Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tre rederier har budt på franske færger


56799 fcras 11/5 2012 18:24
Oversigt

Fredag 11. maj 2012 kl: 16:03


Danske DFDS, svenske Stena Line og fransk/britiske Eurotunnel har alle budt på de tidligere SeaFrance færger, der er udbudt til salg af kuratorerne i det tidligere statsejede franske færgeri.

DFDS har budt på to af færgerne, men ønsker ikke at oplyse hvilke to færger det drejer sig om. DFDS har dog tidligere sagt, at de ikke er interesseret i fragtfærgen.

Stena Ro-Ro har budt på en enkelt færge, men heller ikke de ønsker at oplyse, hvilken af de tre skibe - Berlioz, Rodin og fragtskibet Nord Pas de Calais - det drejer sig om. Svenskerne har dog oplyst, at skibet, ifald de køber det, ikke vil blive indsat på Den Engelske Kanal. Stena er til gengæld store på det irske hav.

Ifølge franske kilder har Eurotunnel lagt et bud på 65 millioner Euro på bordet. 61 millioner Euro for de tre skibe, og 4 millioner Euro for resten af SeaFrances aktiviteter.

Samme kilder siger til Lloyds Loading List, at DFDS har budt 30 millioner Euro for Berlioz og 25 millioner Euro for Rodin. Mens Stena angiveligt har budt 39 millioner Euro for Rodin.

Afgørelsen om, hvem der løber med skibene, ventes offentliggjort den 21. maj.

Kilde: lloydsloadinglist.com
http://www.maritimedanmark.dk/?Id=14408

http://www.dfdsgroup.com/
http://www.stenaline.com/stena-line/stena-line-koncernen/
http://www.eurotunnelgroup.com/uk/home/

DFDS.CO




TRÅDOVERSIGT