Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Dantherm - gennembrud !


53433 mortenguld1 23/2 2012 14:32
Oversigt

http://www.ballard.com/about-ballard/newsroom/news-releases/news02211201.aspx

http://www.ballard.com/files/PDF/Market_Updates/TETRA_Award_Market_Update_FINAL.pdf

Ballard melder om mindre gennembrud for Dantherm Power. Ballard aktien skyder i vejret og markedsværdien stiger ca. 150 millioner på denne nyhed i de seneste 3 dage. Alle andre større nyheder omkring Ballards andre projekter har nærmest konstant haft en negativ eller ingen virkning på kursen.
Dantherm Power er regnskabsmæssigt nedskrevet til 0 i Dantherm regnskabet - En enorm trigger for Dantherm er, at Power igen begynder at give overskud. Dette vil jo formentligt betyde en seriøs opskrivning.

Her er noget taget ud af relativ ny artikel:

Et af de selskaber, der kan få gavn af et gennembrud for mikrokraftværker, er Dantherm Power.
»Der er et marked på flere millioner kraftværker alene i Europa. Olie og gasfyr skal kunne udskiftes direkte med disse kraftværker i de enkelte husstande. Går dette godt, kan vi meget hurtigt blive en stor virksomhed. Mine forventninger er, at vi kan nå en omsætning på 1 mia. kr. ved en stor masseproduktion,« siger adm. direktør Jesper Themsen.
Dantherm Power arbejder sammen med Topsøe Fuels Cells og samler og færdiggør de enkelte mikrokraftværk.
http://elektronikbranchen.dk/nyhed/topsoee-foran-milliardgennembrud-paa-braendselsceller
http://www.miningweekly.com/article/anglo-punts-platinum-fuel-cells-to-provide-clean-power-cut-carbon-sustain-jobs-2011-12-15

Nedenunder skønnes trenden indenfor deres traditionelle forretning, som de profitere på big time og som højst sandsynligt vil booste indtjeningen fremover.

Mobiltrafikken driver investeringerne i nye netværk og udvidelserne af de eksisterende, siger Torben Duer.
Ericsson sees 10x growth in mobile traffic - 2015
http://www.commsmea.com/11114-4g-base-station-investment-set-to-surge/
Mvh.
Dette er en af de investeringer jeg tror mest på fremover på trods af gældskrise og lavkonjunktur.23/2 2012 18:20 google24 153438De fleste har tabt tålmodigheden med brændselscellerne. Ikke undertegnede der også tror på casen. Man skal ikke underkende en kommende ketchupeffekt.23/2 2012 23:21 mortenguld1 053445Tak for svar ;D. Jeg tror meget på brændselsceller, men anderkender, at det kan tage lang tid at "Teache" industrien. Det direktiv der er lavet i Indien om, at + 50% af energi (telecom) inden 2015 skal komme fra alternativer til dieselmotor osv. I linket ovenfor skriver firmaet jo, at efter undersøgelse af alle alternativer er brændselsceller den bedste løsning på rigtigt mange parametre...24/2 2012 09:07 google24 053450Ballard leverer til Plug. Ballard er tæt i samarbejde med Danfoss via Dantherm. Disse firmaer er markedsledere på deres felt. Mon ikke det udmønter sig på den lidt længere bane.24/2 2012 16:47 mortenguld1 053473Forventer i øvrigt at aktieugebrevet vil komme med et noget mere positivt syn ved næste opdatering. Deres sidste opdatering har været en smule pessimistisk, hvilket har høvlet en ordentlig luns af aktiekursen. De kritikpunkter de kom med har de ihvertfald ikke fået ret i. Desuden har de hele tiden anderkendt de abnorme udviklings potentiale Dantherm har..24/2 2012 18:21 mortenguld1 053479"Anlæggene kan bruges i mobilmaster - og dem er der fire millioner af i verden. Mere konkret skal Dantherm Power i den kommende tid installere mini-kraftvarmeværker i omkring 100 almindelige parcelhuse.

Dantherm Power har i de seneste fire år fordoblet sin omsætning fra år til år, og der venter også i år en fordobling af omsætningen, lyder det fra direktør Jesper Themsen. "

http://www.energy-supply.dk/article/view/77241/fin_anerkendelse_af_dantherm_powerTRÅDOVERSIGT