Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Aker Solutions Lyngdal Mek. Verksted


56995 fcras 16/5 2012 22:29
Oversigt

(Hegnar.no - 16.5.12 14:11)

Aker Solutions kjøper opp

Aker Solutions kjøper opp mekanisk verksted og fullfører et annet oppkjøp.

Aker Solutions kjøper opp det mekaniske verkstedet Lyngdal Mek. Verksted (LMV) og øker dermed sin kapasitet til sammenstilling, testing og overhaling av boreutstyr, primært rettet mot norsk sokkel.

Dette er det andre nylige oppkjøpet foretatt av Aker Solutions' boreteknologivirksomhet i selskapets hjemmeregion denne våren. Avtalen med Herman Hansen Mek. Verksted, en montasje, test og servicebedrift lokalisert i Kristiansand, ble undertegnet i mars 2012 og gjennomført nå nylig. Verdiene av disse avtalene er ikke offentliggjort.

- Overtagelsen av LMV er det siste strategiske grepet vi tar for å styrke vår evne til å levere høykvalitets boreutstyr- og tjenester til kundene våre i Nordsjøen. Oppkjøpet av LMV vil gjøre oss i stand til å TA en større andel av det voksende vedlikeholdsmarkedet som kommer i farvannet av våre boreutstyrsleveranser de seneste årene, sier Thor Arne Håverstad, leder for boreteknologidivisjonen i Aker Solutions.

Verdiene av disse avtalene er ikke offentliggjort.

Aker Solutions:
http://www.akersolutions.com/

Lyngdal Mek. Verksted
http://www.lmv.no/

AKSO.OL
TRÅDOVERSIGT