Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Land & Leisure generalforsamling


51627 malurt 17/1 2012 02:14
Oversigt

Den 26. er der generalforsamling i Land & Leisure. Det foregår i Lyngby Storcenter, der ligger flere dagsrejser fra provinsen, derfor kan jeg ikke selv møde op.

Men der er et par forhold jeg vil sætte pris på, at en Jer, der møder op, vil bringe frem til drøftelse på generalforsamlingen:

1. Land & Leisure bekendtgjorde sidste år, og der er gentaget igen i år, at kapitalstrukturen og udbyttepolitikken skal være sådan, at der tilstræbes en nettorentebærende gæld på 0 kr. Den nettorentebærende gæld er -32 mio kr ved regnskabsafslutningen, mens der kun foreslås udbetalt 12 mio. kr. i udbytte.

Spørgsmål: Hvorfor fraviger L&L, den erklærede målsætning allerede første år?

2. Likviditeten i L&L-aktien er skuffende ringe og Spread er uhyggeligt stort:

Spørgsmål: Hvilke tiltag har bestyrelsen tænkt sig at iværksætte for at afhjælpe, den uheldige situation, der efter min opfattelse betyder, at aktien er værdisat væsentligt under fair værdi?:

a. Har bestyrelsen f.eks. overvejet at udskifte de intetsigende kvartalsmeddelelser med deciderede kvartalsregnskaber?

b. Her bestyrelsen f.eks. overvejet en prisstiller aftale, så Spread på børsen kan indsnævres?

3. Af bl.a. regnskabets note 32 fremgår det, at L&L har solgt Casa Blanca ApS til nærtstående; men risikoen er tilsyneladende stadig hos L&L. Hvad er baggrunden for den aftale?

Jeg håber en eller flere af jer vil bringe spørgsmålene frem på generalforsamlingen.



17/1 2012 03:16 collersteen 351628



Hej Malurt.
Vedr. Casa Blanca er der lidt info her i "referatet" fra sidste gf, selvom det umiddelbart ikke stemmer helt overens med det der står i note 32 lige nu.
http://www.proinvestor.com/boards/39839/Gode-sommerhusudlejningstal#39964

Jeg regner iøvrigt med at møde op på gf. og skal nok komme med referat. Og mon ikke kapitalstrukturen også bliver genstand for en del debat, når de sædvanlige timeshare-folk har fået brugt deres taletid.

Iøvrigt synes jeg også at det ekstraordinære fratrædelseshonorar skal kigges lidt efter i sømmene. Det blev der mig bekendt ikke nævnt noget om ifm. ledelsesrokaden sidste år.



18/1 2012 01:31 malurt 151681



Tak Collersteen. Jeg vil se frem til dit referat.



18/1 2012 20:33 revisoren 051744



Gode spørgsmål Malurt - lad os håbe der er en der vil stille dem.

Jeg kunne nu godt tænke mig at LL foretager et tilbagekøb af aktier - det vil godt nok mindske likviditeten i aktien (hvis det ellers er muligt), men det vil give aktionærerne mulighed for at komme ud af aktien til hvad de synes er en rimelig værdi.

LL kunne jo tilbyde at købe 10 % af aktierne (ca 8 mio aktier) til kurs 3. Det vil således koste dem max. 24 mio - hvis ellers de finder nok sælgere. LL kan jo så stille og roligt gøre dette hvert år (prisen skal jo nok øges så interessen altid er til stede blandt de tilbageværende aktionærer) indtil de to store aktionærer ejer 90 % af aktierne og kan tvangsindløse resten. LL har jo ærligt talt ikke noget at gøre på fondsbørsen - selvom jeg er glad for min årlige forrentning af investeret kapital.



TRÅDOVERSIGT