Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

IPad 3 stor ståhej for ingenting - but it doesnt matter


54150 akademikeren 9/3 2012 12:46
Oversigt

IPad 3 var for nogle feature fanatikere nok en skuffelse, men de har misset pointen. Man (altså mass consumer) køber ikke en dims fordi den har features, man køber den fordi den er fed.

Så det er irrelevant om den har 5 eller 41 mega pixel kamera og når jeg ser Nokia igen kører frem på det feature drevede nørdede ingeniør spor kan jeg komme i tvivl om hvorvidt Apples konkurrenter i virkeligheden har forstået hvorfor de får tæsk.

Det er følelsen man får ved et Apple produkt, fordi brugeroplevelsen er integreret i det software og hardware setup man får. Deri ligger efter min mening Apples secret sauce.

Nå det er sagt så tror jeg ikke på at IPad vil gøre andet end blot cementere Apples position på markedet for tablets hvor de stadigvæk har insane stor markedsandel. Den markedsandel kan de umuligt holde.

En af historierne der kører nu kan evt. være lidt mere alvorlig for IPad 3. Netværkskortet som er lavet til 4G kører på amerikanske standarder og det er netop dette jeg tror at Apple har set rigtigt at meget foregår internet baseret og derfor vil afviklingen af disse tjeneste give en overlegen brugeroplevelse.

Hvis Apple skal gøre noget revolutionerende (for 4. gang indenfor relativt kort tid. Ipod, Iphone, Ipad.) så er det ITV der skal rykke.

Det venter jeg med spænding på sker.9/3 2012 14:27 troldmanden 054163hvis ikke det er feature driven så var der ingen grund til at opgradere fra ipad2 til ipad 3 (øh nå nej "the new ipad" som den retteligt hedder)

Apple har da om nogen selv slået på teknologi som retnia display.

Men selvfølgelig er det nytteløst med en stærk hardware teknologi hvis software løsningen er håbløs. Og mht Nokias 41mp så vil jeg helt klart mene det er et stærkt kort når den kommer i en highend windows tlf. Pureview er et MEGET stort teknologisk hop som det kommer til at tage flere år for konkurrenterne at indhente

Ja det virker underligt at den nye ipad overhovedet ikke understøtter det europæiske 4G netværk. Det kan måske kosten en anelse kunder

http://www.business.dk/digital/verden-undrer-sig-over-apple10/3 2012 01:48 Spekulant.dk 154184Tror helt klart at iPad "3" bliver en storsællert her i Europa; understøttelse af 4G eller ej. Er selv en af dem der opgraderer fra iPad 2, og det er ene og alene pga. skærmen; udover at billedet må stå hamrende flot, har det også en række produktive fordele, f.eks. mulighed for flere iconer på samme skærmbillede, mulighed for at læse hele PDF-avissider m.m. uden at skulle zoome ind. Mulighed for skarpere tekst og betydeligt større skærmareal giver en masse nye muligheder.

Mht. manglende understøttelse af 4G i Europa, har Brian Dixen (som står bl.a. Mobil.nu) følgende alternative teori:
http://www.mobil.nu/mediamac/nyheder/vi-er-ofre-for-et-veltilrettelagt-pr-stunt-fra-apple-1.503167.html

Vil faktisk give manden ret i, at det sagtens kunne være et mediestunt der er lavet for at skabe mest mulig omtale, med efterfølgende positiv overraskelse som selvf. vil ende ud i mersalg; genialt tænkt hvis det forholder sig sådan. Tilgengæld knap så god pr, hvis der i første generation af den nye iPad bliver nul understøttelse af 4G i Europa, men sælge som varmt brød vil den nye iPad nu helt sikkert stadig gøre... teknologien lige før 4G giver i mange tilfælde også mulighed for ganske pæne hastigheder, så selv uden 4G-understøttelsen vil det stadig være en yderst velfungerende tablet.

Omkring fortsat manglende Flash-understøttelse:
Tonsvis af gamle hjemmesider vil fortsætte med at køre Flash i mange år fremover; mener klart at det er en meget stor fejl, at Apple på iPhone og iPad ikke understøtter et fortsat meget udbredt format.
På sigt i takt med at konkurrerende tablets har processor-kraft nok til at afvikle Flash ordentligt, har de et ekstra salgsargument ift. Apple. Sony's nye Android tablet kører Flash, det samme med andre Android tablets; har personligt kendskab til flere amerikanerne som har droppet deres iPads og er gået over til bl.a. Sony tableten pga. Apples stædige no-go politik omkring Flash. Det ville være et super marketingstunt hvis Apple en dag meldte ud; "Okay, vi bøjer os; vores chips er hurtige nok nu - I får Flash og fuld adgang til hele internettet" - en sådan melding vil formodentlig feje konkurrenterne endnu mere af banen, og fortsat sikre en høj markedsandel. Det kan også tænkes, at Apple ikke vil understøtte Flash af frygt for at miste indtægter på App-forretningen. Understøttelse af Flash, vil betyde at der vil kunne udvikles apps som kan køre helt uden om indkøb i App-storen; måske i virkeligheden her hunden ligger begravet...

Spændende firma under alle omstændigheder; og en Aktie som er spurtet videre op siden sidst hvor selskabet blev lovprist som en rendyrket pengemaskine af andre og undertegnede her på kanalen. Spørgsmålet er så om aktien også kan blive for dyr på et tidspunkt; der skal vel efterhånden ikke megen skuffelse til før kurven knækker? Det er så Apples opgave ikke at skuffe, og det har de i meget lang tid været i stand til at undgå. Problemerne opstår hvis forventningerne kommer ud af sync med hvad de kan indfri; eller hvis et eller flere nye produkter flopper.
(Apple har historisk floppet med mange produkter gennem årene, men har i de senere år styret professionelt uden om produkter forbrugerne ikke ønsker, og alt tyder på at det vil fortsætte sådan i et godt stykke tid endnu...)

--
Aktier og investering ' http://www.spekulant.dk
Guide til investeringsbøger ' http://www.aktieplus.dk/boger.php
Guide til Daytrading med Kozok ' http://www.spekulant.dk/kozokTRÅDOVERSIGT