Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
      

Neurosearch, huntexil artikel og årsregnskab


53546 TheBekkers 27/2 2012 17:10
Oversigt

Hej NS-aktionærer.

Det bliver rigtigt interessant at få en status på selskabet imorgen ved deres årsregnskab. Selskabet har i den grad brug for fremdrift og nogle positive resultater!

Jeg er faldet over en artikel med huntexil's virkningsprofil, som ser ud til at være publiceret d. 22. feb., men jeg ved ikke om indholdet har været kendt tidligere:
http://ki.se/ki/jsp/polopoly.jsp?l=en&d=130&a=138757&..

Men jeg håber på følgende imorgen (Selvom regnskaber traditionelt er non-events...):

- nyt om fremskred i deres alliance-aftaler
(NS har jo intet fået ud af de tre, som de har haft kørende de sidste år! Bør give "stof" til eftertanke. Er aftalerne egentlig noget som helst værd for mindre biotekselskaber/aktionærerne? Eller er det blot tale om, at de store selskaber i den grad udnytter de mindre selskabers finansielle problemer? Kommer der nogensinde et klinisk produkt ud af forskningen... og hvorfor ikke?)

- nyt vedr. opsplitningen, noget positivt at bringe her?

- nyt vedr. Huntexil, jf. evt. ovenstående eller andet nyt.

- Den finansielle situation og hvordan de vil løse finansieringen af fase III er klart vigtigst.

- De to andre stoffer - hvad er status herpå (læs: kan de evt. udlicenseres?)

Det bliver efter min mening et meget vigtigt regnskab imorgen!

Mvh,
TheBekkers27/2 2012 17:30 Sukkeralf 053551Hej Bekkers

Har ikke selv fuldt Neurosearch i snart lang tid, så glæder mig også til en opdatering.

Mvh
Sukkeralf27/2 2012 18:00 troldmanden 053556Hej the bekkers

Tak for linket til artiklen. Kan dog se at det som sådan ikke har noget med Huntexil at gøre andet end at man har fundet ud af det har endnu en mekanisme man ikke har været klar over. Det er ikke noget NS kan bruge til noget aktivt mht Huntexil

Men ja det bliver spændende at se hvad morgendagen bringer.

Det alt afgørende er den finansielle situation. Hvordan skaffer de flere penge til at fortsætte Huntexil. Vi ved de leder efter en europæisk partner. Men en sådan kommer når den komemr. Det kan de dårligt sige noge om i morgen.

Udskildelse af aniona giver primært blot en ejerandel i selskabet og genere dermed ikke umiddelbart cash her og nu. Så jeg har svært ved at se dem undgå en Emission.

Mht de partneraftaler de har indgået så har det 110% været til NS fordel. For de har fået masser af upfront penge og løbende betaling for forskningen. Så det er ren upside hvis der kommer nye stoffer ud af det. Men ja det er HELT klart en skuffelse at der ikke er blevet udvlagt adskellige nye kandidater. Men fremadrettet så kommer den del til at ligge i aniona
27/2 2012 18:18 Sukkeralf 053557Hej troldmanden

Har du pt nogen interesse i at gå ind i aktien, før der er en afklaring på økonomien for udvikling af Huntexil ?

Ved du hvorledes det går for Aniona angående tiltrækning af kapital - har du hørt nogen ryster ?

Mvh
Sukkeralf27/2 2012 18:21 troldmanden 053558Hej Sukkeralf

Det må blive 2 gange nej.

Men Huntexil er stadig utrolig spændende. Se bare hvor stor oms Lundbeck har fået på kort tid. (800 mio ved KUN at sælge i US)27/2 2012 18:23 TheBekkers 153559At det ligger i Aniona fremadrettet er ikke umiddelbart tilfredsstillende for os aktionærer, som jeg ser det. Men aftalen med Aniona er jo endnu på et usikkert plan, da Aniona mangler finansieringen. Det virker som om, at man driver 1)Neurosearch videre under nyt navn og 2) Genopliver Carsson Research under NeuroSearch navnet. Hvis de kan skaffe pengene i Aniona, hvorfor pokker kan de så ikke i NeuroSearch. Dét virker bare mærkeligt! Men for Aniona, så er det jo fedt at få en upside på parneraftalerne - og så kun sende en lille del videre tilbage til NeuroSearch. Sidder sådan set ikke med en god fornemmelse i maven omkring hele denne manøvre.

/TheBekkers27/2 2012 18:32 troldmanden 053560Det er de store aktionær io NS der har sagt at vil de have nye penge så skal fokus være Huntexil og ikke alt det andet. Det er derfor udskildelsen sker. Så Aniona vil blive finansieret med eksterne penge og NS vil så beholde en andel plus sikre sig royalties og milestones af stoffer der måtte sælges videre.

Så udover en reel andel i selskabet vil NS altså også få upside på de enkelte stoffer. Men ikke noget der vil få den store betydning for NS mht at skaffe finansiering til den videre udvikling af untexilTRÅDOVERSIGT