Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Integreret FA og TA Scanner - NP!


53764 akademikeren 1/3 2012 18:53
Oversigt

Jeg prøver at få mine programmører til at gå hjem. Hold fri siger jeg. Men de er ligeglade. De vil lave scanner til jer. Jeg har givet op og givet dem lov.

Derfor får I lige et sneak preview af vores nye stockscanner til den kvalitetsbevidste plus bruger.

Vi har varmet etterne og nullerne op til plasma. Vi hælder i marts.

Coming soon.....

PI - fordi vi ikke kan lade vær

Stockscanner
2/3 2012 09:13 TeamGarlic 053787Åh det ser top-lækkert ud, Peter !
Nu er jeg fan af Piotroski Score og overvejer seriøst en strategi med halvårlige rul mellem udvalgte 15 aktier baseret på Piotroski. Nogen chance for, at den slags strategier bliver en del af Jeres FA-scanner ?2/3 2012 10:20 akademikeren 053790Tak for det. Der er mulighed for alt. Jeg går stadig efter en meget bevidst design og konceptlinie, som mere involverer fravalg end tilvalg. Jo ældre man bliver, får man det med koncepter som man får det med selskab. Man vil helst have noget enkelt der virker, end meget :−)

Når det er sagt er det sammen med finanskalenderen end af de ting vi godt vil være kendt for.

PEG ratio vil jeg også gerne have med, men jeg ef spændt på modtagelsen når vi lancerer den.sent from iPhone5/3 2012 21:07 actdk 053974Og hvorfor er det så interessant med volumen kunne man spørge? - det er det fordi man gerne vil vide hvornår Elefanten hopper (eller lister sig) i badekarret ;−)

http://www.tylerstrading.com/accumulation-elephant/TRÅDOVERSIGT