Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Colorectal canser


56152 Henning 27/4 2012 14:01
Oversigt

Jeg tror vi er mange, som går og venter med spænding på valideringsresultaterne for tyktarmskræft. De skulle oprindeligt være offentliggjort sidst i Q1 12. Jeg har spurgt Exiqon I/R om de kunne knytte en kommentar til forsinkelsen. Her følger svaret:



Kære Henning

Vi er i gang med analyse af de sidste prøver som vi ikke fik planmæssigt. Vi forventer stadig at retrospektive valideringsdata kan offentliggøres inden udgange af H1, altså med 2-3 måneders forsinkelse i forhold til den oprindelige plan.

Exiqons diagnostiske projekter er alle tredjepartsfinansieret og udviklingen sker i samarbejde med andre. Prisen for at mitigere den økonomiske risiko gennem samarbejder er, at Exiqon ikke har fuld kontrol over alle dele af udviklingsprocessen. Alle udmeldte tidslinjer må derfor tages med det forbehold, at Exiqon er afhængig af sine samarbejdspartnere for at nå de planlagte mål til tiden. Årsagen til den lille forsinkelse på mellemtiden (de retrospektive data) skyldes, vi måtte have nye prøver efter, det viste sig, at enkelte af de hospitaler vi samarbejder med om udvikling af en test til tidlig opdagelse af tyktarmskræft havde brugt forkerte rør til opbevaring af deres blodprøver, hvilket betød at deres prøver ikke kunne bruges. Vi korrigerede tidlinjen i årsrapporten 2011. Forsinkelsen forventes ikke at berøre den overordnede tidsplan.

Jeg vedhæfter link til vores seneste investorpræsentation, der indeholder yderligere detaljer, side 24ff: http://www.exiqon.com/investor/Presentations/Investor-presentation_AR_2011.pdf

Lad mig blot vide, hvis du har yderligere spørgsmål.

Tak for din interesse!

Med venlig hilsen
Exiqon A/S

Hans Henrik Chrois Christensen, CFO



Spændende bliver det, men jeg hæfter mig især ved bemærkningen om, at forsinkelsen ikke påvirker den overordnede tidsplan.

MVH
Henning



27/4 2012 15:27 troldmanden 056163



Exiqon er en rigtig spændende case.



27/4 2012 20:32 johnny57 056181



Meget enig har også en slat,
hvis det virker vil de tjene tykt på screening og skåne folk for en masse besvær og langt flere vil deltage i programmet.

sent from iPhone



28/4 2012 15:14 benny 056258



Ikke des mindre her jeg fået et knæk i min ellers klippefaste tiltro til Exiqon. Jeg havde det her forkromede billede af et lille toptunet, "vi har topstyr på, hvad vi laver" selskab. Nu er der tale om enkelte (altså mere end et)hospitaler, der ikke har styr på deres rør ! Tænker umiddelbart: Hospitaler - Hvor - Hvem ? - og vedr forkerte rør: taler vi dimensioner, materialeafsmitning, eller hygiejne ?

Er fortsat meget positiv på Exiqon, men der er kommet nogen variable og usikkerhedsfaktorer ind over, jeg ikke selv havde tænkt med.



TRÅDOVERSIGT