Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Er SAS ikke alt for billig


54058 Camel 8/3 2012 10:47
Oversigt

SAS Gruppen havde i februar 2,1 mio. passagerer eller 6,2 procent flere end sidste år. Ser man på SAS Airlines alene var fremgangen 7,5 procent i forhold til februar i fjor.

Har de fået styr på omkostningerne,så kunne SAS være en dobbel i 2012.8/3 2012 10:56 Camel 054060Overborgmester Frank Jensen advarer kraftigt mod ideen, og det har længe været kendt bag kulisserne, at den nuværende danske regering ikke er indstillet på salg."Jeg vil stærkt opfordre de tre nordiske regeringer til at skrinlægge alle tanker om at sælge deres andele i SAS. Det er helt afgørende for at skaffe fremtidige arbejdspladser i Øresundsregionen og Danmark, at vi fastholder Københavns Lufthavn som Nordeuropas vigtigste trafikknudepunkt," siger Frank Jensen til Børsen.Han tilføjer, at hvis ikke EU's konkurrenceregler forhindrer det, kan Københavns Kommune være en mulig køber af en del af SAS.(Regeringen har ikke meldt ud, men i inderkredsen er stemningen den samme, som Frank Jensen giver udtryk for, red)

8/3 2012 11:16 golfhouse 054061Jo, lad os få SAS op i det dobbelte minimum.8/3 2012 11:48 turin 054062I de seneste otte år har folk fablet om at SAS var en dobler. Jeg har skrevet om det før: Luftfart er noget lort.

- turin8/3 2012 11:51 Conner 054063I praksis er luftfart noget lort, som turin så poetisk skriver, men .....

Kan de hæve indtægterne, med de samme omkostninger, så går det direkte ind på bundlinjen. De spanske anker er kastet over bord, så der kan være en mulighed for, at det kommer til at gå godt.8/3 2012 11:55 golfhouse 054064Elsker bare Turin´s kommentarer, der bliver ikke pakket noget ind :−)

Mener også med den udrensning, luftfarten går igennem pt. vil der være bedre potentiale for SAS til at smide lidt på bundlinien og dermed øge kursen.8/3 2012 12:29 turin 354066Jeg kan da godt (modstræbende ) skrive pænt og høflighedsfuldt at jeg ikke ville anbefale en investering i SAS på nuværende tidspunkt. At jeg nok ville afvente bedre tider. At jeg ville se tilbage på historikken. At SAS nok er bedst i opgangstider og at det nok ikke er det rigtige tidspunkt at checke ind.

Jeg har så valgt en formulering der ligger mig lidt nærmere: Luftfart er generelt noget lort at investere i.

Air France/KLM er i øvrigt i dag kommet med et katastroferegnskab. Nå nej! Et regnskab der ikke på alle punkter lever op til hvad man som aktionær kunne have sat sig som mål ved årets begyndelse

- Ambrosius "turin" Stub8/3 2012 12:35 Tonny9 054067Det jeg ikke bryder mig om ved SAS er, at hver gang jeg flyver med dem, så er flyet fyldt op.

Samtidig kan man se deres bundlinie bløder.

Det er ikke nogen god situation, for så får de enten for lidt for deres biletter eller har for store omkostningern og hvad så den dag de ikke kan fylde flyene helt så meget op.

Det er selvfølgelig en kendt problematik og har været det længe.

Desværre er der i dag gået sport i billige billetter, forstået på den måde at det er blevet et "praleemne". Jeg kan komme til Thailand for....o.s.v.
At man så skal have 3 mellemlandinger og bruger hundredevis af kroner i lufthavnen på bespisning og underholdning, betale for sædet ved siden af og for at gå på toilettet i flyveren, ja det er der jo ingen der taler om, bare biletten var billig.

Jeg overdriver måske lidt og giver det, forhåbentligt, et lille humoristisk tvist, men meningen er vel klar nok.

Det er holdningen til denne, efter min mening, fuldstændig irationelle fokus, alene på billetprisen SAS skal have slået hul på.

Kan de det og samtidig få styr på omkostningerne, så kan der komme gode tider igen for SAS.

Men men, der er alså nogle "men'er" og "hvis'er".

TRÅDOVERSIGT