Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

www.symmetry.dk


55915 symmetry 22/4 2012 20:57
6
Oversigt

Hej alle sammen.
Det er med stor glæde at jeg nu kan præsentere jer for analysesystemet Symmetry Trader. Jeg havde selv en periode hvor jeg brugte en meget stor mængde tid med at analysere aktier og finde de bedste. Jeg satte mig derfor for at udvikle et program der kunne automatisere disse analyser og gøre det mere muligt for mig at optimere afkastet ved et lavt tidsforbrug. Da dette lykkedes rigtig godt og hjalp mig til nogle gode afkast, bestemte jeg mig for at jeg ligeså godt kunne dele dette med jer andre. Det skal således ikke ses som en konkurrent til de etablere spillere på markedet, men blot som et supplerende værktøj til de personer der finder det attraktivt.

Hvad har systemet så at byde på?
Først og fremmest vil jeg anbefale at læse vores brugermanual på www.symmetry.dk der giver en detaljeret gennemgang af mulighederne på vores platform.
Systemet tager udgangspunkt i både Teknisk Analyse, Fundamental analyse og Brokers statistikker. Under Teknisk Analyse kan ses grafer og andre tekniske indikatorer for aktien, krydret med divergens tabeller der giver en oversigt over aktien. Under Fundamental analyse ses 5 års regnskabshistorik for den enkelte aktier, der ses værdiansættelsesoplysninger så som P/E, K/I mv. sidst men ikke mindst kan man under Brokers fanen se aktiens akkumulerede mæglerstatistik over et antal dage brugeren selv vælger. Man kan se totale udland/indland køb og salg, topkøbere, topsælgere, grafer over mæglerne samt meget andet.
Vi har udviklet et filtreringssystem der fungerer som en aktiescreener der kombinerer alle mulighederne under Teknisk Analyse, Fundamental analyse og brokers.
Sidst men ikke mindst har vi udviklet vores unikke vægtningsmodul. Vægtningsanalyse er et helt nyt og, automatiseret analyseværktøj, der giver investoren mulighed for altid at være opdateret med de bedste investeringsmuligheder samtidig med at en stor mængde tid med analyser kan spares. Den indledende fase fungerer på samme måde som filtreringsanalysen, hvor der vælges lande, Caps og, sektorer efterfulgt af nogle søgekriterier. Ud fra hver enkelt søgekriterie skal søgekriteriet tildeles en "vægt", alt efter hvor stærkt investoren mener søgekriteriet skal vægte i den samlede analyse. Man kan således vælge at tildele RSI og MACD større vægt end Omsætningsvægt og EBITDA Margin, hvis det er det, man som investor mener, betyder mest for analysen. Ved hjælp af knappen oppe i højre hjørne kan investoren aktivere et "shortmodul". Dette gør at der udfor hvert kriterium nu også kan tildeles en shortvægt. Dette er således godt at anvende ud for negative signaler. Systemet gemmer herefter alle de indtastede oplysninger og gennemregner alle de angivne kriterier på samtlige aktier i systemet. Herfra fremkommer en ratingliste med de aktier der har fået tildelt flest point, og de aktier der har fået tildelt flest "shortpoint". Investoren kan således se, ud fra alle de kriterier denne selv har angivet, hvilke aktier der er de bedste investeringsmuligheder at gå lang i og gå kort i. Hver eneste gang systemet modtager en kursopdatering, en regnskabsopdatering eller en brokeropdatering gennemregner den hele analysen på samtlige aktier igen og opdaterer investorens ratingliste. Investoren kan således hele tiden logge på, og se hvilke investeringsmuligheder der de bedste, ud fra de kriterier denne selv har valgt. Ændrer investorens investeringsprofil sig, kan vægtningsanalysen altid opdateres, hvorefter systemet løbende opdaterer ratinglisten til den nye analyse. Dette system er testet til at give nogle flotte resultater. Det er yderst tidsbesparende, fordi investoren ikke løbende hver dag skal foretage analyse af en masse aktier, men blot kigge på ratinglisten. Samtidig lukker det psykologien ude og fjerner således muligheden for at foretage impulsive handler der fortrydes senere. Ved at holde sig til ratinglisten eller bruge denne som supplement til sin investering, har man altid de aktier der passer bedst ind i ens investeringsstrategi. Har man dannet sig en vægtning, der giver et flot afkast, kan man i toppen dele denne vægtning med andre, der således kan have glæde af at bruge de samme søgekriterier. Dette gøres via knappen "statisk link til denne vægtningsanalyse".

Find det hele på www.symmetry.dk
Det er både gratis adgang eller det kan tilvælges at købe et billigt abonnement for at få en reklamefrie side, men helt nye kurser mv.
Som sagt er systemet helt nyt, så vi vil gerne modtage forslag til forbedringer mv. eller hvis i finder fejl på siden.
Det skal som sagt ikke ses som en konkurrent til diverse fora mv. men som et supplerende værktøj i kan benytte.

God investeringslyst til jer alle.



22/4 2012 21:30 renek 055921



Meget anvendeligt til os nørder, men lidt rodet side med mange afkrydsningsmuligheder og ting der skal udfyldes og for mange reklamer (kan dog fjernes via abonnent som du siger). Kunne dog ikke have gjort det en promille bedre selv

Siden du har stiftet et ApS til formålet for snart et år siden, må du have mere i tankerne end at det blot skulle være et supplementværktøj til potentielle brugere?



22/4 2012 22:02 symmetry 055923



Det kan nu også være det bliver en dag. Det vil tiden vise, lader jeg interessen om.

ApS er valgt fordi jeg så kan lade selskabet være ejet af et holdingselskab, have nogle værdipapirer deri, dele ejerskabet med 2 andre, og fjerne alle private "hæftelser" mv. :)

Men ja, det tager tid at lære at bruge. Men efter jeg fik det indstillet og brugte det kontinuerligt var det virkelig godt. Det holder ligesom alt psykologi ude, lidt ligesom de analyser du ofte laver :)



22/4 2012 22:54 renek 055925



Ja psykologi og investering er det rene djævleskab Jeg synes sitet er meget interessant og vil gerne kigge videre på det ved lejlighed. Hvor får du henholdsvis dine data til TA, FA og mæglerstats fra?



23/4 2012 10:53 symmetry 055933



Hej rkhanen.

Du kan kontakte mig på aa@symmetry.dk hvis det er.
Kunne garanteret også bruge lidt rådgivning mv. vedrørende andre muligheder der kan implenteres. Flere af de ideer til trendmodeller mv. som du arbejder ud fra, kunne ihvertfald være spændende at gøre mere brugerrelaterede ala det vi arbejder med, hvor det sådan set selv er brugeren der danner analysen ud fra sin investeringsstrategi.



TRÅDOVERSIGT