Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Aktiespilsbarometer: Det handles i Aktiespillet


56707 akademikeren 9/5 2012 17:01
Oversigt

Så kom Fills aktiebarometer endeligt. Endnu ikke full automatiseret, men alligevel.

Her siden 1. Maj.

Der handles Vestas!

aktiebarometer

aktiebarometer

aktiebarometer

aktiebarometer
9/5 2012 19:50 oneofakind 256712Jeg skriver kun 1 gang og ellers ikke mere om Pro-Investors Aktiespil.. Jeg ønsker ikke at spamme!
Men.. i udbyder et Aktiespil for alle, hvorfor jeg naturligvis ønsker at deltage.. Herefter konstaterer jeg, at "betalende" kan få ekstra muligheder i spillet.. hvorfor hele ideen med at udbyde et spil er gået tabt på forhånd!.. Man skal sidestille Alle! Uanset om det er fru Hansen fra Hvidovre, med masser af likvider.. eller det er den studerende Jens, der prøver lykken for at evt. få den store gevinst!.. Herimellem finder du så Oneof.. der ikke ønsker at betale for noget, der ellers er gratis, og derudover alligevel ønsker at give de betalende "kamp til stregen"..

Ok.. jeg går ind og prøver at shorte Apple...(ved godt det er det samme som at urinere på din comp.. man.. tror den er steget for meget!.. Hvad sker der så...? Man møder en skide reklame, der blokerer for at godkende sin handel.. ! Finder efterfølgende ud af, at det gælder samtlige handeler man kan indgå.. En sk.. e reklame forhindrer mig i at godkende handelen..Hvis konkurrencen (hvad det reelt er) KUN er for betalende på PI.. så skriv det for fanden.. og lad være med at spilde min tid!

Og iøvrigt held og lykke med "projektet"..!

Men lad være med at invitere mig til noget.. jeg reelt ikke kan deltage i!

mvh.9/5 2012 20:56 fillandkill 056713No affence, men kan ikke lade være med at smile når jeg læser dit indlæg, god humor, ihvertfald den del der var ment i sjov..
I den virkelige verden, kan man jo også geare / optimere sin pf, hvilket er lidt det samme, i.o.m at der er rigtige gevinster man kan vinde i aktiespillet.. Men forstår din pointe..

Mht. Min oprindelige ide med "shortbarometeret" så havde jeg håbet at resultatet ville ha været en grafik der lynhurtigt fortalte om stemningen i den enkelte Aktie, på dagsbasis, og ikke gennemsnitligt over en uge.
Hvis du forestiller dig et "o-meter" der gik fra minus 100 til plus 100, og en pil ligeop der ville vise 0 hvis der ingen aktivitet var.
Afhængig af om der så blev dækket shorts elller solgt short, ville pilen give udslag som så gav et øjebliks billede af stemningen.
Dernæst muligheden for at isolere top 10, top 50 og top 100 blandt de investorer der gør det bedst i aktiespillet.
Det der er vist ovenfor, er ikke helt hvad jeg havde i tankerne, men når det så er sagt, så er det meget interessant at se data fra alle aktører i aktiespillet, mener bare at det går i nul, h is data dækker allle i spillet, altså hvis det er et gennemsnit af de bedste, og de ringeste/useriøse.
Man skal kunne isolere de bedste, for at få noget brugbart9/5 2012 22:15 Conner 056717Jeg kan godt følge dig One.
Det er ikke lige vilkår, når nogle har flere porte. Man må dog også sige, at i den virkelige verden, er der heller ikke lige vilkår. Uanset, så er det for de fleste et "for sjov" spil, så brug den ene port du har, og lad os få noget kamp

Til info, så har jeg haft samme oplevelse med en reklame lige hen over handelsfeltet - også med Apple. Jeg har skrevet til PI.
Så det er altså også betalende, der har måtte lide med den fejl.

Mvh9/5 2012 22:27 investor1989 356719Det er vel også helt fair at man giver betalende kunder muligheder når de har en præmie på 25.000 til vinderen. For at det kan løbe rundt for PI skulle det jo gerne "lokke" nogle brugere til at blive betalende. Så syntes nu det er helt fair.10/5 2012 00:44 cyber 256722PI har lavet en kanonsite, og det er ikke uden omkostninger, så jeg synes, det er fint, at man kan deltage helt gratis. I det tidligere børsens Aktiespil, kunne man også tilkøbe porteføljer, så intet nyt i at betale for ekstra service. Husk PI har en del ansatte, der skal have løn!10/5 2012 01:09 cyber 056723Iøvrigt One, kan man ikke sidestille betalere og gratister, det vil der jo ikke være en udvikling i..9/5 2012 21:18 doodha 256714Ja – jeg fik kun lov til at svinge én dag med Det Gyldne Pendul iklædt det gyldne plus. Men hold da kæft, hvor jeg nød det.

Det var Doodha's 15 minutters berømmelse...!

Gad vidst hvad der sker, når Vestas pludselig brager op – og jeg stadig har mine 5030 stk. fra den første uge (som jeg betalte for at være all in) ... mon jeg så får endnu en dags berømmelse mere, inden nogen opdager det...;)11/5 2012 06:10 Rizla 056772Hejsa alle aktiespillere .

Med hensyn til kritikken ang. gratis vs betalende aktiespillere .

For mit eget vedkommende , kan jeg acceptere , at PI´s Aktiespil mere og mere kommer til at ligne en tilbudsavis fra et supermarked , hvis spillet er gratis .

Hvad jeg til gengæld har svært ved at acceptere er , at man som betalende aktiespiller , ikke kan kan blive fri for alle de åndsvage reklame tilbud - lige fra billige thai girls i bastskørter , til - om muligt , endnu billigere og intetsigende bilforsikringer .

Så - summasumarum - hvad er prisen for et nej tak til reklamer her på PI ? . Ligeledes skulle man måske tænke lidt over , hvad prisen kunne være på sigt , for at det ikke er muligt , at vælge reklamerne fra ?


Mvh. Rizla .11/5 2012 09:57 cyber 156778Jeg har ikke følt mig generet af reklamer, der må være noget galt med min pc12/5 2012 10:25 Rizla 156821Hej Cyber .

Alt hvad PI har lavet herinde , er jeg meget glad for og ville ikke være dette dejlige nørd paradis foruden .

Smag og behag er som bekendt forskelligt og jeg er typen der hader reklamer . Til gengæld er jeg også parat til , at betale hvad det koster for at blive dem kvit .

Mvh. Rizla ;o)TRÅDOVERSIGT