Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

ProInvestor - den ufuldendte symfoni


52895 akademikeren 11/2 2012 10:39
Oversigt

Hej alle nye PI' ere og gamle loyale medlemmer,

Når markedet er lukket er der jo tid til at reflektere over det at være investor, og hvordan vi kan udvikle ProInvestors teknologi til at understøtte jeres investeringstilværelse.

Og så simpelt kan vores mission egentligt beskrives: PI som teknologiplatform skal hjælpe os frem til de vigtigste informationer.

ProInvestor er 100 % dansk udviklet teknologi og derfor kan vi gøre ting med koden som andre gode investorsites ikke kan. Det skal vi udnytte.

PI har altid været det mest innovative site i finansverdenen i Danmark og den førerposition vil vi udbygge over de næste måneder.

Der er noget jeg tænker over hele tiden.

Jeg synes det overordnede og nærmest filosofiske problem er informationsOverload. Der er er simpelthen for mange informationer at forholde sig til. Derfor handler vores udvikling i den næste tid at prøve at få de vigtigste informationer frem i første række og så lade resten være noget som research nørderne kan finde enten længere nede i hierarkiet på proinvestor eller på andre sider.

Vores nye finanskalender er det første skridt i den udvikling. Den er simpel, men overskuelig og den bliver integreret ud i et notifikationssystem til alle der er logget ind. Nu kan man som plus også abonnere på den. Man får sågar en lille ekstra notifikation 5 minutter før en begivenhed der har et tidspunkt på. Jeg må sige at det er en af de ting jeg er 100% tilfreds med, det kan jeg kun sige om en håndfuld features herinde.

Men det jeg siger er ikke at PI skal have de bedste features på alle områder. Det jeg vil have er att de features vi udvikler i sidste ende leverer overblik og enkelhed til jer.

Det vi har på vej fokuserer på et news/notification system, der fokuserer på følgende daglige input til jer:

1. Dagens guldpris
2. Dagens oliepris
3. Eur/usd og dkk/usd
4. Dagens BDI
5. Luk nikkei
6. Luk/åben omx, DAX, NYSE, NASDAQ

Derudover kunne jeg godt tænke mig at vi gjorde noget ved grupperingen af jeres link og gjorde det mere attraktivt og overskueligt at dele links herinde. Verden er større end PI.

Vi kommer nok også til at arbejde på vores pointsystem, så det bliver mere transparent hvad vi giver point for og hvorfor. Så der er en sammenhæng mellem dem der yder og deres benefits herinde.

Og så vil jeg slutteligt ende ugen med et for os glædens budskab. Vi har haft nogen indikationer på at PI nu er danmarks største investorsite. Det er vi meget stolte over, men vi hviler ikke på laurbærerne. Nu sætter vi turbo på!

God weekend.11/2 2012 13:03 TeamGarlic 452899Det er god læsning - masser af kloge ord - dit engagement skinner tydeligt igennem ! Det kan jeg godt lide. Links kan forbedres meget. Og det er korrekt, at vi lider af information overload. Jeg tror , at man med fordel kan anvende helikopter-perspektiv i en tid, hvor HTF'erne har algoritmer til analyse af nyheder. Mere The Big Picture.

sent from iPhone11/2 2012 20:25 johnny57 052911Jeg kunne i al beskedenhed tænke mig en IPad. App.

sent from iPhone11/2 2012 22:54 Nippon1976 352915Jeg magler analyseværktøjer ala EI. Jeg kunne godt tænke mig at de kopierede det. Og det nye de har lavet med nyheder oven i volumen er genialt.

ProInvestor
12/2 2012 00:20 Aspekulant 052917Nogle værktøjer til graferne ville være lækkert.

Den feature med nyheder på grafen har PI dog haft længe - måske EI har fundet inspiration her? debat indlæg kan desuden også ses på grafen markeret med et (D). Konceptet kan dog godt forbedres, da det kan blive lidt rodet hvis der er mange events samme dag/inden for kort tid.15/2 2012 13:39 akademikeren 153054TA værktøjer bliver PI aldrig verdensmester i tror jeg. Men vi kommer med lidt TA convenience snart.TRÅDOVERSIGT