Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

kvalitetsaktien Thrane og Thrane.


51470 malurt 13/1 2012 16:44
Oversigt

Som mange af jer sikker har bemærket har Ericsson indgået en aftale om levering af mobilt netværk til en række af Mærskes skibe.

Det er en verdensnyhed, siger Ericsson. Hvis det er rigtigt er der et meget stort potentiale.

Thrane & Thrane er underleverandør til projektet og skal levere 290 enheder til en pris af 60 mio - altså 2 mio pr skib. hertil kommer såvidt jeg har forstået en 7 årig vedligeholdelsesaftale.

Hvis alle større skibe skal have so ein ding er det forståeligt, at Ericssons mand ikke kunne få armene ned. Thrane og Thrane folket og aktionærer tager det åbenbart lidt mere besindigt, selvom der da har være en pæn men alligevel mådeholdende kursstigning.

men nu savner jeg lige en række forklaringer fra de mere teknisk begavede. Hvad er det Ericsson og Thrane har gang i derude på havet og hvad er potentialet?
13/1 2012 18:01 oneofakind 051475Uden at kunne ophøje mig til mere end jeg er, mener jeg at kunne komme med den tese, at Ericsson og Maersk ønsker at levere generel mobildækning på en stor del af verdenshavene.. noget der pt. ikke er muligt andet end via satellit..Men jeg vil spørge min svoger .. der ER ekspert.. og evt. vende tilbage med kompetent svar! Udmærket tråd du hér har startet!.. Dog kunne du have givet Ericsson aktiemarkeringen med held :)13/1 2012 20:16 Tonny9 051486Jeg skal heller ikke gøre mig for klog på det, men den måde jeg forestiller mig det fungerer på er, at der på hvert skib er en enhed der modtager mobilsignalerne (fra skibet eller en satellit) og sender dem videre, enten til en mobiltelefon på skibet, eller via satellit til land eller en modtager på et andet skib etc.

I praksis vil man kunne bruge sin almindelige mobiltelefon på skibet og f.s.v. også i nærheden af skibet fuldstændig som en almindelig mobiltelefon (det er nok derfor han "advarer" lystsejlere om ikke og lægge sig i kølvandet på skibet og benytte systemet, da det kun er beregnet på Mærsk skibe).

I princippet kan dæksdrengen så ringe til styrmanden på broen og hører om han har set isbjerget forude og om han ikke skal komme op med en kop kaffe. Bagefter kan han så lige ringe til sin kærste i Herlev og høre om sønnen er lagt i seng........:)

Samtidig kan shippingmanden, der sidder på sit kontor i København, blot ringe via sin mobiltelefon
til skibets kaptajn og høre om de ankommer til tiden og om der er nogen problemer med lasten.

Fordelen er, at du kan kommunikerer via din mobiltelefon, på samme måde som hvis du stod midt på Rådhuspladsen.

Jeg kan godt se det er meget smart, men det må da være nogle hulens dyre samtaler.
13/1 2012 23:31 nohope 051498Hvordan kommer du frem til 2 millioner pr. skib ?14/1 2012 00:59 malurt 051504Hovedregning i øltiden :)

Hvad betyder et nul fra eller til mellem venner?14/1 2012 09:38 fcras 151511
Meddelelse nr.. 12 - 2011/12

Ny aftale for mindst 290 maritime VSAT-systemer største ordre til dato i VSAT-markedet

Thrane & Thrane har indgået en banebrydende aftale med en ny VSAT partner for levering af mindst 290 enheder af den type SAILOR 900 VSAT, virksomhedens nye Ku-bånds antenne for bredbånd kommunikation via satellit. Størstedelen af ​​den aftale, som har en værdi på mindst DKK 60 mio vil skibet i løbet af de næste 12 måneder.

For at Thrane & Thrane repræsenterer aftalen en teknologisk og kommercielt gennembrud på det maritime VSAT-markedet, som virksomheden nu for alvor forpligter sig til. Således er den nyudviklede SAILOR 900 VSAT sætter nye standarder for kommunikation på havet, tilbyder en række innovative funktioner og programmer.

"Vores stærke teknologisk platform giver os en betydelig konkurrencefordel i form af pålidelighed, kvalitet og funktionalitet -.

Faktorer der er afgørende for brugere og aftagere af vores produkter både Det har gjort os markedsførende i vores andre markedssegmenter, og det er noget, vi har til hensigt at udnytte til at øge vores andel af VSAT-markedet til en betydelig grad i løbet af de næste par år.

Derfor denne bekendtgørelse markerer et vigtigt skridt for os, "siger Walther Thygesen, administrerende direktør i Thrane & Thrane.

VSAT-systemer på markedet indtil nu har været kompliceret at installere og betjene. Desuden har mange forskellige satellitoperatører levere bredbåndsforbindelser baseret på Ku-båndet. Dette har til en vis grad begrænset indsættelse af VSAT på grund af de store krav, der stilles om samspillet mellem modem, netværk og VSAT antenne.

Den innovative teknologi i Thrane & Thranes SAILOR 900 VSAT løser flere af disse problemer. Systemet doserer med besværlige og tidskrævende analyser, afbalancering og konfiguration af satellit-antenner om bord på fartøjer, som Thrane & Thrane udfører sådanne nødvendige processer inden levering. Det gør systemet hurtigt og enkelt at installere, og også mere pålidelig. Desuden er SAILOR 900 VSAT kompatibel med alle Ku-bånds satellitsystemer globalt.

Aftalen får ingen indflydelse på Thrane & Thranes tidligere udmeldte forventninger til omsætning og driftsresultat for regnskabsåret afsluttes 30. april 2012.

http://www.thrane.com/About/Press/SE%20Releases/SE%20Release/2011-2012/Thrane%20Thrane%20wins%20record%20order%20for%20maritime%20broadband%20solutions.aspx?lg=internet" target='_new'>http://www.thrane.com/
14/1 2012 13:23 akademikeren 051514Denne her er også (stadig) god at frekventere:

http://www.proinvestor.com/aktieanalyser/76/Analyse%2..TRÅDOVERSIGT