Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Aker Solutions kjøper selskap


57145 fcras 21/5 2012 08:43
Oversigt

Hegnar.no - 21.5.12 08:13)

Aker Solutions skal fremover satse mer i Midtøsten og Nord-Afrika.

Aker Solutions har inngått avtale om å kjøpe NPS Energy, som er del av oljeserviceselskapet National Petroleum Services, opplyses det i en melding.

NPS Energy har hovedkontor i Dubai og en betydelig tilstedeværelse i en rekke land i Midtøsten og Nord-Afrika. Selskapet har cirka 900 ansatte.

- I 2010 solgte vi det aller meste av vår virksomhet som ikke leverte til olje- og gassindustrien. I 2011 fisjonerte vi ut EPC-selskapet Kværner. Oppkjøpet av NPS Energy er det neste store steget i utviklingen av Aker Solutions til å bli et ledende oljeserviceselskap med leveranser av produkter, systemer og tjenester over hele verden, sier arbeidende styreleder i Aker Solutions, Øyvind Eriksen, i en kommentar.

Eriksen forventer at forretningsenhetene som på kort og mellomlang sikt vil dra mest nytte av oppkjøpet av NPS Energy er virksomhetene for prosessteknologi, tørre brønnhodesystemer, boreteknologi og engineering. Et nytt kontor for ingeniørtjenester vil bli etablert i Dubai for å kunne knytte sammen hele Aker Solutions produkt- og tjenesteportefølje.

NPS Energy hadde i 2011 en omsetning på omtrent 116 millioner dollar, og selskapet har i gjennomsnitt hatt en årlig omsetningsvekst på 16 prosent siden 2006.

Les hele meldingen her.
http://www.newsweb.no/newsweb/search.do?messageId=305721


http://www.akersolutions.com/21/5 2012 09:52 investor1989 457147Er der ikke en maks begrænsning på indlæg ???
Kan slet ikke følge med på PI mere når du opretter 10-15 tråden om dagen hver eneste gang der kommer en nyhed i en Aktie, uden selv at gide kommentere og danne konklusioner herpå.TRÅDOVERSIGT