Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
      

Detaljer om Sinovel paetnt tyverri


54518 troldmanden 16/3 2012 12:36
Oversigt

Via nedenstående link kan man læse 5 sider med ret detaljert detaljer omkring Sinovels tyveri af AMSC sowtware kilde koder. Beviserne kan faktisk ikke være mere tydelige. Så Sinovel SKAL SKAL SKAL bare staffes for det her. Det er på tide resten af verden siger nok er nok og begynder at spille hardball overfor de kinesiske myndigheder i stedet for den normale praksis med blot at se den anden vej.

En anden ting jeg også hæftede mig ved, men som dog ikke har noget med selve patentsagen at gøre, er detaljer så som at Sinovel ikke bruger energi/penge på at varme produktions hallerne op. Så de ansatte står med tykke jakker og huer og arbejder inde i produktionen. Arbejdsmiljø hvad for noget..... Så altså endnu en måde hvorpå kinesiske producenter reducere udgifterne i forhold til vestlige selskaber

Men læs selv mere.

http://www.businessweek.com/news/2012-03-15/china-cor..16/3 2012 12:39 troldmanden 054519Nå denne gang gik det allievel for hurtig med overskriften.

Detaljer om Sinovel patent tyveri....16/3 2012 12:55 actdk 054525Med hensyn til varme er det meget normalt i Kina. Private huse bliver heller ikke opvarmet - sådan bredt set - medmindre man er godt nordpå og om vinteren.

Men forstår ikke at de kan sidde i et uopvarmet kontor og eksempelvis anvende en computer!16/3 2012 14:26 ChristianIA 154531Skræmmende men ikke overraskende læsning, specielt for nogle som os som er involveret i vindmølleindustrien i Kina....
Det med komfort og sikkerhed....ja det har jeg oplevet på tætteste hold.
I sommers var jeg næsten 14 dage ved en af vores kunder i Guangzhou i nærheden af Hong Kong. 30-35 °C. Kontorerne havde selvfølgelig A/C, men ikke gangarealerne mellem dem og heller ikke værkstedet.
Så vi arbejdede mest på værkstedet og der var meget varmt, men det er ikke et problem, det er kun et spørgsmål om pauser, vand og påklædning. Men så skal man ud og spise: ind i en A/C kølet bil.
Så skal man til møde: gennem reception (A/C - 22°C), hen ad gang (30-35°C), ind i mødelokale (A/C - 22°C)...tilbage....
Alle de temperaturesvingninger er rigtigt skidt....
Og ALLE ruder er enkeltlagsglas, så utroligt meget af det luft som er kølet ned fiser lige ud, og om vinteren kommer kulden ind. Og der er meget sjældent varme på deres kontorer. Termoruder kan blive et stort marked i Asien....
Og mht. sikkerhed....vi (os 3 fra DK) var de eneste med sikkerhedssko....16/3 2012 14:45 troldmanden 054534Ja Sinovel/Amsc sagen må give panderynker hos mange vestlige selskaber som samarbejder med kinesiske producenter.

Omkring arbejdsmiljø og lønninger der begynder der heldigvis - omend meeeeget langsomt - at ske noget i Kina. Lønnen har som sådan steget meget eksplossivt de seneste år. Men nu hvor Apple ENDELIG er begyndt at stille nogle relle kraf til Foxcom med en masse uannoncerede audits så tror jeg der vil ske en for kinesiske forhold massiv forbedring på AMR området.

Foxcome har for ganske få dage siden annonceret at de nu vil ansætte nogle folk der har ansvaret for at de ansattes leveforhold på fabrikkerne forberedes. Og der kommer til at ske flere ting. Og mon ikke det langsomt smitter af på mange andre af de større kinesiske selskaber som laver forretninger med specielt større vestlige selskaber.

Men på patentsiden mangler vi at se den kinesiske regering skride til værks. Ellers så blive vestas altså snart nød til at gå samme om at straffe dem på div måder. For selvom vestas er afhængige af billig kinesiske arbejdskraft så er kineserne også afhænning af de mange mange mio arbejdspladser den vestlige eksport bringer.
16/3 2012 15:47 ChristianIA 054537Vores forretningsmodel er baseret på at der sker 100% teknologioverførsel, vi udvikler KUN prototyperne til kunderne.
Kunderne får tegninger, beregninger, simuleringer, software, diagrammer, dokumenter. Kort sagt alt, det er deres, de har betalt for det.
Men de får ikke den software som er i komponenter som vi har designet ind i designet, det være sig software i convertere etc. Men det gør vi heller ikke, så vi kan ikke give dem det, hverken villigt eller uforvarende.
Al produktion står de selv for.
Du vil ikke se ret mange firmaer vil straffe deres leverandørere eller lave extreme forbedringer som koster dem konkurrenceevne, heller ikke danske.16/3 2012 20:33 hja 054551På mig lyder det som om du har en lille djævel på hver skulder. En i rød og en i hvidt. Er det korrekt forstået?19/3 2012 14:12 mccarthy 054619Hej troldmanden.
Sinovel er vel et 'dødt' selskab og derfor tror jeg ikke at Sinovel's opførsel kan overføres til andre lødige kinesiske selskaber. Jeg synes at vi skal respektere at Kina er på rette vej med mange ting og at disse omtalte frysende arbejdere også frøs forinden. Jeg håber på at Kina har viljen og muskelen til stadig at være med i vindenergi.
Jeg skylder svar omkring udviklingsomkostninger på off-shore og beklager; jeg kan ikke finde noget som helst. Jeg er 'sikker' på det var tal fra Gamesa og Goldwind, men jeg kan ikke finde de aktuelle artikler, så beklager.19/3 2012 15:09 troldmanden 054623Hvad mend du med et dødt selskab? De er stadig verdens 3. største producent og forsøger meget at få gang i eksporten.

Fordomme eller ej. Jeg tror helt sikkert der er andre kinesiske producenter der har sprunget over hvor gærdet er lavest og forbrudt sig mod patenter fra vestlige producenter. Men det er ikke sikekrt at der findes en lige så rygende pistol som med AMSC/Sinovel casen22/3 2012 15:31 mccarthy 054740Hej troldmanden.
Da jeg dømte Sinovel som dødt selskab var det udfra en masse internet info. Min lille seddel med disse links er igen-igen forsvundet.Så jeg er ikke i stand til at dokumentere mit udsagn. Jeg beklager overfor dig og selvfølgelig firmaet Sinovel at jeg bragte udokumenterede udsagn til tovs.22/3 2012 17:55 troldmanden 054747Hej mccarthy

Du behæver skam ikke undskylde overfor mig. Jeg studsede blot over det.

Det er kinas næst største og verdens 3. største selskab. Jeg har intet set i retning af at den kinesiske regering er ved at trække tæppet væk under dem. Men det er klart jeg ser gerne at de bliver dømt for patent brud og i vid udstrækning betaler det som de er sagsøgt for. Altså mere end $1 mia. Og sker det så får virksomheden det nok svært. Er det noge i den retning du har læst. Altså nogen der reelt tor de vil blive dømt?

Min tiltro til det kinesiske restssystem er dog desværre nærmest ikke eksisterende. Så derfor frygter jeg der ikke sker dem noget. Og det er skidt. For det sender jo ikke noget signal til resten af den kinesiske industriTRÅDOVERSIGT