Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Hvordan går det med skribent og aktiefilter, - AKA ?


51657 Gobe 17/1 2012 20:57
Oversigt

Noget jeg har efterlyst længe. SUK !

Hvis det er meningen, at du vil satse på skolebørn, der handler uden indsigt og for imaginære penge, køber imaginære aktier i ikke-eksisterende depoter og så i øvrigt fylder både chat og debat, med nonsensindlæg omkring aktiespillet, så meld da klart ud.

Hvis prioriteringen er klik frem for skribenter, der handler for rigtige penge, så sig det da rent ud !

Du kan ikke påregne, at spille på flere heste i den sammenhæng og så gå ud som vinder.

Helt uforståeligt bliver det, at du samler op på alle de, der er smidt ud af EI og dets "kyller", - som meningsløst spammer både debat og chat.

Og det på trods, at du allerede ER informeret om alle de skribenter, der er i diverse filtre, - men som du alligevel ignorerer.

Når jeg tænker på Stengaard og Hegu, der om nogen har været med til at sparke dette forum i gang, så må de krumme tæer i en grad, der ikke levner mulighed for senere udretning.

AKA, jeg forstår dig simpelthen ikke !

Men hvis det er det, du vil, så fred være med det. Jeg skal naturligvis ikke bestemme den politik, du har udstukket. Men det ville være dejligt med en klar melding.

Men du er helt klar på vej til at ødelægge dit eget forum, - det, der var den oprindelige tanke, - men fred være med det, hvis det er den retning, - du har valgt.

Gobe
17/1 2012 21:14 Gobe 151658Og hvorfor er det lige, at jeg ikke kan se, hvem, der har givet pil op, - når jeg nu stadig er plusmedlem ???

Besynderligt, - synes du ikke AKA ?

Gobe17/1 2012 21:38 JBirk 151660Hey du kan se hvem der har stemt ved at klikke på tallet ved siden af "thumps up"17/1 2012 21:41 Gobe 151663Nmelig, men det virker ikke ! Selv om jeg indtil videre er plusmedlem.

Men eller tak for dit bidrag.

Gobe17/1 2012 22:20 nohope 251664Det er måske din browser der blokerer, jeg kan heller ikke se det, men hvis jeg åbner med Chrome så kan jeg se det.
Jeg har da også bemærket øget aktivitet, men det er vel ikke en lukket klub for gamle sure mænd - der er da unge imellem, som har en god indstilling, lad os nu være bare lidt åbne. Aktiespil er ikke noget for mig, jeg får dækket mit behov for mavekriller IRL - og selvom jeg ikke synes, at Aktiespil er den helt rigtige måde at lære om investering på - så lad dog børnene :)17/1 2012 21:41 751662Hej Gobe og andre der måtte være bekymret,

Vi har ikke skiftet politik, så det handler stadigt om at skabe et sted for den bedste investordebat i Danmark.

Da vi begyndte PI sammen med en række stærke personligheder var vi efter et par måneder 2.000 unikke. Idag er vi over 50.000 hver måned. Det betyder også at flere og flere blander sig i debatten - også på måder som vi ikke har været vant til.

Vi arbejder konstant med at forbedre de features og det skribentfilter vil nok være at finde i vores kommende upload.

De sidste mange måneder synes jeg der har været en god debat herinde og synes sådan set meget godt om den øgede aktivitet.

Om morgenen siger jeg mig til mig selv, at der er visse ting jeg ikke er herre over og en af de ting er vores debat. Hvis man ønsker en bedre debat så er det da bare at deltage og bidrage med sit perspektiv. Men der skal være plads til alle der gerne vil bidrage til en saglig dialog.

Det præcise snit har vi jo altid været rimeligt enige om herinde. Det tror jeg vi bliver igen.

Vi har over de sidste måneder smidt over 50 personer ud af PI og har endda bygget et system til det. I de forgående 2 år har vi tilsammenligning smidt 2 ud.

Om vi lige i alle situationer får lagt det rigtige snit ved jeg ikke. Ingen er ufejlbarlig og da slet ikke mig. Vi har fortsat nultolerance for personfnidder og eksekverer den politik uden nåde.

Men det er ikke meningen at dem der ved noget om aktier skal presses ud af en masse oneliners. Omvendt så er det også godt med mange input.

Omkring kliks = annoncer, så er det det der skal til for at drive PI.

Vi kan drøfte hvilke features der skal til så man kan skræddersy sin PI oplevelse bedre.

Jeg overvejer at lave en plus chat. Vi overvejer måske også at lave en gradueret adgang efter ancinitet og point i debatten.

Skribentfilter er på vej, ligesom muligheden for at redigere i sine indlæg og en række andre ting.

Jeg ved ikke hvorfor du ikke kan se hvem der har stemt op, men det kan vi andre. Det står også i i feedet på forsiden.


17/1 2012 22:30 benny 051665Jeg kan godt få knopper af Centa (og synes stram styring er helt ok) - men det kan jeg også få af Gobes hundrede af "jeg har købt/solgt" indlæg. Til forskel fra Gobe er Centa ikke personligt perfid. Jeg husker kun for godt den om Jøderne og fluerne - og at ingen greb ind. Når det gælder Gobe tror jeg ganske enkelt at rønnebærene er sure og tanken om at give plads til andre er helt umulig. Jeg skriver kun herinde når Gobe ikke magtfuldkomment sidder på tronen og dikterer - så mon ikke den står på pause igen. For mig altså ;−).

Med venlig hilsen Benny/Benjamin.17/1 2012 22:42 Gobe 051666Velkommen tilbage Anmik, - vær så god at boltre dig ! FNIS.17/1 2012 23:26 Gobe 051670AKA, - Tak for din tilbagemelding, - vil lige i den kommende periode overveje, hvad jeg vil svare.

Indtil da, holder jeg mig i baggrunden, så du kan dyrke dit nye kundemix i fred.

Held og lykke med dit projekt, Centa50 + kyller og Anmik, som blev luret for længe siden.

Gobe18/1 2012 00:03 benny 351672Centa KAN være et væsentlig mere underholdende bekendtskab. Kyller aner jeg ikke hvem er. Anmiktingen ? har du brugt før, når du heller ikke kunne forholde dig ordentligt til det fremførte. Forfølger den dig ??

PI har mit navn og tlf.nr. Der er "åbent" for kontrolopringning den næste time. Så går jeg i seng.

Min familie fordanskede alle navne for mere end 50 år - pga af typer som dig Gobe. Jeg har ikke flere kommentarer i den sammenhæng.

PI tegner til at blive det gode alternativ og jeg mener ikke udgrænsning og gensidig stigmatiseren er vejen. Myten om at nye indlæg/skribenter tager pladsen/luften fra erfarne/gamle holder ikke en meter. "The skye" is the limit og det er KUN "bold" :−). Som gammel socialpæd. med MEGET lang efteruddannelse ;−)synes jeg det er rå-hyggeligt når "ungerne" tumler på "aktien". Territorieadfærd på niveau med med en brunstig hanhjort er passé. Pause herfra.
18/1 2012 00:12 Occam 451673Man kan hurtigt regne sig frem til, at hundrede plus-abonnementer ikke kan betale for PI. Så der er brug for mere trafik! Med de fordele og ulemper, det giver.

Jeg synes, aktiespillet er et interessant eksperiment, som det er spændende at følge.

Det er også spændende at følge moderationen. Det er min erfaring, at moderation på internet-fora er en hårdfin balance mellem støj og stilhed.

Indtil klarer PI det meget godt.18/1 2012 00:20 Media 351674Jeg HADER person fnidder, og har aldrig deltaget i den slags, vi er her for at hjælpe hinanden, så vi kan tage røven på Wall Street Smart Money hedgefondene. ;−)18/1 2012 01:39 malurt 151682Er du ved at blive gammel Gobe? På trods af skoleeleverne synes jeg hurtigt, at jeg kan overse dagens debat og det jeg kan springe over.

Tjatten ser jeg aldrig på.TRÅDOVERSIGT