Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Enerplus


55202 Tonny9 4/4 2012 17:00
Oversigt

Det er en af de aktier jeg allerede har i min portefølge og gerne vil supplerer i som langsigtet investor, men jeg er meget i tvivl, om det er for tidligt og supplerer nu.

De forventer i år, at producerer ca. 50/50% olie og gas.
Problemet er, at gasprisen i USA kun kender en vej og det er ned, men på et tidspunkt må det selvfølgelig også stoppe. Jeg er selv ret overrasket over at gasprisen er kommet så langt ned.
(stakkels Vestas. Det bliver også op af bakke for dem i USA med de gaspriser, men det er en helt anden snak)

Jeg kan ikke forklarer det med andet, end når først boringen er etableret, så er hovedparten af omkostningerne også taget og derfor vil man hellere kompenserer for den lave gaspris ved at øge produktionen end ved og reducerer produktionen så der kommer balance mellem udbud og efterspørgsel.
Problemet er selvfølgelig, at det gør de alle samme og så går bunden ud af gasprisen.

Det kan Enerplus så delvist kompenserer for, med en fornuftig afregningspris på deres olie, men tænk nu, hvis den også falder tilbage på et tidspunkt, så er det godt nok skidt for Enerplus.

Så alt i alt ser fremtidsudsigterne ikke for gode ud, men omvendt, så er det jo også når fremtidsudsigterne ser sortest ud, at der er mulighed for nogle billige aktier.

Deres CEO har for ikke så lang tid siden været ude og sige, at de vil fortsætte med at give 0,18 canadiske dollar i udbytte hver måned (svarer p.t. til ca. 10% i udbytte) og at de vil starte et program (af skattemæssige årsager i.f.t. USA og Canada) hvor investorerne kan vælge at få aktier i stedet for kontant udbytte.

Jeg ved Enerplus tidliger har været omtalt i dette forum, af andre end mig, så måske der er andre der har en holdning til aktien?



TRÅDOVERSIGT

55202 Enerplus
4/4 17:00 Tonny9 8