Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Gratulation!


52850 oneofakind 9/2 2012 20:00
Oversigt

Den lange svartid på siden, den sløve opdatering og gangene man må genloade kan kun betyde 1 ting!...! At PI efter EI´s interessante men desværre kiksede lancering af den nye side.. har fået tordnende succes mht. besøg og hits!..Desværre gør det så, at det er ulideligt at skulle læse indlæggene der skrives.. endvidere tjekke mail-info om kommentarer til noget jeg har skrevet!..
Så.. på med vanten.. ! Større server, hurtigere svartider og så er der ellers åbnet op for en fantastisk side med seriøse og interessante indlæg, samtidig med at features mm. er mere relevante og selve designet er brugervenligt!

Keep up the good work!

mvh.



9/2 2012 20:50 120281 052851



Skal i bruge flere eller større servere så siger i bare til - så kender jeg er en god leverandør :−)



10/2 2012 00:26 652859



Gid livet og forretning var historien om at hårdt arbejde kommer til sin ret. At svedige mænd tjener sit ophold ved at blive ved mod alle odds.

Gid tilværelsen var et sovjetisk ikonografi med AKA med store overarme undertvingende den digtiale hede, opdyrkende det binære Sibirien og vindende sine ligemænds respekt.

Desværre er tilværelsen afmålt i sin hverdagsagtige præcision. En tysker havde trommet rundt i serverlokalet og havde uelegant Switchet en port om til en anden.

Hvor er æren i det? Jo vi sad i maskinrummet til det var fikset. Direktøren gjorde en uskøn figur og var hysterisk. Men vi sad der til det var fikset. Til vi havde fundet kommandoen der fik det til at virke igen.

Så jeg siger tak til de medarbejdere der bliver på pinden til arbejdet er gjort. Til switchen er switchet og vi igen kan lade de hellige ettere og nuller flyder ud i æteren, så Danmarks eneste uafhængige aktie debat kan rulle igen. Med for mange reklamer og plussere, med gratister og aktiespillere, med de unge og de gamle, med dem der hader PI og dem der elsker os!

Vi er her igen. Og vi elsker hver sekund!

PI - fordi vi ikke kan lade vær!


sent from iPhone



10/2 2012 16:00 452876



Miniupload idag:

1. Porteføljen sorterer nu alfabetisk.
2. Finanskalenderen (svævetingen) er nu rykket ud så den ikke skygger for siden. Og nu kommer kalenderen op fra kl 00:05:00
3. LargeCap liste implementeret (fra user feedback) http://www.proinvestor.com/largecap

Og så fordi det er fredag, så får I lige et sneak peak på vores nye news koncept på forsiden (beskrevet andetsteds også)

proinvestor 3.39




TRÅDOVERSIGT