Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Genmab i forskningssamarbejde med ny pharma virksomhed


50151 akademikeren 20/12 2011 08:46
Oversigt

Man kan vel af ordlyden slutte at det ikke kan være Roche eller GSK.

Det er dejligt at se at man eksekvere på den strategi man har lagt frem om at gøre klinikken til en cash-generator istedet for cashburner, også selvom de afslutningsvist siger at det ikke ændrer deres forventninger væsentligt, men vi er vel trods alt så langt henne på året at det først får en mærkbar virkning næste år.

- DuoBody-ADC forskningssamarbejde med ikke-offentliggjort farmaselskab

København, Danmark, 20. december 2011 - Genmab A/S (OMX: GEN) har i dag
offentliggjort, at selskabet har indgået et forskningssamarbejde med en endnu
ikke-offentliggjort, ny stor farma-partner om undersøgelse af et bispecifikt
antistofkonjugat ved brug af Genmabs DuoBody-teknologi i kombination med en ny
antistofkonjugat ("antibody-drug conjugate" eller "ADC") teknologiplatform fra
det pågældende farmaselskab. Hvis samarbejdet er vellykket, kan parterne
beslutte at indgå en licensaftale om yderligere udvikling af et nyt DuoBody-ADC
produkt. Det pågældende target i samarbejdet er klinisk valideret og udtrykt på
solide tumorer.

"Dette forskningssamarbejde med et stort farmaselskab er det første skridt i
vores strategi om at indgå forskellige typer af samarbejde baseret på vores
innovative bispecifikke antistofteknologi. Dette partnerskab vil hjælpe os til
at undersøge anvendelsen af vores DuoBody-platform til at skabe mere effektive
cancerbehandlinger" udtaler Jan van de Winkel, ph.d., Chief Executive Officer
hos Genmab.20/12 2011 10:09 Sukkeralf 150157Dejligt - det nye Genmab tager form. Ligeledes fremgang for UniBody den anden dag, så det er jo lige præcis dette man går og håber på.

At de kommer med helt frem på teknologifronten vedrørende udvikling af antistoffer, alt mens GSK udvikler Arzerra.

Back to basic

Mvh
Sukkeralf20/12 2011 14:54 RTH 050165Genmab er history for mit vedkommende - mistede den sidste gran af tillid til selskabet da man valgte at nedskrive værdien af fabrikken i USA med 50% - det vidner om slet ingen interesse herfor. Oven i det kan lægges alle de andre skuffelser i årenes løb.
Mit bud er, at når den første eufori har lagt sig så falder vi endnu engang tilbage til udgangspunktet kursmæssigt.
Det bliver ikke de første 6-8 år Genmab for alvor kommer til at tjene penge.
Held og lykke til dem, der stadig er i aktien - jeg har fundet anden og bedre afkastmuligheder20/12 2011 15:37 akademikeren 350169Ja du holdt også ved længe RTH. Fabrikken har været en meget dårlig investering, den nærmer sig GN´s opkøb af Photonetics, som kostede aktionærerne 9 mia i dejlige kolde sonofon kontanter.

For genmabs aktionærer har fabrikken kostet 1 mia dkk rent, som havde været dejlige at have på kontoen.

Zalutumumab var også en skuffelse.

Jeg fastholder dog stadig at Arzerra er en ret solid succes, også selvom den kun er godkendt i en nicheindikation. Der er en dynamik mellem offlabelsalg, kliniske data og konference som er svær at forudse, men ikke umulig at forestille sig.

Kan de lykkedes med en burn-around hvor klinikken begynder at tjene penge istedet for at brænde dem af, så står Genmab som en af de bedste biotekinvesteringer i Europa.

med en Mcap på 1,2 mia og en kassebeholdning på noget nær det samme er den ikke nødvendigvis særlig dyr lige nu. Selv efter dagens stigning.

Deres samarbejde med Lundbeck forløber efter planen og GSK putter milliarder af kroner til forskning af Arzerra i 54-56 nye forsøg.

Vi har en række gode kliniske fase 2 resultater i NHL, som er den store indikation. Så der er bestemt en masse "pies in the skies"

Ligenu handler det nok mest om tillid som du selv nævner, og nedskrivningen af fabrikken til noget nær skrapvalue var en meget ubehagelig overraskelse.

Men med den nye aftale, interessante data på daratumumab så begynder tingene måske at vende for Genmab.20/12 2011 18:50 nohope 150176BURN-AROUND - I love it !20/12 2011 15:56 Sukkeralf 250172RTH kan i den grad godt forstå din frustration - Genmab har været et dyrt bekendtskab for mange og der har været en lang række skuffelser de sidste par år.

Min tillid til Jan er ikke voldsom stor, men tror på Arzerra/GSK og tror på Genmab nok skal vende hovedet op igen, når man vender tilbage til hårdt arbejde i den prækliniske forskning. Lad de store og tunge drenge om den sene kliniske udvikling !

Hvor du ser euforien relativt hurtigt forsvinde, så ser jeg det lige modsat, at den efterhånden er ved at vende tilbage.

Det kræver helt sikkert at Genmab fortsat levere, men det tror jeg bestemt også de kan - det vigtigste bliver nok en aftale på Daratumumab i løbet af 2012.

Arzerra bliver med garanti større - spørgsmålet er bare hvor stort. Der skal trods alt ikke meget til, før det kan bære Genmab i den nuværende konstruktion.

GSK styrer Arzerra frem og Genmab får gang i den tidligere pipeline og med lidt held, så kulminere dette fra 2013 og fremefter. 2012 kan måske gå hen og blive lidt kedeligt, men herefter begynder det igen at tage fart.

Når du skriver at Genmab ikke kommer til at tjene penge de første 6-8 år, så må det være fordi du har afskrevet Arzerra - og så forstår jeg godt du har solgt.

Mvh
Sukkeralf20/12 2011 17:05 akademikeren 150173Her Genmabs seneste udmeldte 2012 målsætninger:

duobody, GEN.CO
20/12 2011 17:45 RTH 050175fint med det overblik Aka
jeg afventer situationen i Gen forstået på den måde, at jeg hellere vil miste de første % og så komme med på en evt. optrend. Gen nævner selv, at det er en stor pharmavirksomhed, men Gens brug af superlativer som "very nice" "very big" om snart sagt alt muligt kan godt få mig til at tvivle på, HVOR stor virksomheden er.
Lad mig tillade at sige, at jeg vil blive overrasket hvis det er en større aftale end med Seattle Genetics - godt for strategien på den ekstremt lange bane, men så længe det er i så tidlige fase-forsøg som her kan meget stadig nå at gå galt.20/12 2011 19:30 troldmanden 150178Var det den berømte ketchup effekt vi så i dag?

Det er altid fedt med nye licensaftaler. Men vi aner jo absolut nada om denne. Der er ingen økonomi afsløret. Og alene det at de ikke opjustere synes jeg lyder underligt. Nævn en R&D aftale hvor der ikke er upfront betaling tilknyttet.

Bemærk at der først nævnes et "forsknings samarbejde" for så senere at blive nævnt en "licensaftale" hvis og såfremt "samarbejdet" er vellykket.

Så jeg læser det faktisk som blot en indledende øvelse der har til hensigt at lede hen mod en reel licensaftale. Og i det henseende er dagens kurs reaktion en voldsom overdrivelse idet det slet ikke er sikkert der bliver indgået en reel licensaftale.

Men som jeg startede med at skrive så var det måske den berømte ketchup effekt

Det er forøvrigt slet ikke unormalt med den slags indledende test inden en reel licensaftale indgås. Jeg ved f.eks Veloxis har flere af sådan aftaler. Men det er mig bekendt ikke normal praksis at man offentliggøre disse tidlige og indledende test aftaler hvor det kun er simple FTE betaling.20/12 2011 20:43 Alberto 150181Ja, ketchupeffekt - som sommeren i DK: Enten kommer den slet ikke - eller også kommer det hele på èn gang!

-Men i denne sammenhæng synes jeg, det vidner mere om forår i dansk biotek. -Sådan slutningen af februar/begyndelsen af marts. Tidligt - men man kan mærke det på luften, på himlen! -Og snart stikker de små vintergækker frem af sneen....Jeg tror, vi får et fantastisk biotechforår i år!

A
21/12 2011 09:23 akademikeren 050203Hej Alberto, Dejligt at se det gyldne plus aktiv i debatten

Jeg tror også Biotek står overfor fremgang for meget er tæsket helt i bund, men det gælder selvfølgelig kun for de selskaber som IKKE skal ud og hente flere penge.

De selskaber der får skåret udviklingen til sådan at de selv kan drive det i plus vil være store vindere.20/12 2011 20:49 RTH 050182Troldmanden:
tak for dit seriøse indlæg
jeg hælder nok også mest til din udlægning, for som du selv nævner så kender vi jo pt. absolut intet til de økonomiske vilkår i aftalen - alene den omstændighed taler vel for, at det nok ikke er verdens største aftale. Desuden er der jo tale om et meget indledende stadie og som du selv nævner er det langt fra givet, at det bliver til en reel licensaftale.20/12 2011 20:56 Solsen 250184Typisk biotech - nu har vi fået en række gode nyheder og kursen stiger alt for meget.

Hvis nyhedsflowet aftager så vil kursen dykke igen.

Genmab kommer ikke ovenvande før der er sikkerhed for at der ikke skal Emission til at køre videre.

Tror selv, at vi skal flere måneder ind i 2012 før vi kan komme fri af nuværende bund.

Når det er sagt så er jeg imponeret over daratumumab data.

Der kan komme en licensaftale inden de endelige fase 1 data er på gaden medio 2012 - som Winkel udtalt i går så laver de gerne en sådan en aftale tidligere end senere.20/12 2011 21:38 RTH 050188Solsen:
jeg har det lidt på samme måde; jeg synes vi har set det her mønster i Gen før - og emissionsspøgelset blev da i dén grad vækket da man nedskrev fabrikken og man, som jeg ser det, signalerede, at nu var man mere eller mindre desperate for at få solgt skidtet.20/12 2011 22:18 troldmanden 050193Enig. Jeg tror også vi vil se kursen sive igen. Med mindre de enten kan komme med nye positive detaljer, eller dette vitterligt er den helt store ketchup effekt der nu får folk til at stimles omkring genmab.20/12 2011 22:46 Sukkeralf 750195Angående samarbejdsaftalen tror jeg som dig, at det er indledende øvelser. Desuden leverer begge partnere en ny teknologiplatform, så dermed endnu en grund til, at der pt ikke betales noget særligt upfront den ene eller anden vej.

Det vigtige er, at DuoBody er blevet vist interesse fra en større medicinalvirksomhed. Det er ca. et år siden teknologien blev etableret, så det er ganske flot at de allerede indgår en smarbejdsaftale - og flere venter i 2012, hvis det står til Genmab. Jeg synes det er et stærkt tegn, når Genmab først forventer kliniske kandidater fra denne teknologi i 2015, så det er altså en partner, der vil være med fra start.

Kursstigningen skal nok også ses i relation til præsentationen i London i går, så dermed svært helt at vurdere hvad der betyder mest.

På et tidspunkt skal trenden for biotekselskaberne vel vende, så måske er det en ketchup effekt. Kigger man på markedsværdien så er den jo stadig lille, når man ser på mulighederne i Genmab.

En mulig Emission ligger selvfølgelig som truende mørke skyer i horizonten, men med gode Daratumumab data og interesse fra Duobody på et relativt tidligt stadie samt fortsat fokus på besparelser, så er de i hvert fald drevet endnu længere væk !

Dermed ikke sagt, at det ikke kan blive en realitet, men mulighederne for at undvige er blevet større !

Mvh
Sukkeralf22/12 2011 15:34 Alberto 250257For mig at se er denne ketchupseffekttrend i fuld gang: Først Zealand, siden Topo, Gen og i dag Veloxis! Meget overbevisende endda på ret små events (for bundlinien og pipen forstås). Jeg spekulerer på, om januar med genplaceringer af pensionsmidler mv. vil puste endnu mere til denne ild - eller den måske på flygtig vis allerede er brændt ud? Jeg tror det første - men lad os nu se!

A

P.S.: Der er mange pontentielle kurstriggere i 1.kvartal -12: For bla. Topo og Bava, som jeg kender mest til.........Og en AA på spanden skal nok vide at forsøge at udnytte det, hvis der overhovedet er mulighed for det.....så der er da lidt at tænke over!
P.S:TRÅDOVERSIGT