Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Opdatering, Huntexil


55310 TheBekkers 10/4 2012 09:57
Oversigt

NeuroSearch har opdateret vedr. funding af fase III forsøg med Huntexil op mod deres ord. generalforsamling. Det positive er, at der har været forhandlinger med én seriøs partner, hvor det var tæt på, men kombi af 1) betingelserne for NS og 2) FDA's nye krav gav ikke bonus. Derfor er det enten udlicensering af fulde rettigheder eller en kapitaludvidelse og gå selv.

Personligt er jeg selv der, hvor jeg tænker, at de lige så godt kan tage kapitaludvidelsen og så have al up-side selv. Den anden vej tager tid, som jeg ikke synes skal spildes. De bør lave en Fortegningsemission med fortrinsret for eksisterende aktionærer. De må så få det bedste ud af de penge, som kommer ind - og så ellers komme igang i en fart. En lottoseddel jeg gerne vil beholde i den lange portefølje. I øvrigt vedr. NSgene - kan de ikke børsnoteres/bortsælges og skaffe et provenu, så kan puttes i Huntexil?

Derudover, så kan der vel også komme positivt nyt vedr. udskillelsen af andre aktiviteter? Virkeligt underligt, at NS nu i 5 år har forsket for andre store medicialvirksomheder uden at finde ét eneste nyt stof??? Derudover, NS har enormt mange patenter - hvorfor får de ikke noget ud af dem / eller ser om andre overtræder dem a la BAVA's patentslagsmål?

Mvh,
TheBekkers10/4 2012 12:45 troldmanden 055317Ja jeg synes nu helelr ikke det er særligt interessant med en model hvor de blot får royalties. For idet resten af deres pipeline/forskning lukkes ned/sælges fra, så har de kun dette ene æg tilbage i kurven. Sådan groft sagt. Og så piller man rigtig meget af fremtidig NPV ud hvis det blot er en almindelig royalties aftale på ca 20%.

NsGene havde NS som den vigtigste fundings kilde. Og nu hvor der ikke er mere at hente derfra så har de måtte fyre langt hovedparten. Så tror desværre ikke der er meget at hente der. I hvert fald ikke noget der sådan for alvor betyder noget i NS situation.

NS er i gang med at finde ekstern funding til Aniona. Altså det selskab hvor alle forsknings aktiviterne forsøges fortsat i. (inkl pipeline stoffer) Men det er min opfattelse at der ikke vil være upfront penge men blot en ejerandel til NS ved endelig stiftelse af selskabet. Dertil også en række milestones hvis stofferne når x stadie
TRÅDOVERSIGT