Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Så fik Torm forlængelse


53851 golfhouse 2/3 2012 22:12
Oversigt

Torm har fået forlænget med bankerne frem til 15 marts.

http://borsen.dk/nyheder/investor/artikel/1/227065/kriseramt_rederi_faar_forlaenget_bankaftale.html

Tror faktisk bankerne tager deres del af tabet og lader Torm kører videre, ellers var der vel ingen grund til alle de forlængelser :−)



2/3 2012 23:21 sober 253855



Lad os lave en TA på statslig indblanding i og redning af brancher uden håb:
- landbruget, som efter vanvittigt opkøb af urentabel jord og massive anlægsinvesteringer iflg. Ole Sohn "er sunde og gode, hvis man ser bort fra, at de ikke kan forrente og afdrage gælden!!!"
- ejendomsspekulanterne, som skal løftes over i FS, så de får lidt ro
- bankerne , som får pakker tiere end børn i skilsmissefamilier

Eneste logiske løsning i lyset af ovenstående er en LEX TORM, så de heller ikke skal sejle deres egen sø. Staten kommer med en pose penge og bringer alle 160 skibe ind på smult vand.(bankpakke by proxy)

Og snart køber staten Alm. Brands pantebreve og bagefter alle de huse 160.000, der blev købt, da priserne var høje, og som nu har gæld over salgsprisen.








3/3 2012 00:15 sober 053857



Og idag igen falder BDI 2,5%, og årets fald siden nytår er på 57%, så uanset hvad man vil foreslå for at redde Torm, er indtægtsgrundlaget nede på under halvdelen af 2011, som jo i sig selv var en sour deal.



3/3 2012 10:44 Fiskemanden 053861



Tro nu ikke at om bankerne tager det som tab,at de så lader de bestående aktionærer få chancen for at få del af et evt overskud ,om og når tankmarkedet vender !
Tager de forskellige banker et tab på gælden i Torm,bliver det mod en overtagelse af selskabet,men med risikoen for et endnu større tab i 2012 er det tvivlsomt om det er interessant for allerede tabspressede banker,med tvivlsom likviditet,at de øger deres risikoeksponering ??
Nej det ligner mere og mere et endelig slut,med afvikling af alle aktiviteter,for at redde det lille hjem som kan reddes.
At få nogen til at hælde yderligere ufatteligt store beløb i et sort hul,uden udsigt til forrentning af kapitalet i overskuelig fremtid,
Virker til at være næsten umuligt,deraf de mange,meget korte udskydelser af gældsløsningen.
Desværre....men Torm ligner en dødssejler..!



3/3 2012 17:54 cfrimodt 053866



Altså Sober bare fordi det hedder "bankpakker" er det ikke ensbetydende med at det er gaver, som bankerne har fået!

Staten har taget sig ufatteligt godt betalt for deres "pakker".
* Hybrik kernekapital, som de har lånt til bankerne er sket til en rente på lidt over 10%
* De statsgaranterede lån bankerne kunne lave er sket via et provenu på 0.95% pr år af det lånte beløb til staten.
* I den "pakke" hvor staten garanterede for at kreditorer fik deres penge, hvis en bank gik ned, kom staten efterfølgende ud til alle de andre banker og krævede særdeles mange penge ind for at dække de tab, hvilket betyder at alle de overlevne banker havde været væsentligt bedre stillet uden bankpakken (hvis der bare ikke havde været likivditets-krise).

Så det med at bankerne har fået gaver er lidt af en misforståelse.



4/3 2012 19:01 oneofakind 053909



Hvis Staten går ind og køber de fallerede huse.. vil Låsby Svendsen blive milliardær!



4/3 2012 19:09 golfhouse 053911



Du har så ikke læst på lektien for det er staten, som opkøber største parten af husene på auktion, til nedrivning.

Men ellers forstår jeg godt din tankegang



4/3 2012 19:40 sober 053913



Jeg er selv flittig liebhaver på tvangsauktioner. Det er et trist scenarie, uden særlig køber-interesse og med skræmmende lave priser.

Nu er de 160.000 huse i mit indlæg ikke nødlidende, det er helt almindelige Otto-normaldansker huse, som folk stadig betaler huslejen på, men som kun kan sælges med en mærkbar gæld.

En beskeden del af dem er til salg i markedet, folk bliver jo stadig skilt eller forflytttet, men resten sidder og bider tænderne sammen og spænder bæltet ind.

At side lavkonjunkturen af et par år er nærmest eneste mulighed i et husmarked, hvor antallet af handler ligger i bund og hvor flere og flere sælgere opgiver og trækker deres huse ud aff markedet.

Oneofakind, du er nu ikke uden humor. ;}



4/3 2012 20:05 oneofakind 053916



Well Realiteterne er, at mange af husene er forældede mht. energi-effektivitet!. At så beliggenheden endvidere gør dem u-attraktive gør misæren endnu større! Trods det, at flere og flere danskere bor "single" (ca. 1.000.000 pt. ) skal der medtages, at ny-byggeriet er fortsat under finanskrisen, og disse boliger er mht. miljø og energiforbrug meget rentable.. sammenligned med en 1960-bolig der skal moderniseres!. Endvidere har vi så en kæmpe generation af efterkrigs pensionister, der nu vil i lejlighed i storbyerne, og derfor sætter huset til salg.. velogmærke et hus der ikke er gjort stort ved i min. 20 år!.. Mao. Der er for mange huse til for få mennesker, og de huse der kan sælges er huse der er moderniserede eller ny-byggede, jf. den største udgift i mange områder ikke længere er huslejen (afdragene), men derimod udgifterne til lys og varme! (og skat)... ! Så nedrivningspuljen vil enten blive større endnu.. eller også vil vi opleve yderligere udflytning af bistandsfamilier til udkantsområder i fremtiden.. og så må vi på nationalt plan orientere os i forhold til dette!. Min egen opfattelser er, at der bør "sprænges" mange flere boliger i luften end der pt. gøres!... Det gælder BÅDE i byerne og i rand-områderne.. F.eks. har jeg længe ment, at 10 kg. trotyl kan løse mange af Gellerup-parkens problemer.. ligesom lidt hjemmeværns-øvelser kan løse mange af Nordjyllands og Lollands problemer med sigøjner-familier, der blot forsøger at undgå at arbejde/ få børnene fjernet!.
Jeg er egentlig ikke "imod" disse familier.. blot mener jeg ikke de skal have mulighed for at pendle imellem kommunerne .. og bo i den "nye!" slum,der er opstået i kraft af, at nybyggeriet og opsvinget de foregående år har flyttet skatteyderne til forstæder til eksisterende byer. mvh.



4/3 2012 21:15 sober 053925



ha ha-ha HAHAHA. Hold da op. Forsvaret søger en ny chef, gerne en civilist med den rette krigeriske gejst, og ministeren for landdistrikter er vildt upopulær.

Du kan jo kandidere til begge og slå dem sammen i eet spektakulært job.

Og sælge konceptet til Putin, han er lidt pjattet med den slags.

Hvorfor diskutere, når man kan nå så langt med vold? ( det har han tatoveret på øjeæblet )



4/3 2012 23:28 Kristensen 053935



Den store amerikanske investeringsbank Goldman Sachs er interesseret i at overtage det danske tankrederi Torm. I bedste fald kan en løsning være på plads inden for få dage. Det skriver Morgenavisen Jyllands-Posten.

http://maritimedanmark.dk/?Id=13538



5/3 2012 07:46 golfhouse 053941



Så var det måske godt jeg beholdte lidt:−)



TRÅDOVERSIGT