Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Nyt fra GES og Fersa


56700 Teddyb 9/5 2012 12:54
Oversigt

Lidt update fra den store verden omkring Ges´ bud på Spanske Fersa, og som man kan læse, så har man lagt sig i selen. Lige nu er det de større catalanske aktionærer, som har haft besøg af Pallavicini. Fersa´s bestyrelse afviser naturligvis tilbudet, men ikke desto mindre er der
officielle papirer på vej til de Spanske myndigheder - læs selv fra en Google translate på en spansk aartikel fra i fredags fra avisen "La confidencial"




Den administrerende direktør i Greentech Energy Systems, Sigieri Diaz della Vittoria , har forsvaret den pris, der tilbydes af det italienske selskab i sine IPO Fersa og 0,4 Euro per Aktie , på grund af den store gæld, der bærer det spanske selskab, selv om Dette tilbud er blevet afvist af hoved-bestyrelsen.

Overtagelsesforsøget værdsat virksomheden Fersa næsten 300 millioner Euro, hvoraf 56 millioner svarer til kapital og 240 millioner til koncernens finansielle nettogæld , præcist, hvad Greentech Energy Systems mener akilleshælen for den spanske koncern. "Vi skulle betale ni gange EBITDA," mindede Sigieri Diaz , der helt udelukke at hæve tilbuddet.

På et møde med de fortrolige og Diaz hedder videre, at " Købstilbuddet er kontant , er ikke en udveksling. og et bidrag i kontanter i disse tider skal tages i betragtning. Mange af de minoritetsaktionærerne vil være interesseret " .

OPA er blevet beskrevet som fjendtlige af Rådet, der ledes af Francesc Homs , udnævnes til præsident for to måneder siden at koncentrere virksomhedens resultater gennem salg af aktiver til at nedbringe gælden.

Men Sigieri Diaz også kritiseret strategien af de nuværende ledere, fordi der i hans opfattelse, "kun til gavn for banker med gælden, men ikke til de aktionærer, som måske ikke ser en dollar om likvidation, hvilket kan tage år ". Faktisk er en betingelse, at sætter OPA ikke solgt aktiver, da det annoncerede tilbud .

Foreslået tidsplan

Det forventes, at næste uge vil præsentere prospektet for børsintroduktionen officielt til National Securities Market Kommissionen (CNMV). Herfra kan værdipapirtilsynsmyndigheder godkende en periode forventes at variere mellem en og to måneder.

Fersa lukkede i går i 0,45 Euro, lidt over buddet fra Greentech. OPA gør dårlig position til nuværende medlemmer, hvoraf mange kom til en pris på 4,26 Euro titlen. Det vil sige, den tilbudte pris Greentech er ti gange mindre end de sætter disse aktionærer. Men selskabet er i underskud: 102 millioner i 2011.

Familier fanget

I hovedstaden Fersa fanget mange af de mest bemærkelsesværdige catalanske formuer . Enhol Desuden, der kontrolleres af Oliver familien er Miarnau og Sumarroca gennem Comsa (7,6%), den Serra Farré Catalana Occidente (7,5%), familie Daurella af Cobega (2,7 %) og Liliana Godia (3,8%). Der er også finansielle grupper som BMN (7,9%) og Banco Sabadell (3,8%). Samlet set, alle disse partnere, der kan føle sig repræsenteret ved Rådet tilføjede næsten 60% af aktierne i Fersa.
Fra Greentech, med en størrelse svarende til Fersa sige, at de har et industrielt projekt efter børsnoteringen . De tilføjer, at vindmølleparken porteføljen i Spanien, Indien og Polen kampe, der har Greentech, således at det nye selskab ville have 600 megawatt installeret kapacitet, en omsætning på 130 millioner og en nettogæld på 480 mio.



TRÅDOVERSIGT

56700 Nyt fra GES og Fersa
9/5 12:54 Teddyb 0