det ser positivt ud, og man behøver heller ikke mistænkeliggøre Topo, når de ovenikøbet melder, at de er proaktive.9/12 2011 11:46 Sukkeralf 149639Nu skriver jeg ingen steder, at jeg ikke tror PTCL går igennem ej heller at den fejler. Jeg citere udelukkende hvad Topo selv siger i denne sag - så kan det vist ikke blive mere neutralt.

Skriver heller ikke at CUP er gået i stå. Jeg funderer over hvorfor omstruktureringen kommer præcis nu - og der går min spekulation på, at koden er knækket i CUP og at Topo førstehåndsindtryk er, at data ikke er supergode.

Nu ved jeg ikke hvordan du handler, men tror det er rimelig dødsdømt at tro, at man kan manipulere markedet.

Jeg har solgt fordi jeg er blevet mere usikker efter omstruktureringen - hvis du er blevet styrket i din tro, så er det fint med mig.

Mvh
Sukkeralf9/12 2011 14:04 vouskootia 049645Det kunne også være at førstehåndsindtrykket var "helt vildt godt" - og TOPO derfor stopper alt andet forskning/udgifter - for at kunne beholde størst mulig ejerandel i CUP (har de ikke sagt at der ikke kan søges direkte på CUP resultater?, så der skal flere studier/udgifter til for at komme i mål)

Hvis nu førstehåndsindtrykket var dårligt - så ville man måske nærmere fastholde medarbejderne og øge forskning på andre indikatorere/midler? eller ihvertfald shifte folk til at arbejde på noget andet?
Topotarget øger derimod fokus/satset på Berlinostat/CUP/PCTL.9/12 2011 15:03 Sukkeralf 049648Its Timmy time

Topo har nedlagt deres prækliniske forskning, så det handler alene om belinostat. De har jo tillige afskrevet alt andet i pipelinen, så ser heller ikke de store muligheder her.

Hvis CUP data er rigtig gode, så kunne man formentlig skaffe kapital enten via en emssion (så kommer de gode data jo stadig aktionærerne til gode) eller finde en partner før kassen løber tør.

Nå men i løbet af et halvt år ved vi formentlig besked - spændende

Mvh
Sukkeralf9/12 2011 15:17 vouskootia 049649Emission eller partner udvander begge værdien (hvis der er en værdi :-) )9/12 2011 15:51 Sukkeralf 049651Så enkelt kan man vist ikke anskue det - det afhænger vist meget af situationen.

Mvh
Sukkeralf9/12 2011 20:14 fillipa 049654Hej Sukkeralf...

For mig virker det lidt omvendt..skulle man ikke hvis der kom dårlige dataer offentliggøre dem, derefter skære organisationen til så det over for aktionærer signalere handling, jeg tror ikke koden er knækket, men man har en plan med det man gør og bare venter på dataer for at sætte den i søen...men dette er jo ren religion og tro det hele, men jeg er stadigvæk positiv men med en snert af bekymring...9/12 2011 20:31 Sukkeralf 049655Det er selvfølgelig ren spekulation fra min side - synes bare det er et lidt sjovt sammentræf, at Topo omstrukturerer, at de ikke længere svarer på spørgsmål angående CUP og at de selv har nævnt, at afblændingen snart finder sted.

Men jo du kunne godt have lidt ret i din betragtning.

Mvh
Sukkeralf9/12 2011 20:54 fillipa 049656Jamen alt er jo spekulation derfor er det godt at kunne debatere det uden alt for meget støj på linien, men går ud fra du stadigvæk synes det var positivt at CUP-dataer er "forsinket" hvad jeg synes jo må antyde gode/bedre resultater jo længere vi må vente på dem...10/12 2011 13:23 fillipa 049669Jeg tænker også at hvis din teori skulle holde, så skulle dette være sket fra d.18 nov hvor de udsætter data til 8 dec. hvor de nedskære det vil sig 20 dage, til at koden er knækket og blevet enig om nedskæringer samt udmeldt dette, det virker bare ikke rigtigt, men hvad er hoved og hale det er nu en gåde...10/12 2011 14:26 Sukkeralf 149671Jo længere tid CUP data udsættes grundet manglende events - des større chance for at PFS data er gode. Den mening har jeg stadig ! Man skal dog stadig huske på, at der ingen garanti - der er stadig en del faktorer vi ikke kender.

Angående omstruktureringsplanen, så er det jo noget der har været undervejs et stykke tid. Det er bestemt ikke noget man finder ud af hu-hej henover en weekend.

Men det er da helt sikkert at Topo gør sig mange overvejelser, omkring hvad fremtiden skal bringe - både hvis et vigtigt forsøg går godt, men da så sandelig også hvis det går dårligt. Der kan jo godt ligge en plan A, hvis CUP data er gode og en plan B, hvis de ikke er gode.

Ligeledes bliver det jo altafgørende med hensyn til PTCL milestones - her kan du da være sikker på, at Topo har gjort sig tanker - både hvis de pludselig står med en tom pengekasse eller hvis der dumper 100-200 millioner kroner ind på kontoen.

Så omstruktureringen er ganske rigtig som andre har sagt - rettidig omhu. Nemlig af den grund, at CUP data ikke er stærke nok til, at man skal hurtigt videre i fase III. Og slet ikke stærke nok til at indlevere en registeringsansøgning (det har jeg nu heller aldrig troet), hvis jeg altså har fanget lidt mellem linierne.

Igen ren spekulation - man kommer ikke uden om, at sådan kunne det hænge sammen, men det er naturligvis ikke sikkert, at det rent faktisk forholder sig sådan.

Mvh
Sukkeralf10/12 2011 14:41 fillipa 049672Men hvis det står sådan fat at koden er brudt og den indikere dårlige data, må man forvente vi får resultaterne q1 2012 eller passer set ikke tidsmæssigt??vi skal vel ikke helt frem til q2 men rigtigt der kan læses en masse mellem linierne, men synes også Biotek/pharmaselskaberne er gode til at lægge røgslør ud, det eneste jeg synes er dyby mærkeligt insiderene køber ikke op igen mellem linierne...10/12 2011 17:15 polopolo 049678Angående viden inde i Topo og viden uden for Topo .
Sukkeralf lader til at haven god indsigt i mulige scenarier for hvis /hvis ikke ang data .
Er der en anden her på sitet der kan forklare hvornår Topo af Retslige grunde skal meddele sig via Fondsbørsen.
Det bekymrer mig at vi alle tænker hvis og hvis ikke -hvornår og hvornår ikke.

Jeg kan desværre ikke sætte alting overskueligt sammen men måske en af jer andre kan
Pfh tak10/12 2011 20:52 Sukkeralf 049684Som jeg kort kender til det, så i eksempelvis CUP studiet som Topotarget kører, er der typisk to personer fra virksomheden som løbende får data.

I Topos tilfælde er der to arme i studiet, så de data de to personer får er kodet i den forstand, at de ikke ved om de enkelte data hører til BelCaP armen eller CaP armen.

Når de koden brydes efter 68 patienters opnåelse af PFS, så går der nogle procedurer i gang - dem kender jeg ikke i nærmere omfang, men de er vist beskrevet meget nøje i den kliniske protocol.

Det er ting såsom hvilke personer der skal informere, data skal gennemchekes på forsvarlig vis. Data skal vel diskuteres nøje med de rette folk og en konlussion skal drages, som efterfølgende kan offentliggøres.

Fra koden brydes til en offentlige meddelse udsendes er det ikke unormalt, at der går måneder - måske typisk 1-2 måneder.

Så mit gæt vil derfor være, at CUP topline data udmeldes i februar 2012.

Mvh
Sukkeralf

Ps: Det kunne være Troldmanden har et bud på praksis og hvilke procedure der løber efter afkodning af kliniske studier !10/12 2011 21:54 polopolo 049685Som altid et grundigt svar fra Sukkeralf.
Det som jeg tænkte var at der jo danner sig et krydsfelt mellem denne procedure for at sikre test resultaterne rigtigt og så fondbørsens krav om oplysninger skal ud så snart man har demTRÅDOVERSIGT

49564 Positiv omstrukturering
8/12 12:34 cyber 3549648 Its Timmy time ..
9/12 15:03 Sukkeralf 0

49649 ..
9/12 15:17 vouskootia 0