Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Har vi en fremtid uden alternatv energi


50088 cykling 17/12 2011 20:37
0
Oversigt

Ikke ifølge det her program som belyser både verdens stigende energi behov og den teknologiske udvikling inden for energiformer

http://www.dr.dk/DR2/Danskernes+akademi/IT_teknik/Naar_vindmoellekraft_bliver_til_brint_og_naturgas.htm

Lige nu syntes det en lille smule hårdt og bevare optimismen for aktier i virksomheder der er relateret til alternativ energi, man bliver sgu i tvivl om hvor vidt man har kikket forkert i krystal kuglen.

Her snakker vi ikke co2 og klima, i programmet forudser man et stigende energi forbrug på 500% over de næste 25år og påpeger at det største problem for den alternative energi er manglende politisk vilje, men det kommer.



17/12 2011 20:51 cykling 050089



Hvis man ellers vil bruge 25min så er den her den rigtige

http://www.dr.dk/DR2/Danskernes+akademi/IT_teknik/Fusion_fremtidens_energikilde.htm



18/12 2011 13:24 vouskootia 150095



det største problem for alternativ energi er vel at det ikke er lønsomt....

20-30 år? efter at vi begyndte at bygge vindmøller i DK er de stadig ikke konkurrencedygtige, lagringsproblemet er ikke løst (kommer som vinden blæser), og miljø-problemer med nedrivning begynder nu at komme...

high-tech-solceller også svære at skab lønsomhed i - og har de tænkt på nedrivning også når de er udtjent?
nogen siger at vi kunne forsyne hele europa med sol-kraft fra sahara... det er vel så den simple udgave af solkraft med koncentration af solen og damp?

tæller rensning af partikler fra kul-kraft også med som "alternativ energi"? og afbrænding/afgasning af affald?

energi-behovet kunne vel også reduceres kraftigt hvis vi isolerer vores huse bedre, optimerer energi-forbrug/it, etc. (er det med i de 500%?)



18/12 2011 14:27 cykling 050097



pointen er at der med den udvikling der er, ikke er noget alternativ til alternativ energi, energi er den væsentligste varer der eksistere og danner grundlag for alt hvad vi har brug for.Og man hvis man er lidt langsigtet bør overveje om energisektoren ikke er det bedste bud på optimal indtjening, det gælder både de fossile brændstoffer og de alternative.Så er der hele klima siden også, men alene det faktum at behovet bliver større end udbuddet kommer til og sende energi relaterede aktier i himlen.



18/12 2011 20:39 vouskootia 250105



http://en.wikipedia.org/wiki/Solyndra_loan_controversy

Kinesiske sol-producenter har vist halveret deres børsværdi det seneste år?

Vestas er mere end halveret.

Alternativ energi er 100% afhængig af politikere og tilskud... (og politikere der deler tilskud ud på en ret skidt måde - skævvrider konkurrencen og teknologiske vilkår)

Hvis man som Danmark oversatser på alternativ energi uden teknologien er klar - så står man om nogle år med en usansynlig dyr energi-sektor... og de andre lande plukker så de nye alternativer når det er rentabelt ;−)

Synes at vi i Danmark tænker lidt for meget at alt "grønt-energi" er magisk garanteret success... (især politikerne der tænker sådan)



TRÅDOVERSIGT