Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

SPAIN AND ITALY ARE IMPLODING !!!!!


55483 MaxProfit 13/4 2012 16:46
1
Oversigt

UPDATE: Gavan Nolan of Markit reports that Spanish CDS hits 500 BPS for the first time ever.

That also puts the IBEX 35 at its lowest since 2009.


http://www.businessinsider.com/spain-down-over-3-2012-4?utm_source=dlvr.it&utm_medium=social&utm_campaign=moneygame



13/4 2012 20:32 Alberto 255501



Jeg synes det er bemærkelsesværdigt, at markederne reagerer så sløvt på det, vi ser! Reelt svarer det jo til, hvad vi så i efteråret med Grækenland - kæmpe gæld, der skal finansieres med kæmpe renter! - Og regningen skal betales af spanske og italienske borgere, hvis realindkomst i forvejen er forringet dramatisk igennem det seneste år. Det kommer IKKE til at spænde af - den almindelige borger i disse lande kan knapt betale deres faste udgifter! Og i tilgift går utallige små iværksættere/mindre erhvervdrivende ned i forsøget på at betale brandbeskatningen, der bliver en følge af besparelserne. Og hvad gør vi -implikationerne er bare meget større, da vi ingen chance har for at understøtte de to store økonomier som vi gjorde med Spanien!

Og alt imens negligerer markedet, markedskommentarerne og den daglige dækning, hvad der er ved at oplulle sig - puha!!! Det bliver ikke rart, når det går op for markedet som sådan, hvad der er ved at oprulle sig.....

A



TRÅDOVERSIGT