Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

JPM Health Care Conference


51390 investor1989 13/1 2012 01:46
Oversigt

Så har jeg fået lyttet til investorkonferencen.
Vil anbefale selv at høre det, mange at de ting der siges skal oftest høres for at forstå sammenhængen. Her er dog en lille update.
Først og fremmest smider jeg lige de noter "stikord" som jeg gjorde mig undervejs. Tages forbehold for min engelske stavning:

Fusilev:
- Growth in colectoral cancer.
- Investigate new indications
- We can hole our revenue, even in market with competition (Leucovorin)
- Expanding.

Zevalin:
- Købt for 11,3 mio. $ (griner)
- Bioscan væk
- FDA approved for first line treatment
- Han sviner Bioscankravet meget og forklarer alle de vanskeligheder der var ved det.
- Tidligere blev 80 % af alt zevalin givet fra hospitaler. Spectrum vil ændre dette, så 80 % bliver givet direkte fra lægernes kontorer - dette kan lade sig gøre nu
- Samme udviklere opfandt Rituxan og Zevalin. Zevalin klart med bedste data, men Rituxan nemmest at give.
- Rituxan skal give hver 6-8 uge i 2 år. Zevalin 1 gang, i løbet af disse 2 år !!!
- Starter studier op i US for at bevise dette, hvilket allerede er bevist i Europa
- Experts say that zevalin is the most effective single dosed drug against NHL.
- "This is the year of Zevalin - this is the year of Spectrum"

Apaziquone:
- Expect to file NDA this year.
- Data H1 2012
- Top Line data and clinical trial should be exptected this year.
- More than 25 years - no drug is approved for bladder cancer
- "It is not surgery, its butchery"
- Expect to se the data later this year (kan godt lyde som noget tid)

Belinostat:
- Expect to file NDA this year.
- Under SPA
- 2 patients more than 2 years.
- Better than Istotax and Folotyn - and more safety

Roser 6 andre spændende drugs in pipeline

Økonomi og strategi:
- Its fun to make cash every day
- We dont need to raise any cash - this company can not go down.
- Cleen balance. No debt, no warrants
- Do it the old way - use the money when they have them
- All warrants either cashed or expired - so cleen balance now
- Zevalin og Fusilev kører med seperate sælgere - full reimbursment and flexible prises.
- Eliminerer størstedelen af risikoen ved ikke selv at lave forskning. Eksempel: Apazquone (mulig blockbuster) købt for 100.000 $
- Jeg elsker hans kommentar han bruger ofte: "The hole world is your laboratory".

Og det generelle:

Elsker Rajs accent. Den er helt genial. Han brugte størstedelen af tiden på at snakke om Zevalin. Det er helt tydeligt at de virkelig har en stor tiltro til Zevalin. Zevalins CR er 83% mod Rituxan 55 %. Zevalin skal gives 1 gang i 2 år mens Rituxan skal gives hver 6-8 uge i løbet af de 2 år. Patienterne under Zevalin lever længere. Zevalin har som Raj siger altid været et bedre stof, men det har været nærmest umuligt at give, pga. radioaktiviteten, som flere også har været bange for. Bioscan er væk. Spectrum leverer det direkte med en safety pack, altså det udstyr der skal til for at det kan gives direkte på lægernes egne klinikker. Det er en 10 minutters indsprøjtningsperiode. Spectrum vil henvende sig direkte til patienterne og lægerne. De kan sige til en patient: tag en dosis Zevalin i 10 minutter og kom først tilbage om 2 år, eller tag Rituxan hver 6-8 uge, og ps. Zevalin er stadig langt mere effektivt. Han snakkede stadig meget om deres RRZ behandling som han håber kan udbredes.

Vedrørende Fusilev snakkede han ikke så meget om den store shortage der er pt. Samt at Bedford nu også har nedlagt produktion af Leucovorin. Han siger dog at de kan tage en konkurrence op hvis leucovorin kommer tilbage. Mht. Apaziquone data kunne det godt lyde på ham som om at der gik lidt tid endnu før data kom, omvendt roste han udbredelsestiden som kan gå rigtig stærkt, pga. partnerskabet med Allergan. Belinostat roste han også, han snakkede især om at 2 patienter stadig er i live efter 2 år. Tror data snart er på vej her. Generelt er jeg ikke blevet mere negativ eller noget efter dette.
Doktorer skal altså give Fusilevbehandling til patienter, ligegyldig hvad forsikringsselskaber mv. siger. De kan ikke bare sige, vi kan ikke give behandlingen fordi der ingen generiske produkter er på markedet. Der ER et FDA approved middel (Fusilev). De forventer at få Zevalin på markedet for Large B cell Lymphoma. Større end NHL.

Og så til dagens vigtigste begivenhed som faktisk kom til sidst "under breakout". Taget direkte fra Adam Fauersthein twitterupdate: Raj giver herudover "hans salgschef lov til at ansætte 40-50 Zevalin sælgere mere". Raj er notorisk konservativ, han passer rigtig meget på pengene, så hvorfor smider han 200 % flere sælgere på banen for Zevalin end de allerede har? Han ved at salget allerede er i gang med at boome. Q1 og Q2 SKAL vise stigninger i salget måned til måned. Forventer ikke meget af Q4 2011, når vi 10 mio. $ er jeg godt tilfreds. Zevalin KAN, og læs nu KAN, blive mega stort.

Tak for i aften drenge, nu skal jeg sove :)



13/1 2012 04:51 Thomas 051394



Tak for dine meget kompetente indlæg om SPPI, jeg læser dem med interesse.



TRÅDOVERSIGT