Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Sensys Traffic dukkede op på volumenscanneren


55479 faurschou 13/4 2012 16:17
Oversigt

Volumen scanneren har for mit vedkommende givet en del at arbejde med. Specielt en række svenske aktier har fanget min perifere opmærksomhed.

Men især en gammel kending Sensys Traffic har på ny vist sig interessant. Jeg tror et af mine første indlæg på PI var om Sensys, men jeg har ikke haft den i fokus siden 2009. Nu er der kommet volumen ind igen, og måske er der tegn på et turn around.

Sensys udvikler og producerer sensorer specielt til hastighedskontrol. Firmaet er en del mindre end konkurrenterne og har en del gange endt med ikke at få en god større ordre, derudover gik et større projekt i Saudi Arabien i stykker. Projektet er nu langt om længe forligt.

Firmaet har kørt med underskud de seneste år, og har måttet foretage en Emission.
Se evt. fundamentalerne i rapporten http://www.redeye.se/analys/update/sensys-traffic-nyemission-ger-mojligheter

Hvad der yderligere (i denne måned) er interessant er
- at Sensys har fået en initial ordre (1 mill.) fra Kina
- at Sensys har fået en storordre
"SENSYS Traffic AB har erhållit en order värd 24 miljoner kronor för leverans till en för Sensys ny marknad i Mellanöstern. Ordern omfattar system för rödljusövervakning och kommer från Sensys
partner på en marknad som tidigare dominerats av en konkurrent. Detta är dessutom den första större ordern på Sensys nya radar RS242 som utöver att registrera överträdelser, även pekar ut fil och klassificerar fordon. "
- at Sensys har fået en USA ordre
- at storordren nok sørger for at emissionen bliver tæt på fuldtegnet.

I fremtiden er det interessant
- at Sensys med stor sandsynlighed kommer til at udskifte de første svenske overvågningsystemer i 2014 - 15, se mere på:
http://www.bequoted.com/beQPress/P_PressreleasesRecord.asp?Id=5073
- at Sensys nok kommer til at levere til Danmark, hvis det besluttes, at der skal flere stærekasser op. (Hvilket jeg da har hørt rygter om.)
Dette er så måske det mest negative, jeg kan sige. Det bliver Sensys teknologi, der koster os, hver gang vi kører for hurtigt.

/faur

Sensys Traffic

Sensys Traffic




13/4 2012 19:44 faurschou 055498



Sensys præsentation i forbindelse med emissionen:
http://financialhearings.nu/120402/sensystraffic/



8/5 2012 07:19 faurschou 056664



De kommende danske stærekasser ligner noget, der kunne komme fra Sensys. Specielt da Sensys løsning arbejder med gennemsnitsfart. 500 stærekasser indenfor de næste tre år.
http://ing.dk/artikel/128971-foer-sommerferien-faar-du-at-vide-hvor-staerekasserne-skal-vogte



TRÅDOVERSIGT