Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Så fik vi da et januarrally!


51322 Alberto 12/1 2012 12:57
Oversigt

Så er vist alle interessante emner på mine kurslister inderfor biotech steget 20-35% siden nytår (ok- nogen tyvstartede lidt!: Gen, Biop, Veloxis, Bava, Topo, - og da specielt Zealand har været i vælten!

Men hvad nu? -Er januarrallyet så forbi? Var det lige nogle pensionsmidler, der skulle genplaceres? -Og så færdig med det indenfor 2-4 mdr. Vi, medierne, analytikerne oa. havde som sædvanlig gode argumenter for dette og hint selskabsspecifikt kursløft, men lidt oppefra ligner det vist et januarrally, som vi jo ser ikke hver januar - men fra tid til anden! Specielt Gen's stigning på Duobody nyheden synes jeg var en anelse tynd - men OK! Den var godt nok også sparket i bund!

Resten af analyserne, forventningerne, spekulationerne mm. kan absolut forsvares - ja, jeg mener egentlig, at biotechbranchen i DK og Øresundsregionen måske står overfor et egentlig gennembrud. Et gennembrud, der følger logisk af en lang modningsproces. -For lang for et utålmodigt aktiemarked med krav om urealistisk lynhurtig profit. Et krav, der igen bærer sin tunge del af skylden for det tiltagende usunde investeringsklima, der efter min mening igen bærer sin store del af skylden for diverse bobler, ubalancer og nedtur verden over.... Nå men lad det ligge til en anden gang!

Men hvad skal der ske nu - i det hele taget og specielt for biotech - med en tidshorisont 1-3 mdr? Mit bud er:

Dans på stedet med lidt skvulp i skørterne op og lidt mere ned og fokus væk fra forskning og hen på verdens nedtur - kulminerende i april/maj, hvor EU igen bliver udstillet ved ikke at være i stand til at kunne løse nogetsomhelst! Herefter tør jeg ikke gætte på, hvad retning alting tager - meeen: Efter de dønninger, der nok kommer mv. er der nogle steder, jeg føler, jeg "bør" være positioneret. HVIS jeg da vælger at reducere for nu - det er jeg faktisk ikke sikker på! Der kunne jo komme nyheder, hvor det ville være ærgelig at sidde på sidelinien!

Hvorom alting er: Til maj eller så - hvad så: Zealand Pharma og Bavarian Nordic - og så Genmab og Biop., der absolut også ser interessant ud! - Topo Target kommer jo nok også med interessante data. Her synes jeg bare, risk/reward ikke ser heelt så gunstig ud - Eller i hvert fald er voldsomt volantil for min smag! Og så er der vel noget med nogle svenskere, som Redeye kigger på? Er der måske nogen af dem, der kunne performe godt med 1 års horisont? En overvejelse kunne også være at reducere for nu i Dk og Øresund og så gå ind i SPPI, som jeg er enig i har rigtig godt potentiale - men er der mere at hente lige nu, eller bliver den og USA også ramt af en nedtur, hvis den kommer senere på jan./febr.?

Vær med og kig ind i biotechkrystalkuglen........

God dag

A
12/1 2012 13:28 investor1989 051325Mht. SPPI mener jeg klart der er mere at hente.
Sidste Q3 tjente de 0,38 pr. Aktie. Jeg regner med at de kan komme op på 0,5 hurtigt. dvs. 2 $ pr. Aktie. Jeg har et lille skjult mål om at de tjener 3 $ pr. Aktie i 2012 (inkl. milestones) eller en P/E på 5,3, så syntes stadig den er billig.

Det afhænger dog meget af Apaziquone fase III data som kommer snarest. Der er knyttet tæt på 100 mio $ bare i milestones i 2012 hertil.

mht. Fusilev er det værd at bemærke at stort set alle producenter af leucovorin er gået i stop og flere af dem forventer først at starte op igen i slutningen af 2012 eller næste år, dvs. Fusilev har hele markedet for sig selv i 2012 til at tage flere markedsandele.

mht. Zevalin kan man se at de allerede nu har over 300 klinikker der behandler med Zevalin. Jeg tror på at vi vil se en meget stor vækst i Zevalinsalget de næste par kvartaler.

Belinostat kender du nok alt til, så den holder vi bare udenfor :)

Hvis du har interesse i SPPI må du meget gerne debatere med på EI's US forum hvor vi er nogle dedikerede SPPI nørder som debaterer livligt:
http://www.euroinvestor.dk/Debat/Debat.aspx?Listno=66

Jeg har faktisk alle de bioteks du også har undtagen Bava, har så lidt QCOR og rigtig mange SPPI.13/1 2012 08:42 Alberto 051399Tak for invitationen - jeg tror, jeg kigger forbi ved lejlighed....TRÅDOVERSIGT