Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Cobham byder igen på Thrane & Thrane


55326 fcras 10/4 2012 13:49
Oversigt


Tirsdag 10. april 2012 kl: 08:13


Efter i påsken at have opkøbt 25,6 procent af aktierne i den danske satellitkommunikationsvirksomhed Thrane & Thrane, fremsatte den britiske koncern Cobham tirsdag morgen et endeligt kontant købstilbud på opkøb af hele virksomheden.

Cobhams tilbud lyder på 420 kroner pr. Aktie, svarende til en samlet sum for Thrane & Thrane på 270 millioner pund. Kursen svarer til det niveau, der tidligere er foreslået til bestyrelsen i Thrane & Thrane.

"Cobham søger fortsat at samarbejde med Thrane & Thranes bestyrelse for at opnå anbefaling af dette købstilbud og fremme af sammenlægningen af Thrane & Thranes og Cobhams SATCOM-aktiviteter på en måde, der giver de bedste fremtidsmuligheder for virksomheden, medarbejderne og kunderne", hedder det i en meddelelse fra Cobham..

Hovedpunkterne i købstilbuddet :

• En tilbudskurs på DKK 420 kontant pr. Aktie i Thrane & Thrane, idet Thrane & Thranes aktiekapital på fuldt udvandet basis vurderes til DKK 2.419 mio. (ca. GBP 270 mio.).

• Købstilbuddet er endeligt og vil ikke blive forhøjet, bortset fra at Cobham forbeholder sig ret til at forhøje Købstilbuddet, hvis der på eller efter Købstilbuddets dato offentliggøres en meddelelse om et købstilbud eller muligt købstilbud på Thrane & Thrane fra en ekstern tilbudsgiver eller potentiel tilbudsgiver.

• Tilbudskursen på DKK 420 repræsenterer en præmie på:

- 43 % i forhold til slutkursen pr. AktieNASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. februar 2012*),

- 56 % i forhold til den gennemsnitlige slutkurs pr. AktieNASDAQ OMX Copenhagen A/S i de sidste tre måneder frem til og med 24. februar 2012*),

- 70 % i forhold til den gennemsnitlige slutkurs pr. AktieNASDAQ OMX Copenhagen A/S i de sidste seks måneder frem til og med 24. februar 2012*)

*) Den 24. februar 2012 var den sidste handelsdag på NASDAQ OMX Copenhagen A/S inden Thrane & Thranes meddelelse af 27. februar 2012, hvor det blev oplyst, at man havde modtaget et uopfordret tilbud på Selskabet.

• Tilbudskursen på DKK 420 repræsenterer en multipel på 14,8 x EBIT for perioden 31. januar 2011-31. januar 2012.

• Købstilbuddet er udelukkende betinget af sædvanlige og rutinemæssige closingbetingelser, accept fra mere end 50 % af aktiekapitalen, herunder Cobhams eksisterende aktiebeholdning, samt myndighedsgodkendelser, som vil blive beskrevet nærmere i tilbudsdokumentet ("Tilbudsdokumentet").

Vilkår og betingelser for købstilbuddet

• Købstilbuddet vil blive fremsat udelukkende ved hjælp af Tilbudsdokumentet, som vil blive offentliggjort efter godkendelse fra Finanstilsynet, og som vil indeholde de fuldstændige vilkår og betingelser for Købstilbuddet, herunder oplysninger om, hvordan Købstilbuddet kan accepteres.

• Tilbudsmeddelelsen, der offentliggøres særskilt samme dag som Tilbudsdokumentet, vil endvidere indeholde et resumé af de fuldstændige vilkår og betingelser.

Kilde: Cobham

http://www.maritimedanmark.dk/?Id=14001



TRÅDOVERSIGT